arkadaşlar bu bimeksteki fiyatı kampanyalı fiyatı sanırım. Turkcell kapmanyasız alınamıyor. cünki özellikler kısmında operatör kampanyalı ürün yazıyor. bilen yada alan varsa bilgi versin
quote:
Orijinalden alıntı: GhosTon
arkadaşlar bu bimeksteki fiyatı kampanyalı fiyatı sanırım. Turkcell kapmanyasız alınamıyor. cünki özellikler kısmında operatör kampanyalı ürün yazıyor. bilen yada alan varsa bilgi versin
Yok arkadaşım kampanyalı değil, ben bu akşam Teknoport Yeşilköy'den sonuncuyu bir arkadaş için aldım. Direk 295 küsür verip aldım. Kampanyalı fiyatlar zaten çok daha yükseğe geliyor, taksitli, 12 veya 24 ay sözleşmeli ve ekstralar (internet, mobil tv) olduğundan.
327,14 TL hemde kdv dahil. ANDRODİli.. İyiymiş be
quote:
Orijinalden alıntı: ehmcomp
quote:
Yok arkadaşım kampanyalı değil, ben bu akşam Teknoport Yeşilköy'den sonuncuyu bir arkadaş için aldım. Direk 295 küsür verip aldım. Kampanyalı fiyatlar zaten çok daha yükseğe geliyor, taksitli, 12 veya 24 ay sözleşmeli ve ekstralar (internet, mobil tv) olduğundan.
eyv kardeşim saolasın hayırlısı ile bende bu hafta sonu alacam yada sipariş verecem :D
quote:
quote:
Bugünki indirim web'e özel sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: plcmn
quote:
quote:
Bugünki indirim web'e özel sanırım...
o indirim bugüne özel mi ? yapma bea tüh inş devam eder
Büyük ihtimalle düne özel tek günlüktü galiba, çünkü fiyat etiketinde 327 TL yazıyordu. Ben fiyatı sorunca, 295 dedi ve 1 gün için çok sayıdaki marka model telefon etiketlerini değiştirmek için uğraşmadık dedi. Ama illa ki yılbaşına doğru tekrar indirim olacaktır diye umuyorum. İnşallah istediğin fiyata alabilirsin.
Bu arada, Teknoport Yeşilköy aynı zamanda Web mağazası olduğundan, web sitesindeki indirimli fiyatlar direk uygulanıyor.
ya bişeyler yapalım imza toplayalım,mail atalım,mektup atalım yapalım bişeyler android 2.2 güncelleştirmesi gelmesi için (birde Türkcell ücretsiz 2000mah pil versin herkeze :D telefon 3 gün zor gidiyor 1150mah pil ile tabi android işletim sistemi çok kullanıyor pili ama kesinlikle Froyo gelmeli şarj için aşırı lazım yani (http://forum.donanimhaber.com/m_42809555/tm.htm zamanında xperia 10 içinde imza toplanmıştı bizde xperia sahipleri gibi T10 sahipleri imza toplanırsa 2.2 için ve diğer eksikler için sorunlar düzeltilecektir diye umuyorum (Türkcell haricinde Huawei nin U8110 2.2 si varsa onuda kurabiliriz ama yok galiba)
indirim bitmiş arkadaşlar bugun gidip turkcell tim den 320 tl ye alacam akşam belki ufak bir inceleme yapaırım arkadaşlar resimli falan
ben bahçelievler metroport bimeksten aldım
elemanlar turkcell le çalıçıyor sadece avea açmaz dedi turkcell i aradım çalışıyor sorun yok dedi aldım
2.1 rom yükledim market felanda çıktı turkcell sadece kasanın üstünde kaldı açılış kapanışta değişti
şuan tek sorunun kulaklık sesinin çok kısık olması radyo açıp sora müzik çaları açarsanız ses çok iyi geliyor
bu sorunu nasıl çöözeriz bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum (bayaaa araştırdım bulamadım bi türlü)
volume unlock olmado level volume booster gibi bişey vardı oda işe yaramadı :(
arkadaşlar turkcell t10 um u aldım siyah renkli 330 tl ye avcılar tim den 320 demişti normalde bugun gidince çamur yaptı yapacak birşey yok 330 a vereyim o zaman dedi bende ısrar etmedim daha fazla ilk izlenimlerim çok güzel ve kullanışlı bir alet. yanlız direk çalışır çalışmaz hasarlı hafıza kartı falan dedi hafıza kartını çıkarıp taktım şuan için bir sorun yok çok manyak ve manyak şekilde memnunum yok böyle bir alet dış hoperlör çok kaliteli ;) dokunmatikde gerçekten iyi
Hayırlı olsun..
bide şu ses sorununu halletsek tam olcak valla
cam de çok iyi değil ama foto makinesi de beklemiyordum zaten
saol arkadaşım darısı hayalinde olanların başına
Arkadaşlar ben de bugun beyazını Ankara Ankamall timden HSCB'ye 6 yaksit 329'a aldım. Sizden bir oyun rica edecektim google da bulamadım. Oyunun adı "angrybirds" iphoneda arkadşlar oynuyordu hayran kaldım Android i.in varsa burdan ya da özelden link verirseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: portative Arkadaşlar ben de bugun beyazını Ankara Ankamall timden HSCB'ye 6 yaksit 329'a aldım. Sizden bir oyun rica edecektim google da bulamadım. Oyunun adı "angrybirds" iphoneda arkadşlar oynuyordu hayran kaldım Android i.in varsa burdan ya da özelden link verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar Android için 462TL.'ye Samsung i5700 almayı düşünüyorum piyasadaki en ucuz fiyatta bu. Ancak Huawei'nin bu telini gördüm ilgimi çekti hattım Avea sorun çıkartır mı acaba, bir de bu çin mallarına pek ısınamadım gitti teknik özellikleri nasıl? Örneğin i5700; 800mhz işlemcili, 1500mAh'lik pil, 3.2inçlik 320 x 480 piksel 16milyon renk ekran, kapasitif dokunmatikli, 32GB kartı destekliyor, 3.5jak girişi var. Bu nasıl pili ne kadar süre gidiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: kurtar72
Arkadaşlar Android için 462TL.'ye Samsung i5700 almayı düşünüyorum piyasadaki en ucuz fiyatta bu. Ancak Huawei'nin bu telini gördüm ilgimi çekti hattım Avea sorun çıkartır mı acaba, bir de bu çin mallarına pek ısınamadım gitti teknik özellikleri nasıl? Örneğin i5700; 800mhz işlemcili, 1500mAh'lik pil, 3.2inçlik 320 x 480 piksel 16milyon renk ekran, kapasitif dokunmatikli, 32GB kartı destekliyor, 3.5jak girişi var. Bu nasıl pili ne kadar süre gidiyor?
462 TL'ye nerde var ki ? Şahsen bu 2 model arasında Samsung i5700'ı tercih ederdim. Fiyatıda cazip. Akakçe'de 600-650 TL'den aşağı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: kurtar72
bu fiyata nerede olduğunu yazabilir misiniz ben 480 civarı da almaya razıyım ama nette bulamadım bi türlü. hepsiburada'da indirime girmiş 479 tl ama stok hemen tükenmiş dün akşam.