Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alexs212

slm bende telf yenı aldım kurcalaya meraklı bırısı olarak zor ve yenı seyler ögrenıyoum bu lfda turkcelın uygulamalır bana sıkıcı geldı ve bende sıtelerde yazan uygulamalrı denmek ısetdeım ve gayete memnun kaldım suanda Fresh Zodiac Fruit v5.2 final by Cedric. adlı romu kurdum tlf cok ta guzel oldu acıkcası herşeyde takır takır calısıyor ındırdıgım uygulamalarda uyumlu maps yutube radyo vs dıyer uygulmalr cok ı benım kantımce tlf aldımı kulanmak ıstedımmı rom atmanız lazım turkcel uygulmalrından harıc uygulama yukedınızde zaten 15 ten sınra yer kalmadı dıyor attıgım bu romla beraber bende bu sorunda ortadan kalktı benım kantım gayet gözel bır cıhaz htc desıreye 1000tl vermektense buna vermekler ıı yaptıma ınanıyoum sormak ıstedıklerınıze yardımcı olabılrım

resh Zodiac Fruit v5.2den memnun musun? Birde rls romu denedin mi? hangisini tavsiye edersin...

• Turkcell t10 ( android ) GPS Navigasyon programı tavsiye ederim en iyisi bu

NDRİVE 10.1.15 (1147)H Cracked by Androboost (162 mb)

http://www.memuruz.biz/sayfa-haber-isim-turkcell-t10--android--gps-navigasyon-programi--17-04-2011.htm
  • Arkadaşlar bugün ben de kamu tarifesinden bu telefondan aldım.Bir kaç sorum olacak?

-Telefonuma oyun,tema ve uygulamaları nasıl yüklerim?
    -Önerebileceğiniz bir site var mı?

Şimdiden teşekkürler...
  • Bende Kamu tarifesinden T10 almayı planlıyorum.

Umarım 24 ay bağlanmaya değecek bir telefondur
  • kamerasında AutoFocus yoktur ama özelliklerde var olduğu yazıyor.Ne sahtekarca bir davranış
  • Arkadaşlar, aranızda sorularımı ayrıntılı olarak yanıtlayıp yardımcı olabilecek, bilgili biri var mı?

1-) Aile fertlerinden biri yılbaşında yapılan kamu 1200 her yöne tarifesinde (aylık 40 tl olan). Kendi telefonunu sadece konuşma amaçlı kullanıyor. Aylık 5 tl kampanyasından faydalanarak fatura ile ödemeli (kredi kartsız) almak istese, Ankara'da nerelere giderek alabiliriz? (Mesela TİM'lerin hepsinde, açılmamış ambalajlı paketinde bulabilir miyiz?)

2-) Telefonu onun hattıyla aldık ve borçlu o oldu ama telefon kullanıcısı ben olucam. Verilecek aylık 250 MB internet hediyesini benim hattıma tanımlamak mümkün olur mu?

3-) Az önce sitesine girdiğimde, aşağıda vereceğim linke baktım ve geçen gün 21 mayıs son katılma tarihini 16 mayıs olarak değiştirmişler. Ayrıca Kamu 1200 her yöne tarifeli olanlara özel 24 ay 5 tl ödemeli bölümü göremedim. Onu kaldırdıar mı acaba? Hafta içi alma niyetim vardı. Ya da yerini mi bulamadım o kampanyanın?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/TurkcellT10

• quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

Arkadaşlar, aranızda sorularımı ayrıntılı olarak yanıtlayıp yardımcı olabilecek, bilgili biri var mı?

1-) Aile fertlerinden biri yılbaşında yapılan kamu 1200 her yöne tarifesinde (aylık 40 tl olan). Kendi telefonunu sadece konuşma amaçlı kullanıyor. Aylık 5 tl kampanyasından faydalanarak fatura ile ödemeli (kredi kartsız) almak istese, Ankara'da nerelere giderek alabiliriz? (Mesela TİM'lerin hepsinde, açılmamış ambalajlı paketinde bulabilir miyiz?)

2-) Telefonu onun hattıyla aldık ve borçlu o oldu ama telefon kullanıcısı ben olucam. Verilecek aylık 250 MB internet hediyesini benim hattıma tanımlamak mümkün olur mu?

3-) Az önce sitesine girdiğimde, aşağıda vereceğim linke baktım ve geçen gün 21 mayıs son katılma tarihini 16 mayıs olarak değiştirmişler. Ayrıca Kamu 1200 her yöne tarifeli olanlara özel 24 ay 5 tl ödemeli bölümü göremedim. Onu kaldırdıar mı acaba? Hafta içi alma niyetim vardı. Ya da yerini mi bulamadım o kampanyanın?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/TurkcellT10

1- Tim'lerde bulursun zten sözleşmesinde açılmamış paket aldığına dair imza atıyosun
    2- Numaraya tanımlıyorlar 250 mb internet paketini, senin hattınadevredilemez
    3- Ben geçen hafta pazartesi almıştım, arkadaşlarımada cumartesi aldık, 21 mayıs son gün olarak gözküyor sitesinde. Yalnız beyaz modeli zor bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxwoods -- 16 Mayıs 2011; 19:44:26 >

• Teşekkür ederim yanıtlar için foxwoods.

quote:

Orijinalden alıntı: alexs212

slm bende telf yenı aldım kurcalaya meraklı bırısı olarak zor ve yenı seyler ögrenıyoum bu lfda turkcelın uygulamalır bana sıkıcı geldı ve bende sıtelerde yazan uygulamalrı denmek ısetdeım ve gayete memnun kaldım suanda Fresh Zodiac Fruit v5.2 final by Cedric. adlı romu kurdum tlf cok ta guzel oldu acıkcası herşeyde takır takır calısıyor ındırdıgım uygulamalarda uyumlu maps yutube radyo vs dıyer uygulmalr cok ı benım kantımce tlf aldımı kulanmak ıstedımmı rom atmanız lazım turkcel uygulmalrından harıc uygulama yukedınızde zaten 15 ten sınra yer kalmadı dıyor attıgım bu romla beraber bende bu sorunda ortadan kalktı benım kantım gayet gözel bır cıhaz htc desıreye 1000tl vermektense buna vermekler ıı yaptıma ınanıyoum sormak ıstedıklerınıze yardımcı olabılrım

Rom atmak ne demek arkadaşlar? Ve nasıl oluyor?

Bir de T10 u satan bazı sitelerin müşteri yorumlarında cihazı kötüleyenler olmuş. Abartılı mı davranmışlar sizce?

• Merhaba bende Türkcell T10 aldım bir kaç sorum olacaktı cevap verebilirseniz sevinirim.

1) telefona microsoft silverlight yükleyebilirmiyim. Telefondan digitürkü izlemek istiyorum.
    2) borsayı takip edebileceğim hisselerin değerini online görebileceğim bir program varmı
    3)Skyfire kaçtane varsa yükledim hiçbiri çalışmadı.Flashı yükleyemedim youtubede görüntü izleyemiyorum.Bazı siteleride flash olmadığı için tam açmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • @lodosum

Bende aynı telefondan yeni aldım skyfire ile sorunsuz videoları izleyebiliyorum hatta bugün canlı olarak kanal D yi bile izledim internetten.Programı mı yükleyemedin yoksa videoları mı izleyemiyorsun?

Menü yazan yere tıkladığında video yazan yer aktif oluyor ona tıklayınca video tam ekran olarak açılmaya başlıyor.
  • abi tamam skyfireyi türkcell şebekesi ile internete bağlanıp türkcell uygulamaların içinde skyfire yi bularak yükledim türkcell uygulamalar harikaymış hakkaten.Skyfireyi sorunsuz kullanıyorum.Yükleme sorunu yaşayanlarada türkcellin uygulamalarına şebekenin internetiyle bağlanıp indirme yaparlarsa sorunun çözüleceğini düşünüyorum.Telefonda Pdf dosyalarını okuyabilir miyim bunun içi,n ne yapmam lazım ilk kez böyle üst düzey bir telefon kullanıyorum.geçiş ser oldu.nokia 8310 dan türkcell t10a geçince biraz afalladım :)yinede bayağı öğrendim telefonu kullanmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodosum
    abi tamam skyfireyi türkcell şebekesi ile internete bağlanıp türkcell uygulamaların içinde skyfire yi bularak yükledim türkcell uygulamalar harikaymış hakkaten.Skyfireyi sorunsuz kullanıyorum.Yükleme sorunu yaşayanlarada türkcellin uygulamalarına şebekenin internetiyle bağlanıp indirme yaparlarsa sorunun çözüleceğini düşünüyorum.Telefonda Pdf dosyalarını okuyabilir miyim bunun içi,n ne yapmam lazım ilk kez böyle üst düzey bir telefon kullanıyorum.geçiş ser oldu.nokia 8310 dan türkcell t10a geçince biraz afalladım :)yinede bayağı öğrendim telefonu kullanmayı.

documents to go, acrobat reader, repligo reader pdf dosyalarını açıyor.android marketten bunları bulabilirsin market yoksa googleandroid.gen.tr ye bakmanı öneririm

• Bu telefon başka operatörlerde çalışıyor mu acaba yoksa sadece Turkcelle özel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54
    Bu telefon başka operatörlerde çalışıyor mu acaba yoksa sadece Turkcelle özel mi

cihaz simkilitsiz istediginiz hat ile kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

quote:

Orijinalden alıntı: onea54
    Bu telefon başka operatörlerde çalışıyor mu acaba yoksa sadece Turkcelle özel mi

cihaz simkilitsiz istediginiz hat ile kullanabilirsiniz.

Teşekkürler. Almayı düşünüyorum ama kampanya süresi bitmiş herhalde
  • skyfire yi yükledim bir çok sitedeki videoları izleyebiliyorum. mynet teki videoları izleyemiyorum.
  • Kampanya ne zaman başladı bilmiyorum ama devam ederken Diyarbakırda bir time gittik. Ellerinde şuan olmadığını söyleyip isim aldılar , farklı timlerede baktık orada da bulamadık. 1-2 hafta sürekli timleri gezdim ama bir tane bile T10 bulamadık.
  • Radyosunu aktif hale getirmek için customROM yüklemenize gerek yok. Aşağıdaki uygulamayı telefona yükleyin, radyonuzu güle güle kullanın. Hem de Türkçe. Tarafımdan denenmiştir, sorunsuz çalışıyor.

Radyo
  • Bu telefonun cam kenarları soyuluyor..
    Sizde de var mı arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.