Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.414
Cevap
929
Favori
1.869.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
227 oy
Sayfa: önceki 15171518151915201521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162895999

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Türk Telekomda taahhütümün bitmesine 44 gün var ve Turkcell e geçeceğim.Sizce önce faturasız tarifeye geçip sonrasında mı faturalı tarifeye geçeyim yoksa direk faturalı tarifeye mi geçeyim.Hangisinde daha uyguna geçmiş olurum

Orijinalden alıntı: neeenanana

Tarifenizin bitmesine kaç gün kala çıktı? Bana 15 gün önce 450 liraya verdiği 40 gb lik teklifi şuan 600 e göster. 15 gün var yenilenmesine.
    Tarife bitiminde çıkmadı bu teklif. Kontratımın bitmesine 10 ay var daha.

• Beni dün aradılar Turkcell'den (532). Faturasıza geçiş yapısımın 5. günü gibi yani. 500 TL ye 20 GB lık paket teklif ettiler. Cok pahalı deyip kabul etmedim. Şaşırdım baya. Uygulamada ise henuz uygun bir teklif gelmedi. Bakalım 1 ay bekletecekler herhalde.

• Merhaba arkadaşlar şuan.10 GB.1000 dakikaya yüzde 25 engelli indirimiyle 150 tl ödüyorum.taahut 19 mayısta bitiyor.asagidaki fiyattan yeni paket oneriyorlar. Şimdi mi geçeyim yoksa 19 mayısta 5g paketleri ciktigindamj geçeyim.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Creative52 C kullanıcısına yanıt

Bence şimdi geçseniz daha mantıklı olur çünkü mayısa kadar bu fiyatlar olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2005 Punto Shine 1.3 Dizel MJ 70 hp (Eylül 2013- Nisan 2014)- 2001 Mazda 626 2.0i Sedan (Ocak 2015-Temmuz 2015)-1994 Mazda 626 2.0i Sedan (Ağustos 2015-)
    Panasonic Plasma TX-P42GW30 (Nisan 2012-Mayıs 2014)
    DeXteR-Prison Break-Rome-Better Call Saul-Band of Brothers-The Walking Dead-Breaking Bad-Boardwalk Empire-Lost-How I Met Your Mother-Vikings-House M.D.
  • DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt

Turkcell de varmı bilmiyorum ama ben geçen sene bimcell de 24 saat dolduktan sonra turkcell e geçmiştim sanırım turkcellden de başka operatöre bikaç gün sonra geçerseniz diye tahmin ediyorum

• Beyler vodafone taahhüdüm bitti, faturalı kullanıyorum fakat şuan turkcelde düzgün bir faturalı tarife yok, vodafone faturalı hattan direk turkcell faturasız hatta geçiş yapabiliyor muyum? Herhangi bir ödeme vergi falan çıkıyor mu? Teşekkürler.

• çocukların hattını Turkcell'e taşıdım. esim ile aktif ettim edevlet üzerinden. bu akşam üstü geçiş olacak diye mesaj geldi. esim'e geçişte herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu acaba? esim'i aktif etmiştim zaten. otomatik olarak kendisi çalışmaya başlayacak mı?

Sordum ama Turkcell doğru düzgün cevap vermiyor. Yine bilirse buradakiler bilir dedim.

Şu an eposta ile bir link gönderiyorlar ona tıklıyorum güvenlik kodu filan giriyorum o şekilde ulaşabiliyorum faturaya. Ben doğrudan eposta eki olarak göndersinler istiyorum.

• Faturalıdan faturasıza geçiş yaptım. 96 saat içerisinde geçecekmiş beklemedeyim. Faturasıza geçiş yaparken 2 adet tarife sundu pahalı olduğu için seçmedim. Faturasıza geçince paycell ya da uygulamadan bakıp uuygun bi tarife seçeceğim

Faturalıdan faturasıza nasıl geçiyorum1 sonra tarifemin tahütü doluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayy82 -- 27 Ocak 2026; 12:35:40 >

60 lığın fiyatı iyimiş

• Geçen hafta Turk Telekomdan Turkcell faturasıza geçtim. Bugün aradılar. Hepsi 3k dakika turkcell ile sınırsız konuşma, 20gb 500tl, 30 gb 600tl, 50gb 800 tl TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.