Şimdi Ara

Turkcell Superonline FİBER ve SUPERBOX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell Superonline firmasında satış bölümünde çalışmaktayım. Kampanya ve tarifler hakkında bilgilendirebilirim.

Alt yapı sorunları , kampanya bilgisi , cayma bedeli , fiber altyapı bilgisi ve yeni abonelik işlemleri için iletişime geçebilirsiniz.

Telefon Numarası : 532 162 96 77

Mail Adresi : dogukan.altinisik@sam.superonline.net

Türkiye geneli zaten çok iyi değil şehir merkezlerinde.

Süperonline fiber altyapı desen Kocaeli'de 2-3 sitede var yayılma yok bence 1 iss kurayım 1 siteye çekeyim o ilde varım diyeyim miss.

Verdiği hız 1 2 mbps sabit olamaz muhtemelen ya cihanızında hata var ya da kurulum yapılan farklı bir yerden kullanıyorsunuz cihazı kapatıp sim kartı çıkartıp tekrar takıp açmayı denediniz mi modeminizi ?

Eğer Kocaeli’de bulunduğunuz bölgede yakınınızdan geçen bir hat yok ise kazı çalışmaları ve altyapı işlemleri biraz uzun sürebiliyor eğer mesai saatleri içerisinde beni numarandan arayabilirseniz daha detaylı bilgi verebilirim
  • DogukanAltinisik D kullanıcısına yanıt

Akşamları sabit fix hız alıyorum en son gelen beyefendi yeni bir baz kurulması lazım dedi gitti o gidiş 1 yıl oldu icraat yok.

Fiber konusunda 400 dairelik yukarıya site yapıldı daha gidip konuşmaya bile gitmeyen çalışanları var.

Firma çalışanlarını forumumuzda görmeyi her zaman isteriz. Kurumsal hesapların varlığı bölümümüzü daha güzel kılıyor.

Ancak sizden ricam, forum yönetimi ile irtibata geçerek "firma yetkilisi" ünvanını profilinize yazdırır mısınız? Onlar sizi teyit ettikten sonra profilinize bu yazıya yazacaklar. TürknetDestek hesabındaki gibi.

Bu konuda sizin hassasiyet göstermeniz, üyeler ve okuyucular için de pozitif bir durum olacaktır.

İyi çalışmalar.

Gerekli resmiyet başvurunuzu şuradan yapabilirsiniz.
    https://www.donanimhaber.com/hakkimizda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 2 Şubat 2021; 21:17:31 >
  • Canısı sizin firma önce Samsun'dan Sinop'a altyapı şebekesi çeksin, sonra ben size ulaşıp abonelik alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay içinde yeni bir eve taşınıyorum. Binada Superonline FTTH altyapısı var. Eğer özel bir indirim yapma uygulaman varsa sizin üzerinizden bağlatalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, şu anda Superonline abonesiyim. Taahhütüm Nisan'da bitiyor. Mümkünse bir yıllık uzatmak istiyorum fakat bana hep 2 yıllık taahhüt sunuyorlar. Bir yıllık 25-35 mbt hız arası uygun fiyatlı tarife var mıdır?

• Merhabalar ben 2 senedir superbox kullanicisiyim ve bizim buraya daha yeni fiber altyapı çekildi ve benim taahhütümün bitmesine 6 ay var ama fazla memnun değilim internetten fibere geçmek istiyorum cayma bedeli ödemeden eşit bir fiyata yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türktelekom'da 9-10 Ping alırken Superonline'da 28 - 36 arası ping alıyorum bu da online oyunlara 90 ve 100 ms olarak yansıyor saha ekibi geldi modem değiştirmek istedi daha önce 3 modem değiştirdim kabloları değiştirdim ama herhangi bir değişiklik yok bunu Turkcell e ilettiğimde ise Ping'e müdahale edemediklerini söylediler ne yapabiliriz bu durum için?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.