Şimdi Ara

TURKCELL YENI YILDIZ PAKETLER 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
17
Favori
18.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler için uygun fiyata çok avantajlı yeni bir paketimiz var!

Yıldız 1 gb paketi

Ayda sadece 19 TL'ye her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB internet içeren Yıldız 1 GB Paketi'ni çok seveceksiniz. Yıldız 1 GB Paketi’nden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış aboneler yararlanabilir.
    Kampanyaya başvuran müşteriler, KDV ve ÖİV dâhil ayda 19TL karşılığında yurt içi aylık her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB alacaklardır. Kampanya faydası, paket iptal edilmediği ve müşterinin hattında yeterli TL bulunduğu sürece, ayda 19 TL karşılığında, 30’ar günlük periyotlarla 12 sefer otomatik olarak yenilenir. YILDIZ1GB yaz 2222’ye gönder
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-1-gb-paketi

Yıldız 2 gb paketi

Ayda sadece 23 TL'ye her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 2 GB internet veren Yıldız 2 GB Paketi ile rahat rahat konuşup, bolca mesajlacak ve doya doya internet kullanacaksınız!
    YILDIZ 2GB yaz 2222’ye gönder
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-2-gb-paketi

Yıldız 3 gb paketi

Ayda sadece 29 TL'ye her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 3 GB internet veren Yıldız 3 GB Paketi ile rahat rahat konuşup, bolca mesajlacak ve doya doya internet kullanacaksınız! YILDIZ3GB yaz 2222’ye gönder
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-3-gb-paketi
    @yeumyang01 arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 14 Ocak 2016; 15:44:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rica ederim

• 3gb ın dakikasını 750 yapsaydılar bari :)
  • 23 TL olan iyi duruyor. 4,5 G piyasayı daha da hareketlendirecek sanırım.
  • tşkler
  • 1000 dk 1 gb yokmu yav
  • Bayi çalışanları hemen açmış konuyu destur daha sinyal geleli 1 saat olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 gb ye geçeyim ay sonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone Süper Altın 2GB tarifesine geçecektim 2 gün sonra. 750dak+1000sms+2GB , 22 lira. Turkcell in çekim gücünü düşünerek aklım karıştı bu tarifeleri gördükten sonra..
  • Ulan faturalıya niye yok böyle kampanya.

Faturalıya kampanya yoksa bizde pttcell devam...
  • Faturalıya önerebileceğiz interneti bol dksı az bi paket var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rentacar2 -- 14 Ocak 2016; 16:48:02 >
  • Yıldız 2 gb paketi çok iyi vodafone ve avea çekmediğini düşürsek 1-2 tl daha fazla verip Turkcell kullanmak en iyisi.
  • Acaba bundada yildiz 500+yıldız ek gençteki gibi 7.2 mbps hız limitlemesi var mı?

• 750dk 3gb internet 29tl ile avea kullanıyorum, daha ağustosa kadar taahütüm var. taahüt olmasaydı anında geçmiştim, turkcell en iyisi :(
  • İnternet eskisi gibi 2. sınıfmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 14 Ocak 2016; 17:23:18 >
  • Oooo ne yapsam ki

• Hepsi tırt.
    23-TL'lik tarifenin aynısı vodafone da var. Hatta 20-TL ve interneti de turkcell den hızlı

Turkcell 3 gb lık paketini 25-tl yaparsa geçilebilir, yoksa tırt ötesi.
  • Bugün öğlen Turkcell e twitter dan dm attım beni arayın diye
    Aradılar ..Woops kullandığını söyledim 500 dk heryöne..5000 sms ve 2 gb 25 lira

Birazdan mesaj alıcaz Bu mesajda yazanı alabilirsiniz dediler
    Neden arada 2 lira fark var anlamadım

TURKCELL YENI YILDIZ PAKETLER 2016
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

1 gb ye geçeyim ay sonu

1 değil 10'da yetmez sana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniye, internetin 100 KB’ tır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.