Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar GPS konusunda da bir yorum yapmak istiyorum 5800 kullanmış biri olarak yaklaşık 30 -45 sn içinde uyduyu buluyor :D çok manyak birşey :d 5800 da bekle ki buldun 5 - 10 dk sürdüğü durumlar oluyordu. Bu telefon metrobüs içindeyken hareket halinde 45 saniyede falan buldu.

Hızlı bulmasınıda Telefonun SAR değerinin yüksek olmasına veriyorum
  • Evet arkadaşlar Hepsiburada'ya gıcık oldum ne güzel 100TL.'lik çekimde vardı tam ısmarlayacakken satıştan kaldırdılar. Ne güzel her şeyi içinde bana 462TL.'ye gelecekti farkındayım mağazalarda 700TL.'ye bile satan var. Zaten çok kısa sürdü 7-8 saat gibi hatta nakitim olmadığı için arkadaşlardan borç alıp havaleyi de yapacaktım ucu ucuna kaçırdım. Dalga geçer gibi bir indirimdi anlayacağınız nerede o eski HB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Evet arkadaşlar Hepsiburada'ya gıcık oldum ne güzel 100TL.'lik çekimde vardı tam ısmarlayacakken satıştan kaldırdılar. Ne güzel her şeyi içinde bana 462TL.'ye gelecekti farkındayım mağazalarda 700TL.'ye bile satan var. Zaten çok kısa sürdü 7-8 saat gibi hatta nakitim olmadığı için arkadaşlardan borç alıp havaleyi de yapacaktım ucu ucuna kaçırdım. Dalga geçer gibi bir indirimdi anlayacağınız nerede o eski HB.

T10 da kötü değil bence T10 almalısın şiddetle öneriyorum kurtar72

• Cihaz ile Wi-Fi tethering yapabiliyor muyuz? Telefonun internetini iPad'de kullanmak istiyorum.
  • facebooktaki videoları nasıl izliyorsunuz. skyfire yükledim youtubedekileri mynettekileri izliyorum. ama face deki videoları açmıyor.adobe gerekir fln diyor.halbuki diğerlerinde de flash gerekiyor ama skyfire sayesinde açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettaskiner
    Cihaz ile Wi-Fi tethering yapabiliyor muyuz? Telefonun internetini iPad'de kullanmak istiyorum.

yapılabilir
  • Arkadaslar 5800'daki gibi telefonun wi-fi ' sine pc'den bağlanabilmek için bir program yokmu bildiginiz?
  • ya bu cihazda navigasyon ücretlimi yani başlanınca liralarımız bitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: abide85

Arkadaslar 5800'daki gibi telefonun wi-fi ' sine pc'den bağlanabilmek için bir program yokmu bildiginiz?

Telefonun Ayarlar-> Kablosuz özelliği ve ağlar -> Doğrudan bağlantı ve taşınabilir ortam erişimi ->Taşınabilir kablosuz ortam menüsü varsa direk oluşturulabilir.

yada yoksa bu uygulamayı telefona kurmak gerekir;

Wifi Tether
    http://code.google.com/p/android-wifi-tether/

• arkadaşlar benim elimde linkteki n95 varhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-temiz-bakimi-yapilmis-n95-kaciran-uzulur-38046211/detay
    birisi 2 haftalık aldığı türkcell t10 la takas yapmak istiyor sizce mantıklı bir takas olurmu benimkinin faturası garantisi vs. yok fiyat özellik orantılı olarak sizce iyi bir fikirmi?birde t10da avea hattım çalışırmı bilgisi olan varmı? acil biri yardım ederse sevinirim
  • Arkadaşlar bu telefonda 3g ile bilgisayardan bağlanmak için dahili modem var mı bu benim için çok önemli ?
  • işyerinde yanımda radyo var. bana telefon geleceği zaman daha zil sesi çalmadan radyodan anlıyorum.parazit yapıyor. daha önce samsung kullanıyordum böyle bişe olmuyordu.sar değerindenin yüksek olmasındanmıdır nedir.? veri servisini kapatıyorum.eğer onuda kapatmasam sürekli veri alışverişi yaptığından yine radyoda parazitleme yapıyor. bu sar değeri işi benim canımı sıkıyor .......1,21 ....
  • Telefonu kız kardeşime almak için bimekse gittik adamlar bana telefonda kontratsız sattığını söylemişlerdi. Ve ellerinde bir tane kaldığını söylediler. İlk başta siyah dı sonra beyaz oldu Daha öncedende 5800 xm cihazımı da bimeksden aldım teşire açılmıştı ürün. Ne zaman bimeksden telefon yada başka bir elektronik ürün alsam ne hikmetse... hepp stokta bir tane oluyor. T10 vay efendim bir tane geliyormuşda o gitti ona söyledi T10 kontratsız satılıyormu satılmıyormu bu cevabı almak için yarım saat orada durduk! En sonunda gittim Turkcell İletişim Merkezinden 350 liraya aldım artık. Adana Bimeksi şiddetle kınıyorum. Adamlar tam bir ilgisiz............... Bimeksin hizmet kalitesine 0 veriyorum. Vallahide billahide bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor kem kem kem... Bizim gibi adamları çalıştırmazlar giderler nerede bilgisiz adam var o geçer helal olsun... Sevgilerim ve Saygılarımla.

