Şimdi Ara

Turkcell sınırsız internet 9.90 tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
7
Favori
13.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea. 500dk hy 2500dk avea içi 2gb internet 27 tl. müşteri hizmetleri ile uğraşın %25 indirim alınca bu fiyata düşüyor. bence şöyle bir şey olsa iyi olur: hani şirketlere yönelik yapıyorlar ya özel tarife baskı yapalım da donanımhaber üyelerine özel tarife yapsınlar.internet paketini zaten donanımhaberde gezerken bitiriyoruz paso
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Avea 1000dk her yone+4gb net+sabah 6-10 arasi aylik 1gb net ucretsiz --> 29tl

Turkcell kendi capinda takilsin ;)

Bu iyiymis konusmam yok ama 4gb 29 tl güzrl.hangi tarife bu

Super ikili. Kampanya bitmis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 19 liraya 1gb+500dk heryön+1000 sms paketi devam ettiği sürece bu paketteyim. Alternatifi yok bence. 3G hızı da Turkcell'den kat be kat iyi. Yada benim olduğum yerlerde öyle. Ara sıra şebeke gitmese bide tam olacak. Bu olay sim kart + iPhone 4 ile alakalı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'e geçeli 2 hafta oldu, iyi oldu bu kampanya Avea'da da eskiden 9 TL'ye 500 mb yapıyorduk, sonradan 15 TL ye çıkardılar, şimdi tekrar 10 TL ye yapmak güzel olacak, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Fiyat konusunu bir yana bırakırsak 3 operatörü de faal olarak kullanıyorum fakat hiçbiri turkcell'in çekim gücüne ve ses kalitesine sahip değil.
    Dağın başında avea hiç çekmez,vodafone belki 1 çubuk çeker ama arama yapmaz,ama turkcell 3 seviye ve üstü çeker,arama ise sıkıntısız yapılır.
    Ayrıca avea'nın bilgisiz,vodafonu'un bilgisiz ve kaba müşteri hizmetlerinden sonra turkcell müşteri hizmetleri 10 kat daha kalitelidir.
    Ama işin içine fiyat girince çoğu konuda turkcell pahalılıkta başı çekiyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

Yıl olmuş 2013 hala turkcelli kötüleyen var, ödediğim fatura 27tl kazandığım hediyeler 110tl, yorum sizin

Yıl olmuş 2013 hala turkcell kullanan var.

+1000000000000000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Yıl olmuş 2013 hala turkcelli kötüleyen var, ödediğim fatura 27tl kazandığım hediyeler 110tl, yorum sizin

vodafone da ödediğim fatura 23 tl, turkcellde olsam aynı paket için senelik 26*12 tl daha çok verecektim :) yani potansiyel karım 312 tl :) yorum senin :)

muhtemeen de hediye diye bahsettiğin şey geçen günkü sarı kutu olayı :) kaç senelik abonesin kaç kere aldın öyle bi hediye ? :)

paketini bilemem 500dk 500mb internete 27tl ödüyorum kazandıklarım çok daha fazla, hediye diye bahsettiğim geçen günki sarı kutu olayı değil ondanda 50tl kazandım ancak turkcell zaten ayda 1 yapıyor böyle büyük kampanyaları. Ayrıca her cuma günü cumacandır adlı bir kampanya yapıyor araştırırsan neler dağıttığını görürsün. Ayrıca ben turkcellden her ay 2 kahve kazanabiliyorum zamanı değerlendir adlı bir kampanya başlatmış, online işlemlerden iki üç tuşa basıyosun puan kazandırıyor. Beni gören 3 arkadaş bayramdan sonra turkcelle geçiceklerini söylüyor hem kalite hem avantaj bence hala 1 numara turkcell

