YARIM SAATİ 3 KONTOR KampusCell�linin Çenesi! Düşmeye Hazır mısın?
gnçtrkcll�lisin diye, okul sezonu açıldı diye, 15 Aralık�a kadar, akşam 8�den sabah 8�e tüm Turkcell�lilerle yarım saat boyunca konuşmak sadece 3 kontör/0,195 YTL! Hâlâ KampusCell�e geçmeyen liseliler, üniversiteliler! Haydi siz de KampusCell tarifesine, çeneyi düşürmeye! KampusCell tarifesine geçmek için tüm lise ve üniversite öğrencilerinin öğrenci belgeleri ve kimlikleriyle (nufüs cüzdanı, ehliyet ya da pasaport) TurkcellExtra ve Abone Merkezlerine uğramaları yeterli!
* Akşam saat 8 öncesinde başlayıp,kampanya saati içinde biten konuşmalar normal tarife üzerinden ücretlendirilecektir. * Bu kampanya 22 Eylül-15 Aralık tarihleri arasında geçerlidir. * Söz konusu 30 dakika kesintisiz olduğunda 3 kontör/19.5 Ykr olarak ücretlendirilir. Konuşmaların ilk 1 dakikası normal tarife üzerinden ücretlendirilecektir.
Yani KampusCell'lilere yapacağınız 1 dk.lık konuşmanız yine 1 kontör/0,085 YTL olarak ücretlendirilecektir.
telefonda yarım saat ne konuşulur yaw.ben en fazla 5 dk. konuşmuşumdur,ondada karşımdaki biraz geveze olduğu içindir.
Yüzyüze konuşmak daha rahat
abi olmaz bu is ya boyle kampanya yapmayin ya sarj dayanmiyor
Süper. Böyle devam...
quote:
KampusCell'linin Çenesi! Düşmeye Hazır mısın?
Slogan çok iyiymiş ya!! Da 30 dk. nasıl konuşulur ki? Yani telefonu gıcıklığına açık bırakıp başka bir iş falan yapman gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Faux Carnival
quote:
KampusCell'linin Çenesi! Düşmeye Hazır mısın?
Slogan çok iyiymiş ya!! Da 30 dk. nasıl konuşulur ki? Yani telefonu gıcıklığına açık bırakıp başka bir iş falan yapman gerekiyor.
yok konuşuluyor bir ara kiz arkadasimla gece 12de konusmaya baslardik sabah 6 da teli kapatirdik o da birkac kontur kalsin diye
maalesef okula gitmiyoruz yani kampanyadan yararlanamayacağız .Yarım saatte ne konuşulur diye soruyosunuz da ben 2 evet evet 2 saat konuştuğumu hatırlıyorum hemde 3 defa hemde normal telefonla şehirler arası tlf parası beni mahvetmişti:)))))
quote:
Orjinalden alıntı: faruk
telefonda yarım saat ne konuşulur yaw.ben en fazla 5 dk. konuşmuşumdur,ondada karşımdaki biraz geveze olduğu içindir.
Yüzyüze konuşmak daha rahat
5dk da konuşsan yine avantajlı 20 kontör yerine 3 kontör gidicek
2 senedir günde ort. 6-7 saat konuşuyorum..telsim saolsun...fazla abartmamak lazım turkcellin bu yaptığını.diğerlerinin yanında basit kalıyor...
Şimdi anlamadığım hem kampüscelli hem gnctrkcell limi olmak gerekiyo ? Ben gnctrkcell li olsam kampüscelli olmasam 30 dk 3 kontor değilmi
Ya işe bak illa 30dk. olacak yoksa 3 kntr olmuyor he tüh ya ben yarım saat arkadaşla neyin muhabbetini yapıcam??Erkek olsa yine iyi bi nebze de kız olunca kötü oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme