Şimdi Ara

Turkcell ön sipariş kargo takip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'den dün akşam itibariyle ön sipariş verenler durumlarını yazabilirler mi?

Ben sipariş numaramı global kargo sitesine yazdığımda "bilgi bulunamadı" yazıyor.

• Bende dün sabah verdim siparişi ama hala paket hazırlanıyor diyor. Aradıklarında hafta sonuna yetiştiricez demişlerdi
  • owowowoo vatan kargoya vermiş, bugün büyük ihtimal alırız.
  • Ben 24 akşam 23.00 de verdim. Kargoya verilmiş, hatta inter global mesaj attı telefona kargonuz teslim edilmek üzere bize teslim edilmiştir diye.
  • Bu interglobal kadar leş bir kargo görmedim.

Sabah 8:30 itibariyle arayabilirsiniz yazmışlar 1 saattir 5 defa aradım açan eden yok.
  • şimdi baktım sipariş hazırlanıyor safhasındaydı fakat inter global sitesine sipariş numarasını yazınca bulunamadı yazıyor acaba başka bi firma ile mi gönderim yapacaklar?
  • bende 24 ü akşam verdim siparişi biraz önce aradılar tam adresimi öğrendiler gün içinde elinizde olur dediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende vatandan almıştım sitelerinde 25 inde kargoya verildiği yazıyor.

Ancak ups in farklı bir çalışma sistemi var.

Anlaşmalı olduğu firmalara bir program veriyor bu program ile ürüne ait sipariş bilgisi girip barkod bastırıyorsunuz, bastırılan barkodu da barkod okuyucu ile okuttuğunuz da ürün kargoya verilmiş gibi sistemde gözüküyor halbuki ortada paket vs. yok sadece ürüne ait barkod etiketi oluyor.

Sonra gönderici istediği zaman etiketi ürün üzerine yapıştırıp firmaya veriyor.

Tabi kargo bilgisi sisteme girdikten sonra ups ürünü satıcıdan almak konusunda ısrarcı oluyor mu bilemiyorum.

Umarım oluyordur ve bugün teslim alabiliriz.
  • ZIKKIM Z kullanıcısına yanıt
    Hat üzerine alındıysa başka firma ile gönderiliyormuş hocam.

Edit: Telekuryeymiş. Dün sabah verilen kargoyu pazartesi teslim ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 26 Eylül 2014; 10:52:49 >
  • sizin sipariş kodları kaçla başlıyo acaba o sıraya göremidir sizce benimki 209 la başlıyor kargoya verildi yazıyo sabah. inşallah yarına gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

sizin sipariş kodları kaçla başlıyo acaba o sıraya göremidir sizce benimki 209 la başlıyor kargoya verildi yazıyo sabah. inşallah yarına gelir

benimde 209la başlıyor hat üstüne alındı cihaz kontratlı biraz önce mail geldi kargoya verildi diye

Sayın Öztürk,

209... sipariş no'lu Turkcell.com.tr'den satın aldığınız ürün size teslim edilmek üzere kargo şirketine verilmiştir. Siparişlerinizi Siparişlerim bölümünden takip edebilirsiniz.

mail bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZIKKIM

quote:

sizin sipariş kodları kaçla başlıyo acaba o sıraya göremidir sizce benimki 209 la başlıyor kargoya verildi yazıyo sabah. inşallah yarına gelir

benimde 209la başlıyor hat üstüne alındı cihaz kontratlı biraz önce mail geldi kargoya verildi diye

Sayın Öztürk,

209... sipariş no'lu Turkcell.com.tr'den satın aldığınız ürün size teslim edilmek üzere kargo şirketine verilmiştir. Siparişlerinizi Siparişlerim bölümünden takip edebilirsiniz.

mail bu

Aynı mail banada gelmiş saat 9.32 de ama hangi kargo şirketi gönderiyor takip edemiycezmi şimdi?

• quote:

quote:

quote:

Sayın Öztürk,

mail bu

Aynı mail banada gelmiş saat 9.32 de ama hangi kargo şirketi gönderiyor takip edemiycezmi şimdi?

turkceli aradığımda net cevap alamadım maalesef bide siz denerseniz

• bahasss kullanıcısına yanıt
    Benim 208'le başlıyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 26 Eylül 2014; 11:23:07 >
  • Perşembe günü verdiğim kargoyu bu sabah saat 10'da interglobal'i arayarak şubeden teslim aldım.

İzmir'de olanlar varsa ben aldığımda dağıtıma çıkarıyorlardı cihazları.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın Öztürk,

mail bu

turkceli aradığımda net cevap alamadım maalesef bide siz denerseniz

Şimdi aradım Turkceli bana Turkcell Mağazanın Müşteri numarasını verdiler. Aradım siparişi internet üzerinden takip edemiyomuşuz. Pazartesi teslim olacağını söylediler. Sizde aşağıdaki numarayı arayarak öğrenebilirsiniz. Kargo Tele kuryeymiş Malesef pazartesi teslim edeceklermiş.

Turkcel Mağaza Müş.Hiz. : Tele kurye: 0 212 295 66 66 - İnter Global : 0 212 655 67 66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahasss -- 26 Eylül 2014; 11:42:37 >

• Dün öğlen siparişi verdim, az önce elime ulaştı...

Hat üzerine alanlar; kimlik fotokopisi isteniyor. Hazır edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotcosmos

Dün öğlen siparişi verdim, az önce elime ulaştı...

Hat üzerine alanlar; kimlik fotokopisi isteniyor. Hazır edin derim.

Siz hangi şehirdesiniz hangi iphone sipariş verdiniz rengi filan bende dün verdim yeni kargoya verdiler elime pazartesi geçecek:(
  • İstanbuldayım. ip6 16 gb gold
  • Banada müşteri hizmetlerinden Pazartesi denmesine rağmen bugün elime ulaştı arkadaşlar.

Arkadaşın dediği gibi kimlik fotokopisi isteniyor hat üzerine alanlardan sonra sıkıntı yaşamayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.