Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

Dün telefon elimdeyken arkadaşın anlık bi refleksi sonucu elime vurmasıyla telefon yaklaşık 3 metre uçtu, cama çaptı ve 1 metreden fayansa düştü. Şu an sorun yok. Arkadaş yüzünden telefonun bekaretini kaybettik. İlk kez düştü.

Usta taş gibi telefon benimki 20 kere düşmüştür araabadan, sokakta

kenarları vuruk

Hatta dağıldı batarya şarj falan

Ama esksine ne nazaran daha hızlı çalışıyor :D
  • quote:

Biraz önce Turkcell TV+'dan Lig TV paketi aldım. Aylık 14,90 TL ve sadece maç esnasında açık. Görüntü kalitesi 4/5 veririm.
    Hoparlöre bağladım mis gibi izleniyor. Benim gibi Digiturkplay'e 100 TL vermem, dışarıda milletin küfürünü, sigara dumanını, kavga gürültüsünü çekmem diyorsanız alın.

Görüntüyü bilgisayara verebilsem daha iyi olacaktı ama yöntem bulamadım.

+vf böyle bir hizmeti yokmu

İllaki türkcell hat mı olması gerek. :(

Görüntü kalitesi iiyi sanırm
    Netlik ve canlılık nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Biraz önce Turkcell TV+'dan Lig TV paketi aldım. Aylık 14,90 TL ve sadece maç esnasında açık. Görüntü kalitesi 4/5 veririm.
    Hoparlöre bağladım mis gibi izleniyor. Benim gibi Digiturkplay'e 100 TL vermem, dışarıda milletin küfürünü, sigara dumanını, kavga gürültüsünü çekmem diyorsanız alın.

Maç saatinde fikrim 180 derece döndü.
    Görüntüde bozulmalar, frame atlamaları, ses senkronizasyon problemi (pozisyonun 2 sn. sonrasını spikerden duyuyordum.) ve 35. dk.'da yayın gitmesi. Hepsini toplayınca şikayetvar'a yazmak için bir sürü nedenim oldu. Maç öncesi aradım iade etmediler, ilk yarı daha bitmeden şikayetimi yazdım.

• quote:

quote:

quote:

Görüntüde bozulmalar, frame atlamaları, ses senkronizasyon problemi (pozisyonun 2 sn. sonrasını spikerden duyuyordum.) ve 35. dk.'da yayın gitmesi. Hepsini toplayınca şikayetvar'a yazmak için bir sürü nedenim oldu. Maç öncesi aradım iade etmediler, ilk yarı daha bitmeden şikayetimi yazdım.

Telefonla ilgili değildir değil mi sistemsel bir arza

Şikayetvar.com buna benzer arıza var mıdır acaba..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonla ilgili değildir değil mi sistemsel bir arza

Şikayetvar.com buna benzer arıza var mıdır acaba..

Telefonda problem olsa dizi ve canlı TV yayınında da aynı problem olurdu. Yalnızca Lig TV'de olması yeterli bir sonuç.

• arkadaşlar kullandığınız video kaydetme uygulaması varmı? videoları daha kaliteli hale getirebilen araştırdım fakat bi sonuca ulaşamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

Temple Run uyumsuz görünüyor telefona nasıl oynayacağız şimdi

http://www.mediafire.com/?qyx85a4tjtxnsyz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnnOzcn

arkadaşlar kullandığınız video kaydetme uygulaması varmı? videoları daha kaliteli hale getirebilen araştırdım fakat bi sonuca ulaşamadım :S

Lg camera pro var bildiğim
  • Merhaba arkadaşlar tekrar şimdi ben cwm olayını bir türlü başaramadım. Daha doğrusu daha telefonla pc yi doğru düzgün bağlayamıyorum hisuite in wifi bağlantısı ile bağlanıyorum her seferinde. USB yi taktıktan sonra no device tarzı şeyler yazıyor. Öncelikle onu nasıl halledicem?

Birde cwm hakkında twic arkadaşa pm attım ama cevap atmadı. pm aynen şöyle bu konudada yardım ederseniz sevinirim.

quote:

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama ben win7 yüklemekten vazgeçmiştim. O yüzden hala cwm kuramadım. Ben yazılanları yaparken yükle yi çalıştırıyorum aynen şöyle yazıyor:

Telefonunuzun usb bağlantısını yapın.
    Sürücü yüklemesi sorarsa adb_driver klasörünü gösterin.

