Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Özellikler olarak vodafone'nun verdiği telefonlardan daha iyi. Bakalım fiyat aralığı bu durumda ne olacak.
    quote:

General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    3G Network HSDPA 900 / 2100
    Announced 2010, February
    Status Available. Released 2010, July
    Size Dimensions -
    Weight
    Display Type TFT touchscreen, 256K colors
    Size 240 x 320 pixels, 2.8 inches
    Sound Alert types Vibration, MP3 ringtones
    Speakerphone Yes
    Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
    Call records Practically unlimited
    Card slot microSD, buy memory
    Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE Class 10, 236.8 kbps
    3G HSDPA
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
    Bluetooth Yes v2.0 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, v2.0
    Camera Primary 3.15 MP, 2048x1536 pixels, LED flash
    Video Yes
    Secondary Yes, VGA
    Features OS Android OS
    Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, IM
    Browser HTML
    Radio No
    Games Yes
    Colors White
    GPS No
    Java Via third party application
    - MP3/WAV/WMA/eAAC+ player
    - MP4/WMV/H.264/H.263 player
    - Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
    - Voice memo
    Battery Standard battery, Li-Ion
    Stand-by
    Talk time

abi zaten basta android i var ve 3G ayrica daha yuksek MP li kamera ve flas var

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

fena degil ama bakalim fiyati ne olacak

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10

onden HTC Tattoo ya benziyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol
    bu telefonu dun ınceledım ve almamaya kararverdım,bundan daha ıyı ve daha ucuz telefon buldum,hem hızlı hemde dokunmatıgı daha ıyı;lg gt540,hepsıburadada ındırımcekıyle 12 taksıt 400 e gelıyor,hemde resmı 2,2 froyo surumu desteklı.

499 TL LG GT540 , T10 ise 340 TL
  • hepsi burada da 500 tl üstü alışverişe 100 tl hediye çeki veriyor onun için 400 TL'ye geliyor demiş.
  • kardeş o 100 liralık laışverişi yapman için önce 500 liralık alışveriş yappman lazım. ondan sonra 100 liralık alışveriş çeki geliyor. o çekte taksit taksit oluyor. ilk50sini sadece aralıkta öbür ellisinide sadece ocakta kullanabiliyon. yani bi kârı yokk gibi bişey hiç olmasa daha iyii
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orijinalden alıntı: cosef
    Bugün t10'u inceledim. Ekran algilamsi bana kötü geldi samsung monte ekranı daha iyi algılıyor bence. Onde kamerasibyok androibolnasina rağmen sanırım resmi güncelleme gelmeyecek

Müşteri temsilcisi ile görüştüm teknoloji uzmanı mıdır nedir 2.2 nin şu anda turkcell tarafından incelendiğini ve testlerden geçtikten sonra yasal güncellememin çıkacağını söyledi

öyle güzel ve yuvarlak bir laf söylemiş ki yarın aynı adama hesap sormaya kalktığımızda bize, "ben ne yapayım, turkcell uygun görmedi ya da telefon froyoya uyum sağlayamamış, en iyi performansı bununla veriyormuş" dediğinde "gık" diyemeyiz. yasal güncelleme olacağına inanmıyorum. adam bir de froyoyu satmak isteyecektir, neden yolunu tıkasın ki.

sizler için önemli olmayabilir ama bence bu kadar kapsamlı olması beklenilen ve android platformu için alınan bir telefonda görüntülü görüşme özelliği mutlaka bulunmalı. iletişimde artık görüntü çağına geçtik, neredeyse görüşmelerimizin %10-15 i görüntülü oldu ve yepyeni telefonda bu özellik yok; ben kabul edemiyorum. artık telefonlarda olmazsa olmaz diye düşündüğümüz kamera da vasatın altında. beni yeni ve lüks telefon kullanıyor sanmayın, 4 yaşında bir p1i kullanıyorum ve şu ana kadar demode telefonumun özelliklerinin bu telefondan üstün olduğunu düşünüyorum.

almayı düşünen arkadaşların fikirlerine elbette ki sonuna kadar saygılıyım ama bence kamerasını, fotolardaki kumlanmayı, yarın "ah, keşke" dedirtecek olan görüntülü görüşme eksikliğini lütfen düşünün, sırf böyle basit nedenlerle ülkemizde binlerce telefon ya çöpe gitti ya da ikinci elde satışa düştü. milli servetimize oluyor olan, bu kadar eksik olan bir telefona bu kadar para bence çok. sadece üzerinde eski bir android sürümü var diye 350 tl nizi sokağa atmamanızı ve biraz daha beklemenizi öneririm. bu androidle pek birşey yapılabileceği de benzemiyor.

herkese saygılar...

