fiber 100 mbps var ama 10 mbps hız alan mobildel şebekeden daha yavaş video açıyor, sansürün dibine vuruyor 1 ay kaldı sonra bay bay |
Turkcell Superonline 1.000 Mbps simetrik fiber internet sunuyor (9. sayfa)

-
-
Selamlar,
Bugün bende 1000 simetrik pro ya geçtim. 1000/1000 tabikide güzel getirdikleri modem de çok iyi. Verilen modelin 2 alt modeli tplink be550 kullanıcısıyım son kullanıcı modem yazılımı ile superonline verdiği yazılım arasında çok fazla fark var. Açıkcası superonline 1000/1000 paketinde modemsiz ve k.adı şifreyi teslim etseydi bu modemi dışarıdan alır çok daha efektif kullanabilirdim. Şimdilik böyle kullanıcam tabi.
Ayrıca Huawei modemden şifreyi alabildiğim için elimde boşa çıkan huawei ont cihazı ve tplink be550 wifi7 modem var satın almak ile ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler.
-
Sırf sadece burada yüzlerce şikayetçi kullanıcılar var
arada çok çok nadir şanslı kullanıcılarda var onlar gelip ben memnunum deyip genelleme yapıyor :)
hatta benim gibi çok abartanlara trol diyorlar asıl olaya soruna bakmazlar işlerine gelmiyor
https://forum.donanimhaber.com/superonline-hakkinda-asilsiz-elestiriler--160500356
https://forum.donanimhaber.com/ozellikle-aksamlari-olan-ping-ve-hiz-sorunu--161196675
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tekrardan selamlar,
Superonline wifi7 modemde huaweideki gibi PPPoE şifresini alamıyoruz (parola tabında developer tab açıp password yazan yere text yazıp şifreyi alma konusu) bende bir önceki modemim tplink be550'yi eski-yeni router'dan şifreyi al özelliğini kullanarak şifreyi alabildim. Kısaca 1000-1000 paketinde superonline kısıtlı modem kullanmak yerine herhangi bir eski tplink modem ile kullanıcı adı şifreyi alabilir ardından istediğiniz modeme geçiş yaparak kullanım sağlayabilirsiniz.
Desteğe ihtiyaç duyan arkadaşlar pm atabilir.
-
Sansuronline pismanliktir. Kullanıp da uzun vadede memnun olan görmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye nüfusunın acaba % 1'inde 1000mbit internet varmıdır.
-
Buna mevcut tarife üzerinden geçiş yapan var mı? Müşteri hizmetlerini aradığımda geçiş yapılabilecek tarifeler listesinde görünmüyor diyorlar. Tarifem 500/50 Turkcell TV+.
-
TV+ ile birlikte kullanılamıyor sadece internet şeklinde satışta paket o yüzden görünmüyordur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xamarintr
TV+ ile birlikte kullanılamıyor sadece internet şeklinde satışta paket o yüzden görünmüyordur.Muhtemelen öyle. Taahhüt bitince interneti kapattırıp tekrar açtırmam gerekecek o zaman.
Edit: Tekrar görüştüm mh ile, TV+'tan kaynaklanıyormuş. Bitmesine yakın sadece TV+'i iptal edip geçebilirmişim. Benzer durumda biri olursa diye ekleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi тнємαу -- 30 Temmuz 2025; 15:5:13 > -
Bu olay benim de başıma geldi ve dünyanın en saçma sapan geçişini istedikleri için simetrik internete geçmekten vazgeçtim.
Öncelikle taahhüdünüz bitmesi gerekiyor. Bittikten sonra aboneliğinizi iptal ettirmeniz lazım. Aboneliğinizi iptal ettirdiğiniz için modeminizi ve tv+ kutunuzu bayiye götürüp teslim etmeniz gerekiyor. Bunu da yaptıktan sonra aboneliğiniz sistemde kapatılınca 0'dan abonelik başvurusunda bulunuyorsunuz ve simetrik fiber internet ve yanında tvplus paketi alıyorsunuz ve tahmin edin ne oluyor evet daha önce geri verdiğiniz kutuyu getirip bir daha kuruyorlar.
Tabi hizmet numaranız değiştiği için otomatik ödeme talimatınız yalan oluyor ya da benim gibi 7-8 yıldır sabit ip kullanıyorsanız eski ip adresinizi de veremiyorlar yerine yenisini veriyorlar.
Bu müthiş yöntemleri sayesinde senede 15.000 TL gibi bir para cebime kaldı simetrik internet alamamış oldum. Teşekkürler Superonline.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZwandarBu olay benim de başıma geldi ve dünyanın en saçma sapan geçişini istedikleri için simetrik internete geçmekten vazgeçtim.
Öncelikle taahhüdünüz bitmesi gerekiyor. Bittikten sonra aboneliğinizi iptal ettirmeniz lazım. Aboneliğinizi iptal ettirdiğiniz için modeminizi ve tv+ kutunuzu bayiye götürüp teslim etmeniz gerekiyor. Bunu da yaptıktan sonra aboneliğiniz sistemde kapatılınca 0'dan abonelik başvurusunda bulunuyorsunuz ve simetrik fiber internet ve yanında tvplus paketi alıyorsunuz ve tahmin edin ne oluyor evet daha önce geri verdiğiniz kutuyu getirip bir daha kuruyorlar.
Tabi hizmet numaranız değiştiği için otomatik ödeme talimatınız yalan oluyor ya da benim gibi 7-8 yıldır sabit ip kullanıyorsanız eski ip adresinizi de veremiyorlar yerine yenisini veriyorlar.
Bu müthiş yöntemleri sayesinde senede 15.000 TL gibi bir para cebime kaldı simetrik internet alamamış oldum. Teşekkürler Superonline.
ilginç. masa başında halledilebilecek bir işin bu süreçlerden geçecek olması, tam bir komedi. kaç para istiyorsunuz, söyleyin vereyim de bu işlemlerden kurtulalım denecek tarzda, saçma sapan bir iş hatta.
-
kesinlikle katılıyorum. Ülke açısından niş denecek bir hizmete 2250TL ve üstü bir para ödemeyi teklif ediyorsunuz operatörün çay söyleyin abime diyeceği yerde dükkana gelin bi ara o arada da internetsiz kalın demesi çok anlamsız geldi bana.
Sabit ip adresimin değişmesi bile benim işim açısından çile neticede tanımlı olduğu yerler var onları tek tek değiştirmek gerekiyor derken iyice manasız oldu süreç
-
En iyisi bir adet fw alip modemi de bridge alıp devam edin :)
-
çoklu ip evet izin vermezler ama yurtdışında ip kiralama hizmeti alabilirsin çok uygun fiyatlar, tükiyedne asn al olsun bitsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X