Şimdi ben bir tuşa basıyorum. error: device not found diyor.

adb_driver klasörünü nasıl göstereceğimi bir türlü bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_hayaller

Merhaba arkadaslar bende t20 kullanicisiyim benim telefonumda 2.3.5 surumu yuklu ben overclock yapmak istiyorum bunun icin ne yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim birde flash player nasil yukleniyor cok arastirdim ama bulamadim

oc bilmiyorum ancak 2. sorunun cevabı ilk mesajda var.

Adobe Flash Player v10.1
    http://bit.ly/FlashPlayer101

Adobe Flash Player v10.2
    http://bit.ly/AdobeFlashPlayer102

• Günaydın arkadaşlar, telefonun kamerasını kullanınca çıkan deklansör sesini değiştirme şansımız varmı yada başka bi proğram yükleyip kamera olarak kullanma şansımız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyraz010

Günaydın arkadaşlar, telefonun kamerasını kullanınca çıkan deklansör sesini değiştirme şansımız varmı yada başka bi proğram yükleyip kamera olarak kullanma şansımız varmı ?

Root yaparak ses kontrol tuşları ile hükmedebiliyormuşuz ama ben uğraşmadım.

Edit :Ayrıca telefonu sessize alırsanız deklanşör sesini duymazsınız. Tabi uğraşmak isteyene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 24 Nisan 2012; 13:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyraz010

Günaydın arkadaşlar, telefonun kamerasını kullanınca çıkan deklansör sesini değiştirme şansımız varmı yada başka bi proğram yükleyip kamera olarak kullanma şansımız varmı ?

Cyanogende mevcuttur. Deklansor sesini de root yaparak degistirebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,

Yeni Turkcell T20 telefon aldım.Şuan oldukça memnunum bir sıkıntısını görmedim.daha şuan pek bir uygulama ve oyun yok , avAst anti virüs , adobe flash player 11 ve bir tanede bilardo oyunu ve FM Radyo kurdum.

Şimdi sizlerden bir kaçtane soruma yanıt vermenizi rica ediyorum.

1)Rom olarak orjinal Turkcell 2.3.5 kurulu , acaba huawei rom falan mı kursam böylemi kalsa ne gibi + ve - si olur acaba?
    2)Olmazsa olmaz diyeceğiniz uygulama ve oyunlar nelerdir acaba?
    3)İşlemcime biraz overclock yapmak istiyorum arada kastığını görüyorum telefonun türkcell rom ile yapabilirmiyim yaparsam nasıl yaparım?
    4)Rom değiştiriceksek telefon bozulduğunda falan garantide problem çıkar mı?yada turkcell orjinal rom kurabilirmiyim tekrar?

Sizlere zahmet bilgili kullanıcılar bana yardımcı olursanız bu 4 sorumda çok müteşekkir olurum.

Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Arkadaşlar merhaba,

Yeni Turkcell T20 telefon aldım.Şuan oldukça memnunum bir sıkıntısını görmedim.daha şuan pek bir uygulama ve oyun yok , avAst anti virüs , adobe flash player 11 ve bir tanede bilardo oyunu ve FM Radyo kurdum.

1)Rom olarak orjinal Turkcell 2.3.5 kurulu , acaba huawei rom falan mı kursam böylemi kalsa ne gibi + ve - si olur acaba?
    3)İşlemcime biraz overclock yapmak istiyorum arada kastığını görüyorum telefonun türkcell rom ile yapabilirmiyim yaparsam nasıl yaparım?
    4)Rom değiştiriceksek telefon bozulduğunda falan garantide problem çıkar mı?yada turkcell orjinal rom kurabilirmiyim tekrar?

Sizlere zahmet bilgili kullanıcılar bana yardımcı olursanız bu 4 sorumda çok müteşekkir olurum.

Şimdiden teşekkürler

1- Root yapmayacaksan ve Turkcell kullanıcısı değilsen, uygulamaları kullanmayacaksan Huawei Rom kur. Gereksiz uygulamalardan kurtulursun.
    2- Kişiye göre değişiyor, ihtiyaca göre markette araştırsan daha iyi olur ama ben yinede bende kurulu olanları aşağıya yazayım.
    3- Turkcell Rom ile yapamazsın. Cyanogen Rom'da OC mevcut diye hatırlıyorum.
    4- Şansınıza kalmış. Genelde problem çıkartmıyorlar ama garantisi yok. Turkcell Rom atın öyle yollayın. Açamıyorsanız direk yollayın.