Bana turkcelli anlatıyorsun bilmesek inanıcaz :) 200 den aşağı fatura gelmiyor bu ay komple çıkıyorum turkcell den her hafta turkiyenin başka bir yerindeyim neredeyse ve Turkcell in çektiği yer yok yalan atmıyorum karadeniz kars doğu anadolu güneydoğu ne kadar nefret etsemde vodafone çekiyor turkcell çekmiyor yalan yok...Birde premium servis derler şu turkcell den kurtulayım hazır bayram gelmişken kurbanıda kesicem bunun adına

benim turkcellde 30 tl aylık paketim vardı yurt dışına gittiğim zamanda hattım kapalı ama tarifem açıktı faturayı yatırıyorlardı türkiyeye geldim 1 ay kullandım 70 tl fatura geldi aradım sordum ne iş diye 13 mb internet kullanmışsınız dediler bende benim cihaz internete girmiyorki ne zaman kullanmışım dedim bakıyorum dedi 10 dakika geçti efendim sistemde ne zaman kullanıldığını göremiyorum ayrıntılı şekilde adresinize yollarız dedi bende 1 gb interneti 20 tl ye veriyorsunuz 13 mb kullandım diye benden 40 lira fazla istiyorsunuz kapatın hattımı dedim kapattırdım.vodafone geçtim benim üstüme 4 tane hat vardı hepsini geçirdim adamlar ne dediyse o geliyor ben memnunum

• yaklaşık 4 aydır bu interneti kullanıyorum memnunum ama elbette bana yetmiyor 15 e de 1 gb alıyorum ama en onemlisi turkcelltv benim icin
  • 4 ay oldu bu fırsat geleli ayrıca konusuda mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Vodafone 19 liraya 1gb+500dk heryön+1000 sms paketi devam ettiği sürece bu paketteyim. Alternatifi yok bence. 3G hızı da Turkcell'den kat be kat iyi. Yada benim olduğum yerlerde öyle. Ara sıra şebeke gitmese bide tam olacak. Bu olay sim kart + iPhone 4 ile alakalı olabilir.

bu paket devam ediyo mu? eğer varsa geçiş yapacam...

• 9.90 TL uygun değil, Tcell kazıklamaya tam gaz devam ediyor.

19 liraya Her yöne 250DK+5000SMS+500MB alıyorum, ayıptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

şu çekmiyor diyenler hangi dağda yaşıyor bir adres versinler ona göre kampa filan gelirken telefonu boşa getirmeyiz..

avea ve türevleri konuşurken yolda kesilebiliyor ama iyi kötü her yerde artık çekiyor.. ve aynı hak bir yerde 40-50 lira iken dier tarafta 15 liraysa pekala karşılaştırılır.. ayrıca çoğu semttede (özellikle orta halli kişilerin yaşadığı yerler) turkcellden çok çok daha iyi çekiyor..

ben daha 2-3 ay öncesine kadar turkcelldeydim.. 300 300 300 paketine.. bir sene taahhüt verdim. adamlar taahhütü girmemiş 3-4 ay fazla fatura gelince itiraz ettim bana parayı iade edicez ama taksitle dediler..sanki servet pek iade olmamış gibi geldi, irde itiraz ettiğim zamanda taahhütümü tekrar yenilediler.. kendi hataları yüzünden 16 ay kullanmak zorunda bıraktılar.. taahhüt bitincede 31 liradan anında 40 küsürlere yükselttiler.. sanki bana dünyayı bağışlıyorlar.. topu topu 300 dk konuşma ki onunda 150 dksı her ay boşa gider, 300 sms , 300de mb..

not: şimdi bana çekmiyora örnek olarak istanbulun göbeği filan diyenler, lütfen kaçıncı katta oturuyor özellikle belirtsin..

eskişehirin odunpazarı ilçesinde (en büyük 2. ilçesi) çekmiyor. kopmalar oluyor. arıyorlar telefonun kapalıydı diyorlar
    istanbulda da ataşehir içerenköyde zemin katta kendi evimde çekmiyor. konuşmak için camın dibine gitmek gerekiyor. turkcell ve vodafone çekiyor evin heryerinden sadece.
    hayır vodafone la turkcell i kıyaslayın anlarım da avea da neymiş

ayrıca 3 ayrı arkadaşım UCUZ DİYE aveanın jet modemini aldlar taahhütle. eskişehirin merkezinde düzgün internete giren yok. hepğsi cam kenarna yaklaştır da arada kopmalar olsun da uğraş da dur. merak ediyorum kim memnunmuş aveanın internetinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 13 Ekim 2013; 13:12:31 >

• Maksat tarife yarıştırmaksa Her yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB İnternet -- 19 TL problem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Avea yeni nesil tarifeler. Ancak üye alimina kapatildi

Normalde taahutsuz fiyati 35 tl ancak 12 ay aveada kalma sözüne yuzde 50 indirim aldim boyle bir fiyat cikti ortaya.

