Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jedaynayt

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: jedaynayt

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Fazla uzatmadan yaşadığım sorunu sizinle paylaşmak ve çözüm üretmek istiyorum.

Babama T20 aldık 4 aydır sorunsuz kullanıyordu. Bir ara telefonda update falan yazdığından ve telefonun kilitlenip açılmadığından bahsetti. Bugün telefonu inceledim, bir kere uğraşıp açabilmişler, sonra bir daha kapatmadım dedi. Yazılım versiyonunu çevrimiçi güncelleştirmesi için baktım, son sürüme günceldir dedi. 2.3.5 kurulu telefonda. Bir kere kapattım sorunu görmek için. Telefon en başta kapanıyor, açılırken TURKCELL yazısı çıkıyor. Sonrasında kapanıp tekrar açılıyor ve döngüye giriyor. Tekrardan pili çıkardım bekledim, bu sefer yine açıldı. Bu sefer önceki HTC ve Samsung 2.3 deneyimimden yola çıkarak, Reboot( yeniden başlat) komutunu kullandım. Telefon yine döngüye girdi ve düzelmedi. Açamıyoruz telefonu. Ne yapmamız lazım? İçinde gerekli bilgiler var, kurtarabilmek önceliğimiz. Tekrardan ROM atmak mı gerek? Bana bir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. İyi günler hepinize.

Wipe'dan başka çözüm gelmiyor aklıma. Fakat dosyaları siler.
    Telefonu açmayı başarırsanız Hi Suite ile yedek almaya çalışın. Mesajlar, fotoğraflar, rehber gibi bilgileri yedekleyebiliyorsunuz. Sonra wipe yapıp yeni rom kurulumu.

Benim de tahminim o yönde oldu. Peki şunu sorsam, normalde HTC'de böyle bir sorun olduğunda telefon açılırken boot menüsüne girip reboot veya wipe yapıp düzeltebiliyorduk. Şu anda POWER+VOL UP+ VOL DOWN kombinasyonunu uyguladığımda "Update Failed" uyarısı alıyorum. Wipe komutunu nasıl verebilirim, veya yeni orjinal Turkcell ROM yüklemek için ne yapmam gerekir? Bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. T20'ye vakıf birisi değilim, yardımlarınızı bekliyorum...

Boot menüye giremiyorsan yine telefonu açabildiğinde ilk mesajdan CWM'yi indirip kur, CWM'den wipe yapmayı dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar.
    6 aydır T20 kullanıyorum ama telefondan soğudum. Hoparlörün ızgara kısmı düşmüştü. Ve cihaz reset atıyordu. Neyse servise gönderdim. Izgarayı değiştirmişler. Yazılımı güncellemişler(2.3.5) Buraya kadar bir sorun yok. Ama önceden var mıydı biliyorum. Menü geçişlerinde, msj atarken, tuş kildini açıp kapatırken hoparlörden tiz bir ses geliyor 2-3 saniye kadar. Bu durum sinirimi bozdu. Ses ayarlarından geri bildirimlerin hepsini kapatıyorum o zaman düzeliyor. Ama bunları kapatmak istemiyorum. Bu durum nasıl çözülür?

Bende ilk aldığımda bu ses vardı. hemen garantiye gönderdim. sorunu da yazdım. fakat biz öyle bir ses duymadık diyerek telefonu 30 gün sonra geri gönderdiler. Böyle garip bir memlekette yaşıyoruz. Telefon 30 gün serviste kalıyor ve hiçbir işlem yapılmadan geri geliyor üstüne.

• arkadaşlar merhaba, bugün bir t20 aldım. suan cihazda custom rom CyanogenMod 7.1.0 v2 yüklü. içinde gtalk yok. ben de kendi 2.3.5 romunu kurmak istedim. romu indirip dload içine update.app şeklinde attım ama Ayarlar > Depolama > Yazılım Yükseltme > Hafıza Kartından güncelleme bölümü kısmında bir sıkıntım var. depolamanın içinde yazılım yükseltme diye bir kısım yok. ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: just sky

arkadaşlar merhaba, bugün bir t20 aldım. suan cihazda custom rom CyanogenMod 7.1.0 v2 yüklü. içinde gtalk yok. ben de kendi 2.3.5 romunu kurmak istedim. romu indirip dload içine update.app şeklinde attım ama Ayarlar > Depolama > Yazılım Yükseltme > Hafıza Kartından güncelleme bölümü kısmında bir sıkıntım var. depolamanın içinde yazılım yükseltme diye bir kısım yok. ne yapmam gerekiyor?

