Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigitahi

quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

3 ay erteleme 12 taksit ve 5 tl karko ucreti ile 314 tl ye. geldi. bugun hicbir tim satmadi kontratli veriyoruz diyorlar bulamazsiniz falan dediler saolsun bimex

Geçecen Bimeksi abi ya Bimeks bimeks bimeks diyordumm. Adamların bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Siz siz olun bundan sonra mağaza görevlisi mağaza satış elemanı ile görüşürken konuşmayı ses kaydına alın artıkın... Benim kaç kez başıma geldi ben öyle bir şey demedim diyor adamlar... Dilin kemiği yokki kardeşim be. Bu sayede yüzüne vurmuş olursun. Bimeks benden geçen hafta notunu aldı. 10 Üzerinden koca bir 0. O Satış elemanlarını yenilemekten başlayabilirler. İlgi alaka bilgi 0. İyi Geceler. Sağlıklı Günler.

bilmiyorum valla daha cihaz elimize gecmedi hepsiburada da 400 tl diye oradan almamistik ordanmi alsaydik keske bimexte is yok ise bakalim cihaz bi gelsinde

• fena değil dış görünüşü
  • yinede 5800 a degişmem.nokia nasıl bir telefon yapmış anlamıyorum.telefonun donanımı çok olmasada düşük,üstüne üstlük bi kamyon bugu var,ama hangi yüksek fiyatlı telefonla karşılaştırırsam karşılaştırayım illaki bir yerden yırtıyo.mesela dokunmatik 2-3 tane samsungla karşılaştırdım,ya bekleme süresi,ya oynattıgı formatlar,yada işletim sistemiyle geçiyor.hani hem güzel hem çirkin
  • bende samsung galaxy s var bugun teyzeme aldık 320 tl ye bende alsammı acep diye düşünmeden edemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy
    bende samsung galaxy s var bugun teyzeme aldık 320 tl ye bende alsammı acep diye düşünmeden edemedim

Vodafon 945 almaya bakın.

350 TL genelde

-Multitouch destekli 240x400 piksel 3.2 inç Ekran
    -5 MP kamera
    -Android 2.1
    -600 MHz işlemci, 1500 mah batarya, FM radyo vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 19 Şubat 2011; 23:01:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

bende samsung galaxy s var bugun teyzeme aldık 320 tl ye bende alsammı acep diye düşünmeden edemedim

Vodafon 945 almaya bakın.

350 TL genelde

-Multitouch destekli 240x400 piksel 3.2 inç Ekran
    -5 MP kamera
    -Android 2.1
    -600 MHz işlemci, 1500 mah batarya, FM radyo vs...

yok bende galaxys var zaten ben memnunum ama T10 küçük bişi hoşuma gitti kaldı ki ben yurt dışında kullanıyorum

• quote:

dostum nerden aldın?yurtdışından mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkastano

quote:

yok hyr eskişehir esparktan turkcell bayiden
  • quote:

quote:

quote:

arkadaş Galaxy S'i 320 TL ye sandı sanırım. :D
    o T10 dur :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

t10 u 320 ye aldık yaw 320 tl ye galaxy s nerden buluyorsun hele türkiyede ben 500 euro ya aldım viyanadan telefonu galaxy s i yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok dostum t10 için sordum,ben almayı düşünüyorum da 355'ten aşağı bulamadım.

• bugün bakırköyde tim de gördüm ilanı. ayda 5 tl ye t10 diyorlar. girip sordum faturalı hat sahiplerine 24 ay taahütlü ayda 5 tl dediler. yıldönümü kampanyasımıymış neymiş. tam alıyodumkiacilçıkmam gerekti. yarın alıcam .
  • bimekste bugün %18 indirimli 313.58 tl olarak gözüküyor

http://www.bimeks.com.tr/urun/1257/115283/turkcell-t10.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 24 Mart 2011; 1:01:28 >
  • indirim yok mu bu aralar
  • bimeks fiyatı geri 410 yapmış,kaçırdık indirimi.
  • bu telefonun şarjı nasıl gidiyor acaba?

siz olsanız Turkcell T10 mu yoksa Samsung Trevi S3353 mi alırsınız?
  • 5 tl taksitle aldım bugün(kamu 1200) yalnız anlamadığım google maps gps çok dandik geldi bana
    5800 gps kullanan biri olarak memnun kalmadım.
    eğer başka gps programı varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • slm bende telf yenı aldım kurcalaya meraklı bırısı olarak zor ve yenı seyler ögrenıyoum bu lfda turkcelın uygulamalır bana sıkıcı geldı ve bende sıtelerde yazan uygulamalrı denmek ısetdeım ve gayete memnun kaldım suanda Fresh Zodiac Fruit v5.2 final by Cedric. adlı romu kurdum tlf cok ta guzel oldu acıkcası herşeyde takır takır calısıyor ındırdıgım uygulamalarda uyumlu maps yutube radyo vs dıyer uygulmalr cok ı benım kantımce tlf aldımı kulanmak ıstedımmı rom atmanız lazım turkcel uygulmalrından harıc uygulama yukedınızde zaten 15 ten sınra yer kalmadı dıyor attıgım bu romla beraber bende bu sorunda ortadan kalktı benım kantım gayet gözel bır cıhaz htc desıreye 1000tl vermektense buna vermekler ıı yaptıma ınanıyoum sormak ıstedıklerınıze yardımcı olabılrım
  • CoPilot Live kulan hemde sesli istediğin herşey var bu programda 300 navıgasyon programlarına kafa tutcak cınsten
  • bu telefon ıcın arkasına gecen kılıflardan varmı acaba ıphone tarzında yegenım almıs t10 bu kılıftan ıstıyor alayım cocuga sevınsın :)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.