Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

Huawei 2.3.5 ilk mesajda ayrıntı var.

Dostum çok sağol problemsiz başarıyla kurdum.

Başlangıçtaki mavi Turkcell yazısıyla sarı kurbağada gitti , şimdi ölümcül ideos ve android yazıyor

Sanırsam 2 tane eksisi var , kamera 3 mp birde nfs özelliği yok.Açıkçası nfs çok önemli değilde kamera 3 olmasa iyiydi neyse yinede çok fark hissedemedim 5 le

Yanlız bir şey sorucam görev yöneticisi yok mu artık?Yukarıdan sayfa indirince görev yöneticisi vardı turkcell rom'un içinde ama bunda sadece bildirim falan diyor görev yöneticisine nasıl ulaşıcam kısa olarak?Hatta turkcell rom'un ordan yine o yukarıdan sayfayı indirince gps,wifi,bluwtoth,ekran döndürme falan vardı kısa olarak ama ne yazık ki o da yok şimdi.

Onun dışında sanırsam ram kullanımı azaldı , turkcell rom ile kasan telefon şimdi ara geçişlerde ve menülerde hatta ana ekran kısmındaki animasyonda bile AKIYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

Başlangıçtaki mavi Turkcell yazısıyla sarı kurbağada gitti , şimdi ölümcül ideos ve android yazıyor

Sanırsam 2 tane eksisi var , kamera 3 mp birde nfs özelliği yok.Açıkçası nfs çok önemli değilde kamera 3 olmasa iyiydi neyse yinede çok fark hissedemedim 5 le

Yanlız bir şey sorucam görev yöneticisi yok mu artık?Yukarıdan sayfa indirince görev yöneticisi vardı turkcell rom'un içinde ama bunda sadece bildirim falan diyor görev yöneticisine nasıl ulaşıcam kısa olarak?Hatta turkcell rom'un ordan yine o yukarıdan sayfayı indirince gps,wifi,bluwtoth,ekran döndürme falan vardı kısa olarak ama ne yazık ki o da yok şimdi.

Onun dışında sanırsam ram kullanımı azaldı , turkcell rom ile kasan telefon şimdi ara geçişlerde ve menülerde hatta ana ekran kısmındaki animasyonda bile AKIYOR

Üst bar ve görev yöneticisi yok. Boş bir ekrana basılı tut, widgetlardan Güç Denetimine bas. Onla idare edebilirsin.
    Görev yöneticis için markette task killer diye aratırsan çeşit çok.

• Android oyunların bulunduğu bir site var mı elinizde?Telde net olmadığından pc ye kurup oradan telefona atıcamda adam akıllı bir site bulamadım.Bi android marketteki uygulamaları indirdim çoğu zaten t20 ile uyumlu diyor yüklendi diyor ama nereye iniyor anlamıs değilim
  • quote:

Android oyunların bulunduğu bir site var mı elinizde?Telde net olmadığından pc ye kurup oradan telefona atıcamda adam akıllı bir site bulamadım.Bi android marketteki uygulamaları indirdim çoğu zaten t20 ile uyumlu diyor yüklendi diyor ama nereye iniyor anlamıs değilim

www.apktops.com

• Arkadaşlar ram kullanımı ne kadar?Ne kadar ram'imiz kalmış buna nereden bakıyoruz tam olarak?Çeşitli romlar var işte 200 mb boşluk var gibi vs vs iyi güzelde nereden anlarım ben ram kullanımının az olduğunu?
  • Merhaba;
    "SD kart çıkarıldı.Yeni bir SD kart takın." hatasını alıyorum. ext2 biçimlendirdim olmadı, fat32 yaptım gene olmadı. Diğer telefonun hafıza kartını taktım içindeki resimleri görebiliyorum ancak cwm hafıza kartını görmüyor ve yeni rom kuramıyorum. Şimdi yeni bir hafıza kartı alsam sorun ortadan kalkarmı?
    Ayrıyetten romum cm7.2 RC0
  • hangi rom en iyisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickim Minaj -- 24 Nisan 2012; 20:06:18 >
  • quote:

quote:

quote:

Üst bar ve görev yöneticisi yok. Boş bir ekrana basılı tut, widgetlardan Güç Denetimine bas. Onla idare edebilirsin.
    Görev yöneticis için markette task killer diye aratırsan çeşit çok.

