Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben turkcell rom yukleyecegım kendı sıtesınden ındırdım hafıza kartınla guncelle deyınce veya ses acma kapama+acma tusunla acınca hem yuyzde 30 larda takılıyor formatta attım hafıza kartına ama olmuyor neden acaba bı bılgınız var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Linkler çalışıyor. Tarayıcı değiştirmeyi deneyin.

@Nétwork

Dostum bana bir yardımcı olur musun?Bu telefon çok kasıyor buna nasıl cygoan v7 rom kurucam?Yada root yapsam bendeki rom'u yine overclock yapabilir miyim?Huawi 2.3.5 var nasıl root yapıcam sanırım root ile overclock programı çalışıcak
  • Beyler telefonu düşürdüm görüntü gitti ama ışık var telefonu gecen sene aldım turkcell Servisi'ne versem olurmu telefonda turkcell değil huawei romi yuklu
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_hayaller

quote:

Baya uygulama kurar gibi yükleyeceksiniz. Hi Suite ile veya hafıza kartına atarak.

Hi suite'nin nerden indire bilirim google playda aradim bulamadim yada tlfnum desteklemiyor

İlk mesaja bakmıyorsunuz, google'da yazmıyorsunuz. Aah ah ben ne yapayım.
    http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201105239635/hi_suite_en/

quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

@Nétwork

Dostum bana bir yardımcı olur musun?Bu telefon çok kasıyor buna nasıl cygoan v7 rom kurucam?Yada root yapsam bendeki rom'u yine overclock yapabilir miyim?Huawi 2.3.5 var nasıl root yapıcam sanırım root ile overclock programı çalışıcak

OC işine Twincharged Injection bakıyor. Cyanogen için CWM kuracaksın, ilk mesajda var. Root yaparak Huawei Rom'a OC yapamazsın, kernel desteklemez.

quote:

Orijinalden alıntı: fatihakok

merhaba ben turkcell rom yukleyecegım kendı sıtesınden ındırdım hafıza kartınla guncelle deyınce veya ses acma kapama+acma tusunla acınca hem yuyzde 30 larda takılıyor formatta attım hafıza kartına ama olmuyor neden acaba bı bılgınız var mı

CWM ile ilk mesajdaki .zip formatındaki Rom'u yüklemeyi deneyin.

• quote:

quote:

quote:

Baya uygulama kurar gibi yükleyeceksiniz. Hi Suite ile veya hafıza kartına atarak.

Hi suite'nin nerden indire bilirim google playda aradim bulamadim yada tlfnum desteklemiyor

İlk mesaja bakmıyorsunuz, google'da yazmıyorsunuz. Aah ah ben ne yapayım.
    http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201105239635/hi_suite_en/

quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

@Nétwork

OC işine Twincharged Injection bakıyor. Cyanogen için CWM kuracaksın, ilk mesajda var. Root yaparak Huawei Rom'a OC yapamazsın, kernel desteklemez.

quote:

Orijinalden alıntı: fatihakok

merhaba ben turkcell rom yukleyecegım kendı sıtesınden ındırdım hafıza kartınla guncelle deyınce veya ses acma kapama+acma tusunla acınca hem yuyzde 30 larda takılıyor formatta attım hafıza kartına ama olmuyor neden acaba bı bılgınız var mı

CWM ile ilk mesajdaki .zip formatındaki Rom'u yüklemeyi deneyin.

Dostum senden ricam ne olur bana bir kurmayı öğret.Karşışığında ne istersen söz veriyorum vereceğim , rica ediyorum senden bu cwm olayını anlamadım tam.

Zaten direk kurulmuyor cyagenmod , şimdi birde şey denedim zip halinde sd karta atıp recovery yaptım mavi ekran ile ordada installation aborted falan diyor , ilk mesajada baktım vallahi anlamayadım cwm ile nasıl kurucam gözünü seveyim bir yardım et

• Ne isteyeceğim kardeşim yahu. Elektrikler gitti burada, geldi bu sefer internet yok. Konuya mesaj atabilmek için 30 MB kota kalan telefondan hotspot yaptım düşün artık.
    Akşam yardımcı olmaya çalışırım.

Şu kadarını söyleyeyim; CWM'yi indir, telefonu bağla ve 1-clockwork-yukle.cmd dosyasını çalıştır. DOS penceresindeki adımları takip et (tuşa bas vb.).
    Kurulum sonrası telefon reset atacak. Hafıza kartına Turkcell 2.3.5 CWM dosyasını at (İlk mesajda Romlarda CWM olanı var. Malaysia ve Turkcell olan. .zip dosyası halinde.)
    Onu hafıza kartına at ve telefonu kapat. Ses açma+power tuşu kombinasyonu ile CWM ekranı gelene kadar basılı tut. Baştan 2. seçenekti sanırım updated from SDcard zip file gibi bir seçenekti oradan yükle.

Aceleyle yazdım eksik olabilir.
  • @Network

Hocam şimdi bendeki sorun belkide şurdadır. Şimdi bu ilk mesajda

quote:

Turkcell T20 & Huawei Sonic U8650 Rom (ClockworkMod)

*** Linkler FileServe'dir ve bit.ly ile kısaltılmıştır.
    *** Normal kurulumda sorun yaşayanlar ve CWM (ClockworkMod) ile kurulum yapanlar için .zip formatında kurulum dosyaları (Rom) aşağıdadır.