Peki hocam soyle sinirsiz internet 500 dk her yone 200 300 sms her yone olan bir tarife var mi bildiginiz uygun bir fiyatli

Hocam aveada bildigim sinirsiz internet paketi var ama emin degilim sitesinde vardir bilgiler ordan bakin

Benim aklimda kalan pttcell in 250 dk heryone 250sms heryone 250mb internet sonrasi 128kbps sinirsiz tarifesi var 14 tl ye. Ihtiyaclarinizi karsilar diye tahmin ediyorum.

Yani hocam 250 mb netten sonra sinirsiz mi oluyor ve bu pttcelli nerde bulabilirim

Sinirsiz dostum sadece 128 kbps ye dusuyor. Pttcell e gecmen icin ptt ye gidip numara tasima islemini yaptirabilirsin.

• avea cekmiyo diyenler kaliplasmis sozleri tekrarliyor

500 dk 2000sms 2 gb int. 35 tl
    6 gb tablet 19 tl yine avea

bu yaz antalyadan bodruma kadar gittim
    3 hafta oncede ordudan uzungole kadar gittim hatta uzungokde 3.200 metreye kadar ciktik
    avea cekmiyo olayi bana denk gelmiyo nedense nerdeyse her yerde 3g internetimi kullanabildim

• quote:

Vodafone 19 liraya 1gb+500dk heryön+1000 sms paketi devam ettiği sürece bu paketteyim. Alternatifi yok bence. 3G hızı da Turkcell'den kat be kat iyi. Yada benim olduğum yerlerde öyle. Ara sıra şebeke gitmese bide tam olacak. Bu olay sim kart + iPhone 4 ile alakalı olabilir.

Kardeş o hattan değil simkart telefon uyumundan. Bende de 4S var az çeken yerlerde simkarttan dolayı kopma yaşıyorum. Sim kartı değiştirsek sorun kalmayacak.
  • 23 tl 500 1000 1gb gerisi teferuattır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha bu arada Turkcell'in çekim gücünün daha yüksek olduğu bir gerçek lakin bu iş dağda kırda bayırda geçerli. Şehir içerisinde merkezi yerlerde 3G hızlı olsun benim önceliğim bu. Dağda bayırda işim yok benim işi olan Turkcell alsın tabiki iletişimi kopmasın ancak benim önceliğim zaten her operatorün çok iyi çektiği yerlerde en iyi hızı alabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

vodafone da ödediğim fatura 23 tl, turkcellde olsam aynı paket için senelik 26*12 tl daha çok verecektim :) yani potansiyel karım 312 tl :) yorum senin :)

muhtemeen de hediye diye bahsettiğin şey geçen günkü sarı kutu olayı :) kaç senelik abonesin kaç kere aldın öyle bi hediye ? :)

paketini bilemem 500dk 500mb internete 27tl ödüyorum kazandıklarım çok daha fazla, hediye diye bahsettiğim geçen günki sarı kutu olayı değil ondanda 50tl kazandım ancak turkcell zaten ayda 1 yapıyor böyle büyük kampanyaları. Ayrıca her cuma günü cumacandır adlı bir kampanya yapıyor araştırırsan neler dağıttığını görürsün. Ayrıca ben turkcellden her ay 2 kahve kazanabiliyorum zamanı değerlendir adlı bir kampanya başlatmış, online işlemlerden iki üç tuşa basıyosun puan kazandırıyor. Beni gören 3 arkadaş bayramdan sonra turkcelle geçiceklerini söylüyor hem kalite hem avantaj bence hala 1 numara turkcell

1000 dakika, 1000 sms, 4gb internete ben 27 tl ödüyorum.

Hangi paket ki o bende geçeyim :)

Aynen bende merak ettim.hangi tarife?

+1 bekliyorum bende 60 ₺ oduyoz her ay

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

bu paket devam ediyo mu? eğer varsa geçiş yapacam...

Yok.
    Bir ara çıktı. Bir ay süresi vardı. Kampanyanın ne zaman biteceği meçhul.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.