Hocam bir şey sormak istiyorum zahmet olmazsa bana bir turkcell'in orjinal 2.3.5 romunu atabilirmisin?Ama cwm olmayacak aynı huwai 2.3.5 gibi sd karta atıp yazılımı yükselt diyerek kuracağım ,

İlk sayfada baktımda hocam linklermi kırık benmi indiremedim anlamadım file serve diyor bit ly kısmına yazıyorum ama olmuyor

• İlk mesajdaki Turkcell 2.3.5 linkini yeniledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Orijinalden alıntı: blue_hayaller

Merhaba arkadaslar bende t20 kullanicisiyim benim telefonumda 2.3.5 surumu yuklu ben overclock yapmak istiyorum bunun icin ne yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim birde flash player nasil yukleniyor cok arastirdim ama bulamadim

oc bilmiyorum ancak 2. sorunun cevabı ilk mesajda var.

Adobe Flash Player v10.1
    http://bit.ly/FlashPlayer101

Adobe Flash Player v10.2
    http://bit.ly/AdobeFlashPlayer102

Malesef vetdiginiz linkte birsey yok adobe flash playr 11 nasil yukleyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Merhaba arkadaslar bende t20 kullanicisiyim benim telefonumda 2.3.5 surumu yuklu ben overclock yapmak istiyorum bunun icin ne yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim birde flash player nasil yukleniyor cok arastirdim ama bulamadim

oc bilmiyorum ancak 2. sorunun cevabı ilk mesajda var.

Adobe Flash Player v10.1
    http://bit.ly/FlashPlayer101

Adobe Flash Player v10.2
    http://bit.ly/AdobeFlashPlayer102

Malesef vetdiginiz linkte birsey yok adobe flash playr 11 nasil yukleyebilirim?

Kusura bakma Bunları 1. sayfadan aldım demekki silinmişler.

Network hocam duy bunları duy

• Duyuyorum duyuyorum.
    FileServe downloadları dışarıya yasakladı. Megaupluad'ın başına gelenlerden sonra çoğu site böyle bir karar aldı. Yalnızca upload edenler indirebiliyor.
    TTNet hızı düşürdü ama ilgilenmeye çalışıyorum. Birazdan tekrar yazarım.
  • Adobe Flash Player v10.1 'in ilk alternatif linkini ilk mesaja ekledim. Diğerini birazdan eklerim.
    10.2'de ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 24 Nisan 2012; 22:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

T20 üzerinden internet paylaşımını wireles yapılabiliyor mu? (cepten nete baglan, sonra cepten neti wireless üzerinde paylaştır.)
    Symbian Nokia kullandım 2 yıldır, orda Joikuspot isimli program ile bu işi yapabiliyorduk.
    T20 ladım, bazi eksiklerim var, biri de cepten İnternet paylaşımını wireless ten vermek.
    Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Yapılablinyor ortam paylaşıcısı diye bir seçenek olması lazım kablosuz ağlarda

Harika bir olay bu;
    Programısz paylaşım. Teşekkürler.
  • quote:

Adobe Flash Player v10.1 'in ilk alternatif linkini ilk mesaja ekledim. Diğerini birazdan eklerim.
    10.2'de ekledim.

Hocam verdiginiz altarnetif linktende indiremiyorum
  • Linkler çalışıyor. Tarayıcı değiştirmeyi deneyin.
  • quote:

Linkler çalışıyor. Tarayıcı değiştirmeyi deneyin.

Evet haklisiniz calisiyor ikisinide indirdim ama nasil yukleyecegim bir turlu beceremedim yardim eder misiniz lutfen
  • Baya uygulama kurar gibi yükleyeceksiniz. Hi Suite ile veya hafıza kartına atarak.
  • Arkadaşlar;
    SMS geldiğinde, ekranda belirgin bir uyarı getirme şansımız var mı?
    Üstte köşede bir nesne geliyor. Çok dikkat çekici değil....
  • quote:

Baya uygulama kurar gibi yükleyeceksiniz. Hi Suite ile veya hafıza kartına atarak.

Hi suite'nin nerden indire bilirim google playda aradim bulamadim yada tlfnum desteklemiyor
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.