Şimdi Ara

TURKCELL SUPERONLİNE MI ? TÜRK TELEKOM MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LAFI ÇOK UZATMADAN YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE KADAR TTNET MÜŞTERİSİYKEN SUPERONLİNE'A ABONELİK ALDIM.YAKLAŞIK 1 AY İKİ FİRMA BANA YAPMADIKLARINI KOYMADI VELHASIL KELAM ÇABALARIM SONUCUNDA ALLAH YÜZÜME GÜLDÜ SORUNUM ÇÖZÜLDÜ.BAĞLADIM İNTERNETİ.ANCAK İLK BAĞLADIĞIMDA DEFALARCA 20.5 MBİT HIZA VURAN İNTERNETİM BUGÜN YAPTIĞIM TESTTE 13.92 MBPS ÜZERİNE ÇIKAMIYOR.HATTIM 24 MBPS DESTEKLİYOR.HIZ TESTİNİ DE GEÇTİM 13 MBPS VURSA DA ASLINDA SUPERONLİNE'NIN VİDEOLARI 1440 P'DE YÜKLEMESİNDEN VE PİNG ALÇAKLIĞINDAN MEMNUNUM.TTNET'TE 1080 P'DE OYNATAMAZDIM.720 P'DE YAVAŞ YÜKLERDİ.ANCAK SUPERONLİNE'NIN TAKILDIĞIM NOKTASI ŞU AYNI ALTYAPIYLA TTNET İLE DOWNLOAD YAPARKEN 3 MB/S VURURKEN GÜNCELLEME DE TAŞ ÇATLASIN 1.7 MB/S AŞAMIYORUM.BİR DE BU TEKRARLAYARAK YAPTIĞIM HIZ TESTLERİNDE 13 MBİT VURMASI CANIMI SIKTI.3 AY DOLDUKTAN SONRA ABONELİK DEĞİŞTİREBİLİYORUZ.HEM BİR SORUN YAŞANDIĞINDA TTNET EKİPLERİ EVE KADAR GELİYOR ANCAK SUPERONLİNE HİÇBİR ŞEKİLDE BÖYLE BİR EKİBE SAHİP DEĞİL.YAPTIKLARI BİNA KAPISINA KADAR TÜRK TELEKOM İLE PASLAŞMALI ÇALIŞIP SORUN GİDERME ANLAYIŞLARI VAR.AÇIKÇASI CİDDİ CİDDİ TTNET'E GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.SİZCE TTNET'E GERİ Mİ DÖNMELİYİM HALİHAZIR İNTERNETİMİ KORUMALI MIYIM ?

• kör oldum
  • Keşke şu sorunu tane tane anlatıp caps look kapatsaydınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakında techopat gibi burda'da türkçe'yi düzgün kullanmayanları banlıyacaklar , az kaldı
  • Beyler bu kadar boşboğazlık yapacağınıza o parmaklarını hayırlı bir cevap için yorsaydınız keşke
  • Herboy89 kullanıcısına yanıt
    Hocam hat değerlerinizi atabilir misiniz?

• fahri1156 kullanıcısına yanıt
    Hocam buyur TTNET'E DÖNÜCEM BU GİDİŞLE İLGİ ALAKAN İÇİN TEŞEKKÜRLER :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell candır gerisi heyecandır.. Azıcık darlayın, ŞİKAYETVAR a yazın. Modeme attıkları yazılımlar ile kısıt geliyor. Başlarda bende yaşadım ama artık hiç elleşmiyorlar hızıma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 26 Mart 2017; 3:43:40 >
  • Herboy89 kullanıcısına yanıt
    TT bana da aynısı yapıyor dandik port verdi.Port değişikliği talebinde bulunmanın tavsiye ederim

• Büyük harfle yazmak insanın gözünü gerçekten çok yoruyor. Arkadaşlar bunu dile getirmelerine rağmen neden ikinci mesajda da büyük harfle yazmaya devam etmis in onu anlamadım.

Yurt dışı çıkış hızları superonline nin farklı olduğu için ping ve youtube da aldığın değerler haliyle daha iyi olabiliyor.

Onun dışında şikayet kaydı oluşturun. Olmadı hızınizi dusutturun. Ben 13 mbps alıyorum ama 24 mbps parası veriyorum diye. 16 mbps tarifesine geçirin beni deyin. Para muhabbeti dönünce ilgilenmeye başlıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.