• 100 tl hedıye cekını eger hb ye maıl atarsanız tek seferde kullanabılıyorsunuz arkadaslar.dokunmatıgı t10 dan cok daha ıyı,t10 un ıslemcısının 2.2 yi çalıştırmakta kaplumbaga hızında olacagı kesın,oysa lg calıstırıyor ve sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

100 tl hedıye cekını eger hb ye maıl atarsanız tek seferde kullanabılıyorsunuz arkadaslar.dokunmatıgı t10 dan cok daha ıyı,t10 un ıslemcısının 2.2 yi çalıştırmakta kaplumbaga hızında olacagı kesın,oysa lg calıstırıyor ve sorunsuz.

http://www. hepsiburada.com/Liste/lg-gt540-optimus/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telceplggt540

bu adresteki ürün değil mi?

burada işletim sistemi android 1.6 yazıyor?

emin misiniz bunun froyo olduğuna ??
  • TURKCELL T10 SORU & CEVAPLAR :

• Vodafone sizden daha önce 840 ve 547’yi çıkardı. Onlar neden T10’dan daha da ucuz?
    Turkcell T10 bahsettiğiniz muadili telefonlardan çok daha üstün özelliklere sahip, gerçek bir akıllı
    telefon. T10’da bulunan ve Google tarafından desteklenen Android 2.1 işletim sistemi internet
    deneyimi olarak diğer cihazlardan çok daha yüksek bir performans göstermektedir. Ayrıca diğer
    telefonlar Turkcell T10’da bulunan push email dediğimiz anında e-postaya ulaşma teknolojisine
    sahip değil. Hem 29 TL’lik avantajlı teklifiyle hem de üstün özellikleriyle Turkcell T10, piyasada
    bulunan pek çok akıllı telefondan çok daha uygun fiyata gelmektedir.

• T10’un farkı nedir? Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak nasıl oldu da
    sizin kendi telefonunuzu lanse etmeniz Vodafone kendi akıllı telefonlarını çıkardıktan bu
    kadar uzun süre sonraya kaldı?

Biz T10’da sadece üstün bir internet ve akıllı telefon deneyimi ile fark yaratmadık, aynı zamanda
    Turkcell’in hayatı kolaylaştıran uygulamalarıyla da fark yarattık. Örneğin call-center’ı aramadan
    hattınızla ilgili birçok işlemi yapabileceğiniz online işlem merkezini, gündemde neler olup
    bittiğini anında öğrenebileceğiniz Turkcell Gündem’i, kaçırdığınız dizileri bile seyretme imkanı
    tanıyan Mobil TV’yi, yüz binlerce şarkıya bedava ulaşabileceğiniz gnçPLAY gibi birçok uygulamayı
    dahil ettik. Turkcell T10’un gerçekten akıllı bir telefonda olması gereken özelliklere (açık işletim
    sistemi gibi) sahip olmasıyla ve sunduğu üstün deneyimle diğer muadili olarak lanse edilen
    telefonlardan ayrıştığını söyleyebiliriz.

• Vodafone’nunkiler akıllı telefon değil mi? Akıllı telefon için hangi özelliklerin olması
    gerekiyor?

Turkcell T10’da bahsettiğiz telefonlardan farklı olarak push email özelliği ve açık işletim sistemi
    bulunmaktadır. Akıllı telefonlar, açık bir işletim sistemine sahip ve hard/soft QWERTY klavyeyi
    destekleyen cihazlardır.

