fiber 100 mbps var ama 10 mbps hız alan mobildel şebekeden daha yavaş video açıyor, sansürün dibine vuruyor 1 ay kaldı sonra bay bay |
|
Selamlar, Bugün bende 1000 simetrik pro ya geçtim. 1000/1000 tabikide güzel getirdikleri modem de çok iyi. Verilen modelin 2 alt modeli tplink be550 kullanıcısıyım son kullanıcı modem yazılımı ile superonline verdiği yazılım arasında çok fazla fark var. Açıkcası superonline 1000/1000 paketinde modemsiz ve k.adı şifreyi teslim etseydi bu modemi dışarıdan alır çok daha efektif kullanabilirdim. Şimdilik böyle kullanıcam tabi. Ayrıca Huawei modemden şifreyi alabildiğim için elimde boşa çıkan huawei ont cihazı ve tplink be550 wifi7 modem var satın almak ile ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler. |
Sırf sadece burada yüzlerce şikayetçi kullanıcılar var arada çok çok nadir şanslı kullanıcılarda var onlar gelip ben memnunum deyip genelleme yapıyor :) hatta benim gibi çok abartanlara trol diyorlar asıl olaya soruna bakmazlar işlerine gelmiyor https://forum.donanimhaber.com/superonline-hakkinda-asilsiz-elestiriler--160500356 https://forum.donanimhaber.com/ozellikle-aksamlari-olan-ping-ve-hiz-sorunu--161196675 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tekrardan selamlar, Superonline wifi7 modemde huaweideki gibi PPPoE şifresini alamıyoruz (parola tabında developer tab açıp password yazan yere text yazıp şifreyi alma konusu) bende bir önceki modemim tplink be550'yi eski-yeni router'dan şifreyi al özelliğini kullanarak şifreyi alabildim. Kısaca 1000-1000 paketinde superonline kısıtlı modem kullanmak yerine herhangi bir eski tplink modem ile kullanıcı adı şifreyi alabilir ardından istediğiniz modeme geçiş yaparak kullanım sağlayabilirsiniz. Desteğe ihtiyaç duyan arkadaşlar pm atabilir. |
Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville
|
Buna mevcut tarife üzerinden geçiş yapan var mı? Müşteri hizmetlerini aradığımda geçiş yapılabilecek tarifeler listesinde görünmüyor diyorlar. Tarifem 500/50 Turkcell TV+. |
Muhtemelen öyle. Taahhüt bitince interneti kapattırıp tekrar açtırmam gerekecek o zaman. Edit: Tekrar görüştüm mh ile, TV+'tan kaynaklanıyormuş. Bitmesine yakın sadece TV+'i iptal edip geçebilirmişim. Benzer durumda biri olursa diye ekleyeyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi тнємαу -- 30 Temmuz 2025; 15:5:13 > |
Bu olay benim de başıma geldi ve dünyanın en saçma sapan geçişini istedikleri için simetrik internete geçmekten vazgeçtim. Öncelikle taahhüdünüz bitmesi gerekiyor. Bittikten sonra aboneliğinizi iptal ettirmeniz lazım. Aboneliğinizi iptal ettirdiğiniz için modeminizi ve tv+ kutunuzu bayiye götürüp teslim etmeniz gerekiyor. Bunu da yaptıktan sonra aboneliğiniz sistemde kapatılınca 0'dan abonelik başvurusunda bulunuyorsunuz ve simetrik fiber internet ve yanında tvplus paketi alıyorsunuz ve tahmin edin ne oluyor evet daha önce geri verdiğiniz kutuyu getirip bir daha kuruyorlar. Tabi hizmet numaranız değiştiği için otomatik ödeme talimatınız yalan oluyor ya da benim gibi 7-8 yıldır sabit ip kullanıyorsanız eski ip adresinizi de veremiyorlar yerine yenisini veriyorlar. Bu müthiş yöntemleri sayesinde senede 15.000 TL gibi bir para cebime kaldı simetrik internet alamamış oldum. Teşekkürler Superonline. |
ilginç. masa başında halledilebilecek bir işin bu süreçlerden geçecek olması, tam bir komedi. kaç para istiyorsunuz, söyleyin vereyim de bu işlemlerden kurtulalım denecek tarzda, saçma sapan bir iş hatta. |
kesinlikle katılıyorum. Ülke açısından niş denecek bir hizmete 2250TL ve üstü bir para ödemeyi teklif ediyorsunuz operatörün çay söyleyin abime diyeceği yerde dükkana gelin bi ara o arada da internetsiz kalın demesi çok anlamsız geldi bana. Sabit ip adresimin değişmesi bile benim işim açısından çile neticede tanımlı olduğu yerler var onları tek tek değiştirmek gerekiyor derken iyice manasız oldu süreç |
|
Paraya kıyıp bu pakete geçeyim dedim saçma sapan olaylar yaşadım. Normalde 1000/50 kullanıcısıyım 20 gün sonra taahhütüm bitiyordu. 580 liraya kullanıyordum. Yeni teklif olarak da 670 lira gibi bir teklif gelmişti aynı paket için. Sonra şu simetrik interneti alayım dedim. Müşteri temsilcisi başvurumu aldı, uygulamadan baktığımda paket tanımlanmış göründü. Bir süre sonra paketim 1000/50'ye düşmüş tekrar. Sonra bir daha müşteri temsilcisini aradım. Tekrar başvuru aldı. Tekrar 1000/1000 gözüktü uygulamada. Kurulum ekibi geldi eve. Abi elimizde wifi7 modem yok kuramayız dediler gittiler. Benim paket tekrar otomatik 1000/50'ye düştü 900 liraya. Tahhütnameyi okuduğumda 13. madde de mevcut müşteri isem modem değişim süreci başlar, fakat süreç sonlanmadam ben vazgeçersem eğer hızım bana atadıkları 900'liralık pakete dönüştürülür yazıyor. İki seferdir benim talebim olmadan başvurumu iptalmiş gibi gösterip paket değişikliği yaptılar. Son kez müşteri temsilcisini aradım dedim bu hızı bana verebiliyor musunuz veremiyor musunuz.Ankara'nın göbeğinde ne demek modem yok elimizde dedim. Dalga mı geçiyorsunuz. Şu an veremiyoruz dedi temsilci. Ben de kızıp iptal ettirdim komple SOL'u. Evde TTNET Fiber altyapısı da vardı. Ona geçtim. Belirledikleri saçma fiyatı ödemeyi kabul etmişim ona rağmen hizmet sağlamayı beceremediler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 18 Eylül 2025; 11:36:5 > |