1000/50 pakette hız sorunu
Herkese merhaba. Yılbaşından hemen önce 1000/50 paketine geçtim kullandığım telefonda wifi 4 var ve 115 mb üzerine çıkmıyor hız babamın telefonunda da wifi 5 var oda 350 mb max hız veriyor benim telefonda hızın düşük olmasının sebebi wifi 4 peki babamın cihazda wifi 5 olmasına rağmen neden hız bu kadar düşük ?
Diğer sorun ise Pc de. 20 yıllık bir kasa ancak ethernet modemi gigabit desteklemesine rağmen 160 170 mb üzerine çıkmıyor. Araştırıp bulduğum hiçbir çözüm işe yaramadı modeme de reset attım yine aynı. Kasada wifi kartı vardı acaba onunla çakışıyor olabilir mi diye çıkarıp hız testi yaptım yine düzelmedi. Sürücüler güncel ağ bağdaştırıcısı ayarını da 1.0 ghz olarak seçtim yine olmadı. Geriye iki seçenek kalıyor, modemim geçen sene wifi 5 verilmişti yanında ont cihazıyla birlikte ya sorun bunlardan kaynaklı ya da pc de windows 10 var onunla alakalı başka birşey aklıma gelmiyor çünkü kabloda kutudan çıkan sarı bir kablo var üzerinde bişey yazmıyor ama cat 6 destekli galiba onu kullanıyorum ama cat 5e kabloda var onda da sonuçlar aynı
DH'ye üye olduğumdan beri 5 yıl geçmiş
En hızlı dns sunucusu önerisi
En hızlı dns sunucusu önerisi olan varmi ?
En kaliteli arayüze sahip marka
Sizce en kaliteli arayuze sahip marka hangisi ?
Whatsapp ta garip bildirim sorunu
Merhaba arkadaslar. Bi suredir whatsappta garip bir sorun yasiyorum ben. Simdilik wifide tespit edebildim bunu. Biriyle mesajlastiktan minimum yarim saat gectikten sonra attigi ilk mesajin bildirimi gelmiyor ikinci mesajin bildirimi gelince ancak ilk mesaji goruyorum oda uygulamaya girince mesaj attigini goruyorum. Ayarlardan arka plan verileri vs. Hepsine baktim ama sorunu cozemedim yardimci olabilecek biri varmi ?
Microsoft edge arama sonuclari direk ekrana gelmiyor !
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.350
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 246)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 743 (Bu hafta: 5)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0