• İşletim Sistemi Android 2.2’ye yükseltiliyor mu?
    Turkcell T10 Android 2.1 sistemli, ileride Android 2.2’yi destekleyen ürünlerimiz de olacak.

• T10’un içinde toplam kaç uygulama var?
    9 adet ön yüklenmiş uygulama var, ayrıca Turkcell uygulamalar ile 100’den fazla uygulama
    bulunmaktadır. Bu ay sonunda bu rakam 200’e ve 2011’de de bine ulaşacak.

• Kullanımı kolay bir telefon olacak mı?
    Evet kullanımı çok kolay olacak. Turkcell T10 farklı ihtiyaçlara yönelik hayat kolaylaştıran
    uygulamalarla sunuyoruz. Örneğin facebook ve en çok ziyaret edilen web sitelerinin ikonları
    cihazın ana menüsünde yüklü olacak. Böylece web adresini yazmaya gerek kalmadan tek bir tıkla
    facebook’ta ve internette dolaşıp, istenilen uygulamalara kolaylıkla erişilebilecek.

• Google voice search’ü neden birlikte duyurmadınız? Nasıl bir işbirliğiniz var?
    Turkcell T10 özelinde işbirliğinden ziyade, işletim sistemi ve cihaz içinde önceden yüklü halde
    gelen Google voice search uygulaması var diyebiliriz. Türkiye’de bir ilk olduğu için cihazı da
    görebileceğiniz bir zamanda duyurmayı tercih ettik.

• Test için T10 almamız mümkün mü?
    Evet, test amaçlı belirli bir miktar Turkcell T10’u ayırmayı planlıyoruz.

• “Turkcell’in ürettiği” diyorsunuz ama Huawei üretmedi mi?
    Teknolojideki liderliğimizi kendi markamızı taşıyan akıllı telefonu Turkcell T10 ile cihaz pazarına
    da taşıyoruz. Turkcell T10 için Turkcell’in Huawei’ye ürettirdiği bir cihaz diyebiliriz. Huawei
    bugün dünyadaki birçok operatöre cihaz üretiyor. Biz kendi markamızı taşıyan Turkcell T10’u
    Turkcell’in mühendisleri tarafından ek yazılım ve uygulamalarla zenginleştirerek
    farklılaştırıyoruz.

• Aksesuarları da olacak mı? (örn. kılıf, kulaklık vs.)
    Tüm aksesuarları olacak, kulaklık cihazla birlikte gelecek, kılıfını isteyen abonelerimiz
    mağazalarımızdan temin edebilecek.

• Ofis ve Flash programlarına uyumlu olacak mı?
    Ofis programları ile uyumlu olacak, flash programı Android versiyon 2.0 ile birlikte geliyor olacak.

• Radyosu var mı?
    Turkcell T10’yi 2.5 milyon şarkıyı bedava dinleyebilme imkanını sağlayan gncPLAY ile birlikte
    sunuyoruz.

• Müzik dinlemeye uygun bir cihaz mı? Ses kalitesi nasıl?
    Hem müzik hem de video için oldukça iyi bir performans sağlıyor. gncPLAY ile birlikte yüzbinlerce
    şarkıyı bedava dinleyebilme imkanını sağlıyoruz.

• Şu anda piyasada 390 liraya markası Nokia olan akıllı telefonlar var (Nokia E 55). Nokia
    gibi bir markayı satın almak varken, neden üzerinde Turkcell yazan bir cihazı alayım?

Turkcell T10 Türkiye’deki teknoloji ve iletişim alanındaki tecrübemizi cihaz alanına taşıma
    gayretimizin bir ürünü. Turckell T10 ile abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak Turkcell
    uygulamalarını ve Türkiye’de en çok ziyaret edilen web siteleriyle yerelleşmeyi sağladık. Böylece
    Türkiye’ye özel telefon konseptini başlatmak için de bir adım atmış olduk.

• Turkcell telefonu olarak tanıttığınız bu cihaz, dünyada bir başka ülkede başka bir marka
    ile de satılıyor mu?

