Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Adaletli Türk , Adaletli Türk , Happy-Go-Lucky Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
28.106
Cevap
867
Favori
1.627.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14001401140214031404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 20 gün önce Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmiştim.Geçtiğim kampanyada burada bahsedilen " 20 GB - 280 TL " kampanyası idi.

Derken 4 gün önce ( 14 Temmuz'da ) Türk Telekom'un " 20 GB 130 TL " kampanyasını gördüm bir bayide.Kullanıcıların kuyruğa girdiği bir kampanyaydı ve tabii ki bende tekrar Türk Telekom'a geçtim.

Turkcell 10 Temmuz'da ilk faturayı 103,10 TL çıkardı.Ardından da 6 günlük süre içinde cayma bedeli olarak 643,28 TL yansıttı, yani yaklaşık 20 günlük Turkcell maceram 746 TL'ye mal oldu bana.

Diyeceğim o ki ; taahhüdünüz bittiği anda hemen faturasıza geçin ve kampanyalar için tetikte bekleyin.

Neyin ne zaman çıkacağı, ne tür ekonomik kampanyalar olacağı hiç belli olmuyor.Bir anda ve çok kısa süreliğine inanılmaz fiyatlara düşebiliyor operatörler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Papirus P kullanıcısına yanıt

türktelekom iyi çekmiyor ama

• turktelekomdan turkcelle geçeceğim sizce bu tarifenin fiyatı iyi mi? ya da biraz daha beklesem daha uygun fiyatlı tarifeler gelir mi?

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • quote:

Orijinalden alıntı: geldegdon

turktelekomdan turkcelle geçeceğim sizce bu tarifenin fiyatı iyi mi? ya da biraz daha beklesem daha uygun fiyatlı tarifeler gelir mi?

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

belirtilen illerdeyseniz hat taşımada geçerli olanı var :

• Turkcell hattımı taşıdım.40 günüm kalmıştı.Cayma bedeli sorguladığım şekilde çıktı.Sürpriz fatura çıkmadı.Taşımak isteyip tereddütte kalan varsa bilgilerinize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmett_cann kullanıcısına yanıt

Faturasıza geçip 1 ay sonra faturalıya geçebilrsiniz. Ben de hat değiştirmekle uğraşmamak için öyle yaptım ki normalde hiç bu tarz şeylerle uğraşmayı seven biri değilim. Ama Turkcell kendi müşterilerine tabir-i caizse geçirmeye çalışınca, bende bu yolu izledim. Tekrar faturalıya döndüm. 60 gb 1000dk 480TL ödüyorum

• İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim öyle yapayım o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • casus99 C kullanıcısına yanıt

Geri sayım başladı 3 gün 2 saat diyor.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Cihaz E sim destekli ise 81 ilden de geçmek mümkün :)

• Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt
    E-sim yok telde. Geçerli olmayan ildeyim operatör değişikliğinde sitesinde tarife çıkıyor. Talep oluştursam sıkıntı yaşar mıyım?

• berixx B kullanıcısına yanıt
    Kabul etmeyecek hocam sistem, sizi en başa atacak.

Denenip onaylandı.

• ciho. kullanıcısına yanıt

Bunu sormak için foruma girmiştim:)))

Cok tsk ederim

Ben de faturasiza geçip geleyim dedim müşteri temsilcisi 30 gün bekleyeceksin dedi

Faturasızda da benzeri tarife var mi acaba 30 gün icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahastra

Bunu sormak için foruma girmiştim:)))

Cok tsk ederim

Ben de faturasiza geçip geleyim dedim müşteri temsilcisi 30 gün bekleyeceksin dedi

Faturasızda da benzeri tarife var mi acaba 30 gün icin

Var hocam. 4 haftalık paketler var. Size uygun birisine geçersiniz. 30 gün sonra faturalıya geçersiniz.

• Hat taşımayla turkcell faturasız süper star 20gb 175tl paket tanımlanmıştı, paket alımı kolay olsun diye TL bakiye yükledim , fakat ne trcll app ne de webte tl bakiye ile ödeme çıkmıyor. Nette 3-4 yıllık cevaplar gördüm, ara ekranından paketi aratıp öyle deneyin diye ama onda da olmadı. Bağır çağır telde yaptırdım. Böyle bir geri zekalılık nasıl olabilir ?? Bu arada tl bakiyeyi kurtarayım paycell karta aktarmayı denedim 179tl ye 17tl işlem ücreti çıkardı!! Çıldırmamak elde değil!!

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt
    Bende taşımayı düşünüyorum. Önce faturasıza mı geçelim? Faturasıza geçtikten sonra faturalıda hangi pakete geçeceksiniz?

• Arkadaşlar merhaba bu iki paket arasında bir fark var mı ? ÖRNEĞİN kampanya avantajları falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insafsızherif kullanıcısına yanıt
    Biri platinium paket biri değil

• insafsızherif kullanıcısına yanıt
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİKwww.turkcell.com.tr
    Platinum'un Ayrıcalıklı Dünyasına Hoş Geldiniz
    https://www.turkcell.com.tr/platinum
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

maalesef hocam,bu tarifeye geçeceğim ama turkcell kampanya başlatır diye bekliyorum

• Turkcell kullanıyordum hattımı 9 temmuzda Vodafone taşıdım. Tekrardan Turkcelle abonesi olup yeni Turkcelllilere özel kampanyalardan yararlanabiliyor muyum? Belli bir süre geçmesi gerekiyor mu?
    Vodafoneye geçtim rezalet resmen. 3 diş 4G çeken yerde kendi mobil uygulamalarına bile girerken bekliyorum. Sanki çevirmeli internet kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 20 Temmuz 2025; 0:37:8 >
  • 
Sayfa: önceki 14001401140214031404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.