Şimdi Ara

Turkcell Superonline'dan 1000Mbps süper hızlı fiber internet (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
17.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Silahlı Kuvvetler demedin iyi ki .. :D

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu wow oynarken ingiltere den bir arkadaşa Türkiye deki internetten dem vuruyordum. kota uygulamasından hızın düşürülmesinden vs. hız düşürme işleminin normal olduğunu ve kendi ülkesinde de şirketlerin bu durumu sözleşmelerde belirttiğini söyledi. fazla dosya indirenlerin hızı burada da düşüyor dedi.
    Doğrudur AKK sistemi çoğu ülkede var ama bizdeki gibi kan emmeye dayalı bir sistem değil. Adamlar 20€ gibi bir fiyattan 50Mbit internet alıyorlar, AKK kotaları da öyle 20-50-100GB gibi komik rakamlar değil. Ayrıca cüzi farklarla sınırsız trafikte internet hizmetine de erişebiliyorlar. Biz de 8Mbit sınırsız ADSLin fiyatı 50€.

yurt dışındayım 40 mbit internet+kablolu tv 30 euroya kullanıyorum. kablolu tvde lig tv falan da var bu fiyatın içinde ayrıca kota mota bişeyde yok çatır çatır download yapıyorum, türkiyedeki internet afrikada 3. dünya ülkelerindeki gibi, milleti yolunacak kaz gibi görüyor iss ler.

• biz daha 1 bitlerde sürtüyoz.Oda tam cekmıyor 0.6 da takılyız

Not=mesajımı 2006 da yazdım yeni geldi

Merhaba 6 yıl sonrası

• merhaba
    arkadaşlar farklı serverlar demişsiniz ama videoda bahsediliyo zaten şu anda kaç server bu hızı genel userlarda dowland için veriyor baksanız en iyi server 3 gb toplam genişliği olsa bunu tüm uzerlara paylaştırsa bir usera ne kalır testin amacı uygun koşullarda yapılan indşrne bu serverlarıda superonline ayarlayamazki