Custom romlarda bu yok. Muhtemelen CWM yüklüdür, ilk mesajdan "Turkcell T20 & Huawei Sonic U8650 Rom (ClockworkMod)"dan herhangi (Turkcell veya Malaysia) kurup sonra istediğini yapabilirsin.

Ses açma + power tuşları ile boot menüsüne gir, baştan 2. seçenekti sanırım. Öncesinde hafıza kartına indirdiğin .zip uzantılı dosyayı at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 21 Nisan 2012; 21:32:45 >

• quote:

quote:

arkadaşlar merhaba, bugün bir t20 aldım. suan cihazda custom rom CyanogenMod 7.1.0 v2 yüklü. içinde gtalk yok. ben de kendi 2.3.5 romunu kurmak istedim. romu indirip dload içine update.app şeklinde attım ama Ayarlar > Depolama > Yazılım Yükseltme > Hafıza Kartından güncelleme bölümü kısmında bir sıkıntım var. depolamanın içinde yazılım yükseltme diye bir kısım yok. ne yapmam gerekiyor?

Custom romlarda bu yok. Muhtemelen CWM yüklüdür, ilk mesajdan "Turkcell T20 & Huawei Sonic U8650 Rom (ClockworkMod)"dan herhangi (Turkcell veya Malaysia) kurup sonra istediğini yapabilirsin.

Ses açma + power tuşları ile boot menüsüne gir, baştan 2. seçenekti sanırım. Öncesinde hafıza kartına indirdiğin .zip uzantılı dosyayı at.

ilk mesajınızdaki huawei 2.3.5 rom'unu (turkcell değil) ses açma kapama ve power tuşu yoluyla kurdum. çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

ilk mesajınızdaki huawei 2.3.5 rom'unu (turkcell değil) ses açma kapama ve power tuşu yoluyla kurdum. çok teşekkür ederim.

Demek ki CWM yokmuş. Hayırlı olsun.

• bir de, ahizenin önündeki ızgara düşme sorunu sık bir sorun sanırım. bir çözümü var mı acaba? benim ızgara da biraz sallanıyor gibi.
  • Biraz önce Turkcell TV+'dan Lig TV paketi aldım. Aylık 14,90 TL ve sadece maç esnasında açık. Görüntü kalitesi 4/5 veririm.
    Hoparlöre bağladım mis gibi izleniyor. Benim gibi Digiturkplay'e 100 TL vermem, dışarıda milletin küfürünü, sigara dumanını, kavga gürültüsünü çekmem diyorsanız alın.

Görüntüyü bilgisayara verebilsem daha iyi olacaktı ama yöntem bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Nisan 2012; 15:18:46 >
  • quote:

Biraz önce Turkcell TV+'dan Lig TV paketi aldım. Aylık 14,90 TL ve sadece maç esnasında açık. Görüntü kalitesi 4/5 veririm.
    Hoparlöre bağladım mis gibi izleniyor. Benim gibi Digiturkplay'e 100 TL vermem, dışarıda milletin küfürünü, sigara dumanını, kavga gürültüsünü çekmem diyorsanız alın.

Hisuite pc ye yükle teli pcye bagla hisuite zaten türkçe yapman gereken yazıyor orada sonra pcye yansıtabiliyorsun telin ekranını :) kolay gelsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

quote:

Biraz önce Turkcell TV+'dan Lig TV paketi aldım. Aylık 14,90 TL ve sadece maç esnasında açık. Görüntü kalitesi 4/5 veririm.

