Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: just sky

stock dediğiniz? hangi romlar 110mb boş bırakıyorlar? boşta kalan ram t20de herkesin sıkıntısı, 40 50 kalıyor genelde bende..

Yanlis yazmisim custom romlardan bazilari oyle
  • Su alete ram alip takamiyor muyuz ya :)

Bu arada, suan vodafone kullaniyorum, 2 ay sonra turkcell e gecmeyi dusunuyordum ama bugun vodafone dan arayip, 2 sene daha ayni tarife icin kontrat yaparsam htc explorer vereceklermis ucretsiz, htc explorer nasildir t20ye gore. Bu konularda cahilim biraz kusuruma bakmayin. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Su alete ram alip takamiyor muyuz ya :)

Bu arada, suan vodafone kullaniyorum, 2 ay sonra turkcell e gecmeyi dusunuyordum ama bugun vodafone dan arayip, 2 sene daha ayni tarife icin kontrat yaparsam htc explorer vereceklermis ucretsiz, htc explorer nasildir t20ye gore. Bu konularda cahilim biraz kusuruma bakmayin. :)

Wildfire S'ten bile dusuk Htc Explorer,degmez t20'den Explorer'e
  • quote:

Su alete ram alip takamiyor muyuz ya :)

HTC olması dışında pek esprisi yok. Alıp direk satarım, T20'yi de 2. el elden çıkarırım dersen Motorola Atrix bile alabilirsin.
    Vodafone'dan memnunsan, Turkcell'e geçmek için kayda değer bir nedenin yoksa cazip sayılabilir. Havadan 450-500 TL denilebilir.
    Sanırım piyasası 550-600 TL'den başlıyordu. T20'nin ikinci eli 300 TL'den gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 26 Nisan 2012; 21:32:12 >
  • Network ve twşnc hocam ikinizede teşekkür ederim. Ablamın bilgisayarı ile cwm yi yükledim. Benimkindeki sorunu çözemedim ama artık önemi yok. Artık tek işlem custom romu kurmak. Hangi custom romu önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi india_ipekyolu -- 26 Nisan 2012; 23:13:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Network ve twşnc hocam ikinizede teşekkür ederim. Ablamın bilgisayarı ile cwm yi yükledim. Benimkindeki sorunu çözemedim ama artık önemi yok. Artık tek işlem custom romu kurmak. Hangi custom romu önerirsiniz?

Tek bildiğim ceptsonic ve cyanogen var ama kurmadığım için bilmiyorum. Twin hepsini denemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Network ve twşnc hocam ikinizede teşekkür ederim. Ablamın bilgisayarı ile cwm yi yükledim. Benimkindeki sorunu çözemedim ama artık önemi yok. Artık tek işlem custom romu kurmak. Hangi custom romu önerirsiniz?

Tek bildiğim ceptsonic ve cyanogen var ama kurmadığım için bilmiyorum. Twin hepsini denemişti.

Ona pm atmaktan korkuyorum bana pek cevap atmıyor

Valla aslında custom romlarda ne aradığımı bilmiyorum.

Şimdi ram normalde bende 30-60 arası onu 100 e çeksek gayet hoş olur.
    Üst barı indirdiğimizde turkcell romundaki güç kontrolleri tekrar gelsin.
    oc yapılmış olsun.
    Başka custom romla elime ne geçiyor bilmiyorum ama içimde garip bir istek var bununla ilgili twin hocamda yardımcı olursa yarına yükleyeyim

• Twin hocamı bekleyemedim ve cep-tsonic v3 yükledim. Şimdi yatıyorum sabaha bakıcam nasıl bişeymiş
  • quote:

Twin hocamı bekleyemedim ve cep-tsonic v3 yükledim. Şimdi yatıyorum sabaha bakıcam nasıl bişeymiş

Twin hoca kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

quote:

Twin hocamı bekleyemedim ve cep-tsonic v3 yükledim. Şimdi yatıyorum sabaha bakıcam nasıl bişeymiş

Twin hoca kim?

@Twincharged Injection Nickin tamamı bu. Kısaltmayı tercih ettim.

Hoca da zaten forum dilinden gelen bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

quote:

Twin hoca kim?

Konunun imamı, bizde cemaat oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 27 Nisan 2012; 0:35:18 >
  • Oyun olarak death rally yuklemek istiyorum sizce t20 oynaya bilir miyim
  • quote:

20'ye yakın rom denedim benim telde en iyi çalışan rom buyduhttp://www.mediafire.com/?kqz7yf6dd81zd5f

root explorer'dan da animasyonlu duvar kağıdını, dsp manager ve işine yaramıcak diğer uygulamaları(mesela radyo muhtemelen çalışmıcak onu) kaldırırsan 10 numara oluyor.

• Arkadaşlar;
    Uygulama kısmındaki bellek durumunu arttırmak için ne yapmak gerekiyor?
    (Uygulama)"Dahili depo birimi" ksımında, Kulanılan : 141mb, Boş:20MB rakamları var.
    Daha büyük boyutlu program yüklemeye çalıştığımda, "Hafıza Yetersiz" hatası alıyorum.

Turkcell ROM
    Android :2.3.5
  • Root.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live4Me

quote:

20'ye yakın rom denedim benim telde en iyi çalışan rom buyduhttp://www.mediafire.com/?kqz7yf6dd81zd5f

root explorer'dan da animasyonlu duvar kağıdını, dsp manager ve işine yaramıcak diğer uygulamaları(mesela radyo muhtemelen çalışmıcak onu) kaldırırsan 10 numara oluyor.

Denicem bakalım hocam.Dün cep-t sonic v3 yüklemiştim. Gayet hoş yalnız bu daha iyi ise bunuda deneriz.

Birde bu romlar oc şeklindemi geliyor? Yada biz nasıl oc yaparız?

• Merhabalar Sizce t20 mi galaxy mini mi galaxy fiyat olarak daha cazip geliyor bana ama siz ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resul_1748

Merhabalar Sizce t20 mi galaxy mini mi galaxy fiyat olarak daha cazip geliyor bana ama siz ne önerirsiniz ?

gio mu t20 mi deseydin belkiydi ama mini karşılaştırılmaz hocam
  • quote:

quote:

Merhabalar Sizce t20 mi galaxy mini mi galaxy fiyat olarak daha cazip geliyor bana ama siz ne önerirsiniz ?

Bilmiyorumda bu ara avea kampanyası var bizde de bir avea hat mevcut onu değerlendirsem mi diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bilmiyorumda bu ara avea kampanyası var bizde de bir avea hat mevcut onu değerlendirsem mi diye düşünüyorum.

Bence mini donanim acisindan cok dusuk ve yavas bende aveya kullanicisiyim bende almayi dusunuyordum ama arastirma yapinca vazgectim almaya ve cok ucuz bir fiyata 1 aylik faturali t20 buldum ve aldum iyikide almisim yani ozetle mini donanimsal ve ekran cozunurlugu acisindan baya dusuk bir model

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.