• ayda 1000lira fiyatıda uygunmuş

• bunda bile akk var 5tb(5000gb) :S

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarosbal

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath Arkadaşlar şaka mısınız? 4 TB kota diyor 400 gb falan değil, 4000 gb. İnternet istediği kadar hızlı olsun 4 TB ne indirilecek Allah aşkına? İnternet hızı artınca dosyaların boyutu veya harddisk kapasiteniz artmıyor Bir de ev kullanıcılarına yönelik birşey olduğunu sanmıyorum bunun. O tarz yorumlar yapmışsınız. Bir şirket binasına alınabilecek birşey bu. Alırsın bunu ve bütün binada hızlı internetin olur. He videoda da saçmalıklar var 4 tane 1080p açsan ne olacak 10 tane de açarsın o şekilde test etmek komik olmuş ama olsun.
    Kısmen katılıyorum. :) Şuan burada AKK ya isyan edenler sömürücü team olduklarını çok belli ediyorlar benden söylemesi :) 10 kişiye sorsam en fazla 3-5 tanesi lisanslı oyun almıştır :) bu kadar mezarcı olduğumuzu belli etmeyelim pls :) 1000Mbps hız alıp, 4TB ın yetmeyeceğini söyleyenlerin de büyüklükleri 8 bit den TB a kadar internetten bi araştırsın derim :) Sanırım büyüklükleri karıştırıyorlar :) 1000Mbps kampanyasını sadece bireysel aboneliklere verilmekte. Kurumsal abonelikler bu kampanyadan yararlanamıyor. Zaten kurumsal abonelere de ayrı ekipman tahsis ediliyor , kurumsal aboneliğe verilen switchler Gi destekli olup, kurumsal aboneliklere ait olan ekipmanlara da bireysel aboneler bağlanamıyor. Keyfekeder 1000Mbps abonesi olup, her ay 999 tl fatura ödeyen aboneler var merak etmeyin :) üstelik sizin kadar da pc başında oturmuyordur :) o yüzden zenginin malı fakirin çenesi diyorum artık anlayana.. :) 1000Mbps aboneleri bireysel aboneler olup 20Mb upload ideal bir değer. Adı üstünde bireysel ;) server çalıştıracaksa kurumsal kimlikle abone olmalı değil mi? :) AKK ya da gelince; AKK hiçbir ISS in uygulamak istemediği ama gerek yasalar gerekse altyapı üzerindeki kapasiteyi, trafiği ve bandwidth i dengeleyebilmesi için uyguladığı bir yasa. ve bilinmelidir ki AKK uygulamasına en son geçen ISS Superonline dır. AKK; aşıldığı durumda hiçbir itirazın da kabul edilmeyeceği yürürlükte olan bir yasa. TR de hiçbir zamın indirilmediği gibi de kaldırılmayacak bir yasa. Aynı zamanda sadece Türkiye de değil Avrupa ülkelerinde de uygulanmakta. En basitinden siz de bir sunucu sahibi olsaydınız, kıytırık dosyanıza bile bir upload değeri belirlerdiniz ki trafik nedeniyle serverınız çökmesin :) Kimse umutlanmasın farklı girişimlerde bulunmasın, unutmasın ki her ISS in tek taraflı fesh hakkı vardır :) yani elinde yazılı belge olan her kimse öttürür.. :) Ama biz Türk milleti olarak genelde okumadan imzalayıp; ileri, uygula, tamam butonlarını takip ederiz.. :) Bu arada hız testlerinizi hizinitestet.com dan yapmasını tavsiye ederim. speedtest.net y.dışı server dır bilesiniz. zaten ping değerlerini 0 olarak gösterdiğinden sapıttığını ve doğruları yansıtmadığını anlamıştırsınız :) bu arada en doğru ping testi sonuçlarınızı da komut sisteminden attığınız ping sonuçlarında görürsünüz. modeminizden çıkar ve ping attığınız ip ye gider. ping değerlerinizin nerden sonra uçtuğunu da tracert komutuyla sağlıklı olarak görürsünüz. yapmadan önce de el ile tanımlı DNS yada proxy var ise d.dışı bırakmalısınız. Neyse uzattık biraz.. :) bakalım ne kadar tepki alacak bilmiyorum ama biraz ortamdaki çelişkiyi azaltmak istedim. :)

Çok güzel yazmışsın da Avrupa da uygulanan AKN uygulamasının nasıl yapıldığını biraz araştırıp da öyle yazsaydın biraz daha yorumun anlamlı olurdu. Ben direkt kendimi örnek vererek yazıyorum. 50 gb kota gerçekten de yeterli değil sadece Down için değil artık internette ki içeriklerin çoğu HD içerikler. Ee tabi bunlardan yararlanmak için de en az 3 mb şart. Mesela bir donanımhaber videosu 140mb tan başlıyor ki HD olanını daha izlemek nasip olamadı... Bir de artık neredeyse her iss nin tv stream leri var. Onları kullanmak için zaten para ödüyorsun artı birde internet ama kotayı aştığın için 1 mb ....EE ne oldu benim aldığım hizmet. Tivibu yu söylemiyorum zaten tam bir saçmalık....

Yorumlarının biraz daha düşünerek yazmanı ve firma çalışanı isen belirtmeni tavsiye ederim...

• 1000mbit hızın olabilecek en kotu seylerle olcmusler

Orijinalden alıntı: fendur

quote:

