Şimdi Ara

Turkcell Superonline 1.000 Mbps simetrik fiber internet sunuyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
4
Favori
15.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Paket yenileme var, 2500 lira. Paket disi fiyattan kullanmak zorunda kaldiysaniz onu geriye donuk silmelerini isteyebiliyorsunuz. Ultra paket icin altyapi ne zaman gelir belli olmadigi icin mecbur devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 giga paketi için tanımlama yapılmamış. Bölge bölge tanımlama yapıyorlar sanırım ama çok az yerde var. 1000/50 paketine geçersem 750 paket fiyatı, 275 gibi de modem fiyatı istediler. 2 giga paketi 2500 lira ilan 1000/1000 2500 vermek istemiyorum. Modemi vermeden 1000 liraya 1000/50 mi kullansam yoksa iptal edip yeni abone olarak 750 liraya wifi 6 modemle modemlemi devam etsem bilemiyorum. Pazar son gün bakalim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tt varken superonline tercih ediyor olmak yani neden olmasın. o pazar bu gelecek pazar mı? ne yaptın..  

benim bulunduğum yerde geçen günlerde superonline altyapısı ne durumda bir bakayım dedim ve baktım:

Tebrikler🎉

Bölgenizde Superbox 5G altyapısı bulunmaktadır!

Adresinize uygun ev interneti tekliflerimizi görebilir ve Superonline'lı Ol butonuna tıklayarak dilerseniz kampanyalarımızı inceleyerek sadece online’a özel fiyatlarla hızlıca başvuru yapabilirsiniz!

bulunduğum cadde'de (k sokak arası cadde yani) sökülebilir taşlar var ve bizim binaya 66 adım mesafede (göz hesabıyla taş çatlasın 40 metre) yere superonline kapak koydular. sonra caddenin aşağısına kadar sanırım 50 metre ama daha kısa mesafede başka superonline kapakları da konuldu. aşağıya doğru ölyle gidiyor anlayacağınız. yolu köstebek yuvasına çevirdiler, taşları güzelce de döşeyemediler. ama ne hikmetse bu yolun en başındaki o 40/50 metre mesafeye yahut 20 metre mesafede sokağın başına, apartmanın dibine onlardan koymaya yeltenmediler bile. şimdi istatistik kontrolü yapanlar, ooo şu kadfara metre fiber kablo döşendi diye bunu da hesaba katıyorlardır kesin. teşvik mi var nedir bilmediğimiz? kablo döşemek ömeli değil, önemli olan kabloyu son kullanıcı ile buluşturabilmek. bu duruma fena kafayı taktım ve mobil hattımı eninde sonunda bu turkcell'den taşıyacağım. sadece an ve zamanlama meselesi benim için.

• The souls migration kullanıcısına yanıt
    1000/50 paketine geçtim. Wifi 7 modem bende kaldı. 945 lira aylık ödemesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.