Telefonun en kötü yanı şarjı çok az gidiyor... Ve içinden 2 gb hafıza kartı çıktığını herkes bilmiyor keşfedin Birde telefonu kullanmaya biraz zor alışıyorsunuz. Ama ondan sonrada tam bir multimedia merkezi internet her an yanınızda. Bu fiyata başarılı bir telefon...Fiyat/ Performans ödülünü alır. Android işletim sistemi bir kez daha öne çıkmasını sağlıyor cihazın. Seside daha yüksek çıkabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitahi -- 25 Ocak 2011; 0:57:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mkaya71

Arkadaşlar bu telefonda 3g ile bilgisayardan bağlanmak için dahili modem var mı bu benim için çok önemli ?

Modem özelliği var telefonla gelen kullanım klavuzunu alınca bir kez okuyon gerçekten bu telefonun kullanım klavuzunu okumak içinde gelen videolarıda izlemek lazım. Zaten ilk kurulumda ön bilgi veriyor.
  • bu özellik anlatıldı mı bilmiyorum ama bilmeyenler ve telefon görüntüsünden sıkılanlar için ...
    telefonda toplam 5 ekran var bu ekranlarda istediğimiz gibi değişiklik yapabiliyoruz. ancak ekran sayısını değiştiremiyorduk örneğin 10-20 adet gibi. Hem sağ sol hem yukarı aşağı ekran ekleme çıkarma gibi.
    uyguladığım yöntem şöyle:
    önce teldeki uygulamalar kısmında bulunan T10 ana ekran uygulamasını indiriyoruz
    telefon üzerinde bulunan anasayfa tuşunu(ev işareti olan) basılı tutun
    ekrana son kullandığınız 6 uygulama gelecek. o ekranı kapatın
    konuşma bitirme tuşuna basın(kırmızı olan)
    ekrana ikili bir seçim gelecek( T10 ve Launcher)
    Launchere basarsanız normal 5 ekranlı görüntü gelir
    T10 a basarsanız karşınıza yeni ekran gelir Bu ekrana yeni ikonlar ekleyip çıkarabilir istediğiniz sayıda yeni ekranlar oluşturabilirsiniz
    her bitirme tuşuna bastığınızda seçiminizi soracak ama sormasını istemiyorsanız seçimle birlikte alttaki her zaman bunu kullan kutucuğunu işaretlerseniz daha sonra sormaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meureate33 -- 25 Ocak 2011; 21:24:19 >

• Telefon bugün bimeks'te 292 TL.
    Almak isteyenlere duyurulur...
  • Sitesinde 327 lira.
  • son dakika aldik 292 tl ye bimexten
  • 3 ay erteleme 12 taksit ve 5 tl karko ucreti ile 314 tl ye. geldi. bugun hicbir tim satmadi kontratli veriyoruz diyorlar bulamazsiniz falan dediler saolsun bimex
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

3 ay erteleme 12 taksit ve 5 tl karko ucreti ile 314 tl ye. geldi. bugun hicbir tim satmadi kontratli veriyoruz diyorlar bulamazsiniz falan dediler saolsun bimex

Geçecen Bimeksi abi ya Bimeks bimeks bimeks diyordumm. Adamların bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Siz siz olun bundan sonra mağaza görevlisi mağaza satış elemanı ile görüşürken konuşmayı ses kaydına alın artıkın... Benim kaç kez başıma geldi ben öyle bir şey demedim diyor adamlar... Dilin kemiği yokki kardeşim be. Bu sayede yüzüne vurmuş olursun. Bimeks benden geçen hafta notunu aldı. 10 Üzerinden koca bir 0. O Satış elemanlarını yenilemekten başlayabilirler. İlgi alaka bilgi 0. İyi Geceler. Sağlıklı Günler.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.