Orijinalden alıntı: barbarosbal

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath Arkadaşlar şaka mısınız? 4 TB kota diyor 400 gb falan değil, 4000 gb. İnternet istediği kadar hızlı olsun 4 TB ne indirilecek Allah aşkına? İnternet hızı artınca dosyaların boyutu veya harddisk kapasiteniz artmıyor Bir de ev kullanıcılarına yönelik birşey olduğunu sanmıyorum bunun. O tarz yorumlar yapmışsınız. Bir şirket binasına alınabilecek birşey bu. Alırsın bunu ve bütün binada hızlı internetin olur. He videoda da saçmalıklar var 4 tane 1080p açsan ne olacak 10 tane de açarsın o şekilde test etmek komik olmuş ama olsun.
    Kısmen katılıyorum. :) Şuan burada AKK ya isyan edenler sömürücü team olduklarını çok belli ediyorlar benden söylemesi :) 10 kişiye sorsam en fazla 3-5 tanesi lisanslı oyun almıştır :) bu kadar mezarcı olduğumuzu belli etmeyelim pls :) 1000Mbps hız alıp, 4TB ın yetmeyeceğini söyleyenlerin de büyüklükleri 8 bit den TB a kadar internetten bi araştırsın derim :) Sanırım büyüklükleri karıştırıyorlar :) 1000Mbps kampanyasını sadece bireysel aboneliklere verilmekte. Kurumsal abonelikler bu kampanyadan yararlanamıyor. Zaten kurumsal abonelere de ayrı ekipman tahsis ediliyor , kurumsal aboneliğe verilen switchler Gi destekli olup, kurumsal aboneliklere ait olan ekipmanlara da bireysel aboneler bağlanamıyor. Keyfekeder 1000Mbps abonesi olup, her ay 999 tl fatura ödeyen aboneler var merak etmeyin :) üstelik sizin kadar da pc başında oturmuyordur :) o yüzden zenginin malı fakirin çenesi diyorum artık anlayana.. :) 1000Mbps aboneleri bireysel aboneler olup 20Mb upload ideal bir değer. Adı üstünde bireysel ;) server çalıştıracaksa kurumsal kimlikle abone olmalı değil mi? :) AKK ya da gelince; AKK hiçbir ISS in uygulamak istemediği ama gerek yasalar gerekse altyapı üzerindeki kapasiteyi, trafiği ve bandwidth i dengeleyebilmesi için uyguladığı bir yasa. ve bilinmelidir ki AKK uygulamasına en son geçen ISS Superonline dır. AKK; aşıldığı durumda hiçbir itirazın da kabul edilmeyeceği yürürlükte olan bir yasa. TR de hiçbir zamın indirilmediği gibi de kaldırılmayacak bir yasa. Aynı zamanda sadece Türkiye de değil Avrupa ülkelerinde de uygulanmakta. En basitinden siz de bir sunucu sahibi olsaydınız, kıytırık dosyanıza bile bir upload değeri belirlerdiniz ki trafik nedeniyle serverınız çökmesin :) Kimse umutlanmasın farklı girişimlerde bulunmasın, unutmasın ki her ISS in tek taraflı fesh hakkı vardır :) yani elinde yazılı belge olan her kimse öttürür.. :) Ama biz Türk milleti olarak genelde okumadan imzalayıp; ileri, uygula, tamam butonlarını takip ederiz.. :) Bu arada hız testlerinizi hizinitestet.com dan yapmasını tavsiye ederim. speedtest.net y.dışı server dır bilesiniz. zaten ping değerlerini 0 olarak gösterdiğinden sapıttığını ve doğruları yansıtmadığını anlamıştırsınız :) bu arada en doğru ping testi sonuçlarınızı da komut sisteminden attığınız ping sonuçlarında görürsünüz. modeminizden çıkar ve ping attığınız ip ye gider. ping değerlerinizin nerden sonra uçtuğunu da tracert komutuyla sağlıklı olarak görürsünüz. yapmadan önce de el ile tanımlı DNS yada proxy var ise d.dışı bırakmalısınız. Neyse uzattık biraz.. :) bakalım ne kadar tepki alacak bilmiyorum ama biraz ortamdaki çelişkiyi azaltmak istedim. :)

Çok güzel yazmışsın da Avrupa da uygulanan AKN uygulamasının nasıl yapıldığını biraz araştırıp da öyle yazsaydın biraz daha yorumun anlamlı olurdu. Ben direkt kendimi örnek vererek yazıyorum. 50 gb kota gerçekten de yeterli değil sadece Down için değil artık internette ki içeriklerin çoğu HD içerikler. Ee tabi bunlardan yararlanmak için de en az 3 mb şart. Mesela bir donanımhaber videosu 140mb tan başlıyor ki HD olanını daha izlemek nasip olamadı... Bir de artık neredeyse her iss nin tv stream leri var. Onları kullanmak için zaten para ödüyorsun artı birde internet ama kotayı aştığın için 1 mb ....EE ne oldu benim aldığım hizmet. Tivibu yu söylemiyorum zaten tam bir saçmalık....