Bende en son kurulu olanlar bunlarmış. Sıfırdan rom kurarken not etmiştim.

Zedge
    Youtube
    Yemeksepeti
    Yandex Maps
    Wirofon
    Twitter
    Titanium Backup
    TeamViewer
    Sporx
    Shazam
    Root Explorer
    Quick Settings
    Pocket
    Turkcel Online İşlemler
    NTVMSNBC
    Nemus Launcher
    MyBilet
    Messenger WithYou
    Facebook Messenger
    Yahoo Mail
    Mackolik
    Link2SD
    Hürriyet
    Havaalanı
    Yahoo Hava Durumu
    Google Play Store
    Google Arama
    Goggles
    Gmail
    Facebook
    Endomondo
    Turkcell Pusula
    Galaxy 3G Setting
    FM Radio
    Google Translate
    Documents to go
    Box
    Bilyoner
    Biletix
    Adobe Reader

• Bu arada başka bir problem için müşteri hizmetleriyle konuştuğumda 256K sim kartın ücret meselesinide sordum; geçmişe dönük bildirim mesajlarıma baktı "evet size 16 Nisan tarihinde ücretsiz alabileceğiniz yönünde mesaj gönderilmiş, TİM'lerden ücretsiz alabilirsiniz, ücret talep ederlerse 532 arayın yardımcı olalım ve aynı zamanda ilgili TİM'i şikayet edebilirsiniz" dediler.

Bulabilirsek şikayet ederiz. 15 gün sonra hattı üzerime alacağım, o zaman bakarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Arkadaşlar merhaba,

Şimdiden teşekkürler

1- Root yapmayacaksan ve Turkcell kullanıcısı değilsen, uygulamaları kullanmayacaksan Huawei Rom kur. Gereksiz uygulamalardan kurtulursun.
    2- Kişiye göre değişiyor, ihtiyaca göre markette araştırsan daha iyi olur ama ben yinede bende kurulu olanları aşağıya yazayım.
    3- Turkcell Rom ile yapamazsın. Cyanogen Rom'da OC mevcut diye hatırlıyorum.
    4- Şansınıza kalmış. Genelde problem çıkartmıyorlar ama garantisi yok. Turkcell Rom atın öyle yollayın. Açamıyorsanız direk yollayın.

Bende en son kurulu olanlar bunlarmış. Sıfırdan rom kurarken not etmiştim.

Zedge
    Youtube
    Yemeksepeti
    Yandex Maps
    Wirofon
    Twitter
    Titanium Backup
    TeamViewer
    Sporx
    Shazam
    Root Explorer
    Quick Settings
    Pocket
    Turkcel Online İşlemler
    NTVMSNBC
    Nemus Launcher
    MyBilet
    Messenger WithYou
    Facebook Messenger
    Yahoo Mail
    Mackolik
    Link2SD
    Hürriyet
    Havaalanı
    Yahoo Hava Durumu
    Google Play Store
    Google Arama
    Goggles
    Gmail
    Facebook
    Endomondo
    Turkcell Pusula
    Galaxy 3G Setting
    FM Radio
    Google Translate
    Documents to go
    Box
    Bilyoner
    Biletix
    Adobe Reader

Anladım dostum yardımın için çok teşekkür ederim,

Açıkçası turkcelle ait hiç bir uygulama kullanmıyorum.Açıkçası boşunada yer kaplıyor cihazın rami zaten az eğer huawei rom ile diğer uygulamalar çalışırsa yine marketten indirdiğim oyun ve diğer şeyler eksiksiz oluyorsa size zahmet nasıl atıcağımı yazarmısınız?

Bu arada root nedir bilmiyorumda dediğim gibi turkcell uygulaması kullanmıyorum zaten hattımda vodafone

• Bu arada hangi rom'u kurmamı tavsiye edersiniz?En hızlısı en kalitelisi tüm uygulamaları çalıştıran hangisi?

Malazya mı kurayım yoksa huawei 2.3.5 mi?
  • Huawei 2.3.5 ilk mesajda ayrıntı var.
  • Dostum bakalım anlatımdakini yapıyorum umarım bir problem yaşamam , bu arada paylaştığığınız huawei 2.3.5 in içinde özellştirilmiş , ana paket gibi 3 tane dosya yok yalnızca 1 tane dload klasörü var onun içindede update.app var , yanlızca onu hafıza kartına atarak güncelleme yapıyorum umarım bir problem yaşamam
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.