Turkcell T10 yalnızca hardware değil, Turkcell T10’a değer katan aslında Turkcell’e özel hayatı
    kolaylaştıran uygulamalarımız. Turkcell T10’un içindeki yazılım ve arayüz Turkcell’li mühendisler
    tarafından geliştirildi, sadece hardware olarak bakarsak evet diyebiliriz.

• Cihazın teknik servis hizmetini kim verecek? Teknik sorun yaşadığım cihazı TİM’lere mi
    götürmemiz gerekecek?

Müşterilerimizin teknik servis ihtiyaçlarına Genpa, KVK ve Teleservis ile hizmet verilecek.
    TİM’lere götürüldüğünde de mağaza çalışanlarımız yardımcı olacaklar.

• Android Market’in kapalı olması sizin için dezavantaj değil mi?
    Turkcell olarak gerek kendi yazılımlarımızı gerekse Android market içinde en popüler listede olan
    yüzden fazla uygulamayı Turkcell Uygulamalar ile Turkcell T10’la birlikte sunuyoruz. Her geçen
    gün kendi marketimizde Turkcell T10 için olan uygulamaların sayısını artırıyoruz, Önümüzdeki yıl
    bu rakamın 2000’in üzerine çıkmasını hedefliyoruz.

• Ericsson’un popüler T10 telefonundan mı esinlendiniz Turkcell T10 isminde ?
    Hayır, Turkcell’in ilk telefonu olduğu için Turkcell T10 ismini uygun gördük.

• Turkcell T10’un SAR değeri kaç?
    SAR değeri 0.21

•  TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10

• • Radyosu var mı?
    Turkcell T10’yi 2.5 milyon şarkıyı bedava dinleyebilme imkanını sağlayan gncPLAY ile birlikte
    sunuyoruz.

• fiyatına göre (340 tl) oldukça yeterli arkadaşlar bence. ayrıca facebook sayfasında bayram hediyesi yeni çıkan T10 telefon veriyorlar sanırım. Daha bi açıklama yapmamışlar. Ne zaman olacak bu bilen var mı?http://www.facebook.com/TurkcellT10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkansnr -- 22 Kasım 2010; 12:59:44 >
  • sar değeri keşke 0,21 olsaydı ama maalesef kullanma kılavuzunda 1,21 yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *SaDRaZaM*

http://www. hepsiburada.com/Liste/lg-gt540-optimus/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telceplggt540

bu adresteki ürün değil mi?

burada işletim sistemi android 1.6 yazıyor?

emin misiniz bunun froyo olduğuna ??

1.6 yazıyor ama daha 2.1 güncellemesi kasımın başında yayınlandı ve türkiyede resmi olarak yayınlamadılar diye biliyorum. ama gt540ın ekranı gayet iyi algılıyor

@cosef
    iphone kullanıyosan bu telefona bakma bile derim aslında android gayet iyi bi yazılım ama çeşitli sorunlar (türkiyedeki market gibi) ve sürüm farklılıkları dolayısıyla çeşitli romlarla uğraşıyolar hepsi aynı sürüme güncellense

• Telefon modem olarak kullanılıyormu?
    Android market ileride açılamazmı?
    Dokunmatiği 5800'la yarışabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 22 Kasım 2010; 16:58:09 >
  • Telefon modem olarak kullanılabiliyor

Android market ilerde açılırmı bilmem ama turkcell uygulamalar var gittikçe de uygulamaların sayısı artacak (telefon modelini Huawei T10 olarak seçin)
    http://www.uygulamadukkani.com/StoreFront/Catalog.aspx?HFphoneId=20031

5800 ekranı resistive bu telefonun ekranı da resistive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meureate33 -- 22 Kasım 2010; 19:50:36 >
  • android marketin 2011de açılması mümkün bu konu hakkında çalışmalar varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

android marketin 2011de açılması mümkün bu konu hakkında çalışmalar varmış

Resmi kaynağınız varmı peki?öyleyse kaçırılmayacak telefon.
  • Android Market e benzer programlar nette çok.
    Örneğin; sam2.apk

kurun keyfinize bakın....

uygulamadukkanı.com dada Marketteki uygulamaları koyuyorlar yavaş yavaş her geçen gün artacak ...
  • Turkcell'in son çırpınışları.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.