Yorumlarının biraz daha düşünerek yazmanı ve firma çalışanı isen belirtmeni tavsiye ederim...

Tabiki Ülkelere ve tüzüklere göre AKK uygulamaları farklılık gösterecektir. Ama Download-Upload harici AKK uygulayan ISS i olan ülke varsa bilmediğimiz paylaşmanı isterim Eğer 50GB kullanımını karşılamıyorsa neden 100GB a geçmiyorsun? Bu 3Mb fikri de virüs gibi yayılmış kimden çıktıysa artık ISS çıkardığı hiçbir ürünü verdiği hizmete artı kullanım olarak eklemez. Sanmayın ki TT tivibu yu , SOL TV+ kullanımınızı kotanıza yansıtıyor. Böyle bişey olması mümkün mü? hiçbir ISS bu riski üstlenmez. Çünkü artık kullanıcılar da bilinçli. Geriye dönük yaptırımı çok ağır olur. araba alırken arabaya para verip bi de binmek için ayrı para vermek gibi bi saçmalık olur Sen eğer 50GB download yapıp AKK ya girip 1Mbps HD film izlemeye kalkarsan tabi nasip olmaz eğer AKK da değilsin de 6-8 Mbps lik bir sinyal alıyorsun diyelim, HD film izleyememen için hiçbir sebep yok. Bu biraz da cihaz üzerinde gereksinim ister. Cache , Ram, CPU gibi.. modeme olan bağlantı tipin de buna dahil..

• 1000mbps 125mb/saniye yapar...hard diskleri darboğaza sokabilicek bir yazma değeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bunda bile akk var 5tb(5000gb) :S

AKK yok.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • çok gereksiz bence bize 10-20 mbit bağlantıyı ADİL KULLANIM KOTASI olmadan versinler ben her ay 80-100 ödemeye razıyım (şimdide 80 lira ödüyorum)

• akk'yi 4TB diye okumustum bir yazida yanlis hatirlamiyorsam ki 1000mbps bile olsa yeterli bence

• ***HAYAL ve HEDEF Arasındaki Fark. EYLEM'dir.***

-Hedefler, hayallerden farklıdır. Hayaller, kişinin varmak istediği noktadır. Hedef ise, oraya nasıl gidileceğini gösteren programlardır.

Hedeflerinize ulaşmak için günde 2 saat çalışmanız yeterli.

Nasıl mı? Tüm sorularınızın cevabını canlı soru-cevap odamızda bulabilirsiniz.http://kisalink.tk/959
    http://gorevmarketing.com/isbasvuru_hat6/?pid=4f1420a04dac6

• Okadar hızlı ki AKK ne ara geçer anlamazsın.
    PEH
    Dijital yapay ses oluyor ya buda o hesap 1Gbit kılıklı 1Mbit net.
    Ona göre...
  • Şu videoyu bile donarak izledim.Parayı veren...

kaliteli hizmet belli bir gelir grubu üzerinde olanların olacaktır !

zenginin malı fakirin fukaranın çenesini ve klavyesini yorar misali !

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Okadar hızlı ki AKK ne ara geçer anlamazsın.
    PEH
    Dijital yapay ses oluyor ya buda o hesap 1Gbit kılıklı 1Mbit net.

AKK yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Kimsenin aklina nedense gelmiyor 1000mbit internet normal kullanici icinde iyi bir secenek bence nasilmi 10katli 20 daireli bir apartman dusunun 1000/20=50tl yani 50tl ye 1000mb bence gayet mantikli

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.