Hisuite pc ye yükle teli pcye bagla hisuite zaten türkçe yapman gereken yazıyor orada sonra pcye yansıtabiliyorsun telin ekranını :) kolay gelsin hocam

Sen ne yaptın ya.
    O görüntü video görüntüsü gibi değil. Frame atlıyor. Ondan maç falan izlenmez yani. Menü geçişlerinde kesilmeleri görebilirsin.

• galerideki fotoğrafları sd karta nasıl atıcaz?
  • Merhaba arkadaslar bende t20 kullanicisiyim benim telefonumda 2.3.5 surumu yuklu ben overclock yapmak istiyorum bunun icin ne yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim birde flash player nasil yukleniyor cok arastirdim ama bulamadim

• Merhaba arkadaslar bende t20 kullanicisiyim benim telefonumda 2.3.5 surumu yuklu ben overclock yapmak istiyorum bunun icin ne yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim birde flash player nasil yukleniyor cok arastirdim ama bulamadim
  • arkadaşlar size bir önerim olacak tema olarak ,ZEAM LAUNCHER yazın markete .Birçok tema denedim,en iyisi go teamın ki geldi. ama bu dediğim en hızlısı,t20 simdi menülerde felan ucuyor.deneyin farkı görün
  • T20 üzerinden internet paylaşımını wireles yapılabiliyor mu? (cepten nete baglan, sonra cepten neti wireless üzerinde paylaştır.)
    Symbian Nokia kullandım 2 yıldır, orda Joikuspot isimli program ile bu işi yapabiliyorduk.
    T20 ladım, bazi eksiklerim var, biri de cepten İnternet paylaşımını wireless ten vermek.
    Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

T20 üzerinden internet paylaşımını wireles yapılabiliyor mu? (cepten nete baglan, sonra cepten neti wireless üzerinde paylaştır.)
    Symbian Nokia kullandım 2 yıldır, orda Joikuspot isimli program ile bu işi yapabiliyorduk.
    T20 ladım, bazi eksiklerim var, biri de cepten İnternet paylaşımını wireless ten vermek.

Yapılablinyor ortam paylaşıcısı diye bir seçenek olması lazım kablosuz ağlarda

• quote:

T20 üzerinden internet paylaşımını wireles yapılabiliyor mu? (cepten nete baglan, sonra cepten neti wireless üzerinde paylaştır.)

Tabi ki yapılıyor, telefonun en sevdiğim özelliklerinden. Ayarlarda Bluetooth ayarlarının hemen altındaki ayar. İngilizcesi Tethering & protable hotspot ama türkçesini bilmiyorum. ona tıklayıp Wi-Fi hotspot ayarlarından da ağ adını değiştirip şifre koyabilirsin.

Ne zaman düşecek diye bekliyordum, sonunda benim de ahize ızgarası düştü. Küçük ama can sıkıcı bir sorun.

Bu arada bende de Turkcell TV+ var, ekrana bağlayabilsek cidden güzel olur çünkü telefondan girince kotadan yemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelioglaN44 -- 23 Nisan 2012; 1:21:48 >

• Temple Run uyumsuz görünüyor telefona nasıl oynayacağız şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelioglaN44

quote:

Tabi ki yapılıyor, telefonun en sevdiğim özelliklerinden. Ayarlarda Bluetooth ayarlarının hemen altındaki ayar. İngilizcesi Tethering & protable hotspot ama türkçesini bilmiyorum. ona tıklayıp Wi-Fi hotspot ayarlarından da ağ adını değiştirip şifre koyabilirsin.

Ne zaman düşecek diye bekliyordum, sonunda benim de ahize ızgarası düştü. Küçük ama can sıkıcı bir sorun.

Bu arada bende de Turkcell TV+ var, ekrana bağlayabilsek cidden güzel olur çünkü telefondan girince kotadan yemiyor.

+1

Ben şimdi öyle yaptım..

:) süper dolu çekiyor..

T20 li olmak süper ya :D

• Dün telefon elimdeyken arkadaşın anlık bi refleksi sonucu elime vurmasıyla telefon yaklaşık 3 metre uçtu, cama çaptı ve 1 metreden fayansa düştü. Şu an sorun yok. Arkadaş yüzünden telefonun bekaretini kaybettik. İlk kez düştü.
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.