< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1402. sayfa)

-
-
türktelekom iyi çekmiyor ama
-
turktelekomdan turkcelle geçeceğim sizce bu tarifenin fiyatı iyi mi? ya da biraz daha beklesem daha uygun fiyatlı tarifeler gelir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: geldegdonturktelekomdan turkcelle geçeceğim sizce bu tarifenin fiyatı iyi mi? ya da biraz daha beklesem daha uygun fiyatlı tarifeler gelir mi?
belirtilen illerdeyseniz hat taşımada geçerli olanı var :
-
Turkcell hattımı taşıdım.40 günüm kalmıştı.Cayma bedeli sorguladığım şekilde çıktı.Sürpriz fatura çıkmadı.Taşımak isteyip tereddütte kalan varsa bilgilerinize
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasıza geçip 1 ay sonra faturalıya geçebilrsiniz. Ben de hat değiştirmekle uğraşmamak için öyle yaptım ki normalde hiç bu tarz şeylerle uğraşmayı seven biri değilim. Ama Turkcell kendi müşterilerine tabir-i caizse geçirmeye çalışınca, bende bu yolu izledim. Tekrar faturalıya döndüm. 60 gb 1000dk 480TL ödüyorum
-
Çok teşekkür ederim öyle yapayım o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geri sayım başladı 3 gün 2 saat diyor.
-
Cihaz E sim destekli ise 81 ilden de geçmek mümkün :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E-sim yok telde. Geçerli olmayan ildeyim operatör değişikliğinde sitesinde tarife çıkıyor. Talep oluştursam sıkıntı yaşar mıyım?
Kabul etmeyecek hocam sistem, sizi en başa atacak.
Denenip onaylandı.
Bunu sormak için foruma girmiştim:)))
Cok tsk ederim
Ben de faturasiza geçip geleyim dedim müşteri temsilcisi 30 gün bekleyeceksin dedi
Faturasızda da benzeri tarife var mi acaba 30 gün icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aahastraBunu sormak için foruma girmiştim:)))
Cok tsk ederim
Ben de faturasiza geçip geleyim dedim müşteri temsilcisi 30 gün bekleyeceksin dedi
Faturasızda da benzeri tarife var mi acaba 30 gün icin
Var hocam. 4 haftalık paketler var. Size uygun birisine geçersiniz. 30 gün sonra faturalıya geçersiniz.
-
Hat taşımayla turkcell faturasız süper star 20gb 175tl paket tanımlanmıştı, paket alımı kolay olsun diye TL bakiye yükledim , fakat ne trcll app ne de webte tl bakiye ile ödeme çıkmıyor. Nette 3-4 yıllık cevaplar gördüm, ara ekranından paketi aratıp öyle deneyin diye ama onda da olmadı. Bağır çağır telde yaptırdım. Böyle bir geri zekalılık nasıl olabilir ?? Bu arada tl bakiyeyi kurtarayım paycell karta aktarmayı denedim 179tl ye 17tl işlem ücreti çıkardı!! Çıldırmamak elde değil!!
Bende taşımayı düşünüyorum. Önce faturasıza mı geçelim? Faturasıza geçtikten sonra faturalıda hangi pakete geçeceksiniz?
-
Biri platinium paket biri değil
www.turkcell.com.tr
Platinum'un Ayrıcalıklı Dünyasına Hoş Geldinizhttps://www.turkcell.com.tr/platinum -
maalesef hocam,bu tarifeye geçeceğim ama turkcell kampanya başlatır diye bekliyorum
-
Turkcell kullanıyordum hattımı 9 temmuzda Vodafone taşıdım. Tekrardan Turkcelle abonesi olup yeni Turkcelllilere özel kampanyalardan yararlanabiliyor muyum? Belli bir süre geçmesi gerekiyor mu?
Vodafoneye geçtim rezalet resmen. 3 diş 4G çeken yerde kendi mobil uygulamalarına bile girerken bekliyorum. Sanki çevirmeli internet kullanıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 20 Temmuz 2025; 0:37:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X