Turkcell 2.3.5 Rom (CWM)
    http://bit.ly/Turkcell235CWM

Malaysia General Rom (CWM)
    http://bit.ly/MalaysiaGeneralCWM

Turkcell T20 & Huawei Sonic U8650 için ClockworkMod ve Kurulumu

*** Linkler FileServe'dir ve bit.ly ile kısaltılmıştır.
    *** Anlatılan adımlar tarafımca (Nétwork) denenmemiş olup, yüklemeyi gerçekleştirenlerden alınan bilgiler doğrultusunda derlenmiştir.
    *** Kurulum hakkında bilgi almak için Twincharged Injection 'e ulaşarak destek isteyebilirsiniz.

Turkcell T20 ClockworkMod
    http://bit.ly/TurkcellT20CWM
    Alternatif :http://link.tl/2oQg

1- Telefonunuzun Ayarlar > Uygulamalar > Geliştirme menüsüne gelerek "USB hata ayıklaması (✔)"yı işaretleyin ve bilgisayarınıza bağlayın.
    2- İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyanın içeriğini masaüstüne bir klasör açarak çıkartın.
    3- İndirilen ve çıkartılan dosya içerisindeki "1-clockwork-yukle.cmd" dosyasını çalıştırın. (Windows 7 kullanıcıları sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırmalıdırlar.)
    4- İşlemler bittiğinde ClockworkMod kurulumu tamamlanmış olacaktır. Telefon yeniden başlayabilir, müdahele etmeyiniz.
    5- Bu işlemleri geri almak için 1. ve 3. adım tekrarlanarak "2-orjinale-don" dosyası çalıştırılmalıdır.

Hazırlayan ve Derleyen : Nétwork

Kısmında büyük gösterdiğim iki yerde 2 ayrı klasör var. Bendeki üstteki mi yoksa alttıkimi bilmiyorum ama klasörün adı "T20 Recovery Clockworkmod Recovery" bu. Yani acaba ben yanlışlıkla üsttekini indirmiş olabilirmiyim o yüzden olmuyordur ve o driver kısmında takılıyordur.

Alttaki link ölmüşte yeniden yükleme gibi bir şansın var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi india_ipekyolu -- 25 Nisan 2012; 15:07:22 >

• burda fiyat sormuitum fakat karar değiştirip samsung galaxy gio aldım. gayet memnunum fkat turkcell t20'yi hiç kullanmadığım için karşılaştırma yapamacyacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Orijinalden alıntı: semolihano123

Ben de almak istiyorum da 256 mb ram yetersiz olur mu diye korkuyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Eger oyun oynayacaksaniz Gameloft oyunlarini zor oynarsiniz. Cunku reset atiyor. Ama normal sms konusma internet kullaniminda takilma.yok.

Hocam bi konuda yardiminiza ihtiyacim var yardim eder misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben de almak istiyorum da 256 mb ram yetersiz olur mu diye korkuyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Eger oyun oynayacaksaniz Gameloft oyunlarini zor oynarsiniz. Cunku reset atiyor. Ama normal sms konusma internet kullaniminda takilma.yok.

Sorun nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun nedir?

Hocam tamam çok oluyorumda sorularıma cevap verir misin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun nedir?

Ben telefonuma overclock yapmsk istiyorum sunda yuklu olan surum 2.3.5 nasil yapabilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun nedir?

Ben telefonuma overclock yapmsk istiyorum sunda yuklu olan surum 2.3.5 nasil yapabilirim

Oncelikle CWM yukleyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun nedir?

Oncelikle CWM yukleyin.

Anladim hocam nasil yapacagimi ve neler yuklemem gerek detayli bir ozel mesaj olarak yollar misiniz vaktiniz varsa ben suanda telden yaziyorum

• İnterneti TTNet ile 3 ayrı konuşma ile toplam 27 dk. konuşarak getirtebildim. Hala kopma sorunu var. En azından internet geldi, ona şükrediyorum.
    Şimdi soruları baştan alayım. OC konusunda bana sormayın, link için biraz süre verin şu internet problemi çözülsün. Söz veremem ama akşam halledebilirim.

Bu mesajı gönderirken yine bağlantı gitti. Modeme reset atıp tekrar mesajı gönderiyorum. Düşünün artık.
  • T20 icin en iyi rom nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

T20 icin en iyi rom nedir?

stock 2.3.5 kullanıyorum, stabil ve iyi çalışıyor, bi sorun yaşamadım 1 haftadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: just sky

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

T20 icin en iyi rom nedir?

stock 2.3.5 kullanıyorum, stabil ve iyi çalışıyor, bi sorun yaşamadım 1 haftadır

60 mb bos ram birakiyor,stock romlar 100-110 mb ram bos birakiyor diye biliyorum
  • stock dediğiniz? hangi romlar 110mb boş bırakıyorlar? boşta kalan ram t20de herkesin sıkıntısı, 40 50 kalıyor genelde bende..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Poyraz010

Günaydın arkadaşlar, telefonun kamerasını kullanınca çıkan deklansör sesini değiştirme şansımız varmı yada başka bi proğram yükleyip kamera olarak kullanma şansımız varmı ?

Root yaparak ses kontrol tuşları ile hükmedebiliyormuşuz ama ben uğraşmadım.

Edit :Ayrıca telefonu sessize alırsanız deklanşör sesini duymazsınız. Tabi uğraşmak isteyene.

eyvallah sağolasın..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Poyraz010

Günaydın arkadaşlar, telefonun kamerasını kullanınca çıkan deklansör sesini değiştirme şansımız varmı yada başka bi proğram yükleyip kamera olarak kullanma şansımız varmı ?

Cyanogende mevcuttur. Deklansor sesini de root yaparak degistirebilirsiniz.

Sağolasınız bı ara bakıncam bu huaweinin kamera sesini sevmedim hiç.

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.