merhaba arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum fakat android hakkında pek bilgim yok. wifi'ı ve 3gsi olduğuna göre internetini ipod touchla birlikte kullanablir miyiz, yani wifi hotspot oluşturabiliyor muyuz?
Bugün t10'u inceledim. Ekran algilamsi bana kötü geldi samsung monte ekranı daha iyi algılıyor bence. Onde kamerasibyok androibolnasina rağmen sanırım resmi güncelleme gelmeyecek
quote:
Orijinalden alıntı: cosef Bugün t10'u inceledim. Ekran algilamsi bana kötü geldi samsung monte ekranı daha iyi algılıyor bence. Onde kamerasibyok androibolnasina rağmen sanırım resmi güncelleme gelmeyecek
Müşteri temsilcisi ile görüştüm teknoloji uzmanı mıdır nedir 2.2 nin şu anda turkcell tarafından incelendiğini ve testlerden geçtikten sonra yasal güncellememin çıkacağını söyledi
yine mi Erkut Bey yoksa
slm beyler bayanlar.. Bu ürünü kullananlara tek sorum olacak.. Msj yazma performansı nasıl?? Yabancı inceleme sitelerinde msj yazmak için kullanılan standart android klavye olduğu için msj yazmak tam bir işkence diyorlar.. :) Yani msj yazıcak insanlar koşar adımlarla uzaklaşsınlar gibi ifadelere de rastlamadım değil.. :) Ama tabii 1.nci ağızdan kullanıcılara sormak en mantıklısı.. msj yazma performansı ve dokunmatik algılama gücü nasıl.. Bu 2 açıdan memnun musunuz??
Selam arkadaşlar, Ben Turkcell shopta yarım saate yakın kurcaladım bu telefonu. Mesaj yazma konusunda çıkan klavyede tuşlar ufak parmak ucuyla dokununca genelde doğru tuşa basıyorsunuz ama altındaki kalemi kullanırsanız %100 başarılı olarak hızlı bir şekilde mesaj yazılabiliyor. Kamerası oto fokuslu değil basar basmaz çekiyor, fazla titretmezseniz fena çekmiyor. Videosu da aynı şekilde. İçinde yüklü müzikler var onlarda sesi az çıkıyor. Yüklü videolar var oynatması fena değil, tatminkar. Dokunmatiği diğer üst segment telefonlar gibi değil tabii ki biraz da basit ama yine de çok kötü değil. İlk başta kötü gibi geldi ama kalemi ile beraber kal,brasyon yapınca düzeldi. Günlerdir inceliyorum bu fiyata, bu özelliklerde android 2.1 yüklü bir telefon maalesef yok. LG, SAMSUNG ve HTC'de aynı özelliklerde telefonlar ama en az 450 TL gibi fiyatları var.
450 mi 500 TL den baslıyor LG oda
merhaba arkadaşlar, dün ben de bir turkcell t10 aldım.ilk izlenimlerim şöyle; -ses düzeyi ne iyi ne kötü.nokia ses düzeyi kadar yok. -şarjı çabuk bitiyor; çok kurcaladım muhtemelen -gayet şık duruyor( ben beyazını aldım) -ortadaki yuvarlak tuşun çok fazla işlevi yok gibi.ya da ben keşfedemedim.
telefonu daha önceden bilen ve androide aşina olanlara sorularım olacak; -telefonun ana menüde fanatik, ntvmsnbc, ekolay, mynet kısayolları var bunları nasıl kaldırabilirim. -android pazara girmek için başka rom atmalı mıyım? rom nasıl atılır?
Wifi modem olarak kullanabiliyor muyuz telefonu? Ona göre alacagim tek soru isareti o kaldi kafamda.
@sinsiyenidünya menudeki kısayolları şöyle kaldırabilirsin: üzerine basılı tuttuğun zaman simge titrer ve biraz büyür o zaman onu ekranın orta altında oluşan çöpe atabilirsin tekrar geri getirmek veya istediğin kısma getirmek içinse: getirmek istediğin menuye gel daha sonra altta ortada bulunan büyük kareye bas yine istediğin kısayolu basılı tut titrer ve büyür parmağını kaldırmadan sağa doğru sürükle karşına en son kullandığın menü gelir oraya istediğin yere taşı tabii menu içinde de istediğin yere taşıyabilirsin
sağ ve sol menülerdeki simgeler o şekilde çöp kutusuna atıplıp kaldırılabiliyor.ama ana menüdekilere aynı işlemi uyguladığım zaman çöp kutusuna atmama rağmen simgeler kalkmıyor.ana menüde çok gereksiz kalabalık var.
ana menüden kastın eğer şu sarı saat ve hava bilgisinin olduğu sayfaysa onlar da kaldırılıp tekrar getirilebiliyor aynı yöntemle hatta saat kısmını bile
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
Bugün t10'u inceledim. Ekran algilamsi bana kötü geldi samsung monte ekranı daha iyi algılıyor bence. Onde kamerasibyok androibolnasina rağmen sanırım resmi güncelleme gelmeyecek
acaba telefonlardan anladığına eminmisin ? karşılaştırdığın monteyle t10 arasında farklar war tabikide daha iyi algılıyacak çünkü onun ekranı kapasitif rezistif değil.
quote:
Orijinalden alıntı: meureate33
ana menüden kastın eğer şu sarı saat ve hava bilgisinin olduğu sayfaysa onlar da kaldırılıp tekrar getirilebiliyor aynı yöntemle hatta saat kısmını bile
bütün uygulamaların olduğu ekrandan bahsediyorum.hava durumunun olduğu ekranda kare simgeye tıklayınca gelen ekrandan bahsediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Gök]
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
acaba telefonlardan anladığına eminmisin ? karşılaştırdığın monteyle t10 arasında farklar war tabikide daha iyi algılıyacak çünkü onun ekranı kapasitif rezistif değil.
Çok iyi anlarım demiyorum fakat iphone kullanıyorum. Mmonteyi inceledi. Bana yeterli geldi fakat t10 da hiç bisi yapamadım. Essek kadar ekranı olan ama hiç bir ise yaramayan bir telefondan ne beklenir. Madem ekranı var iyi bisi olsun ha söyle de denilebilir ne kadar ekmek o kadar köfte. Android açıkcası bana soğuk geldi bin takla atıp rom yükle onu yap bunu yap diye uğraşmak bana göre değil 12 senedir bilgisayar kullanıyorum ve telefonumun basit olarak hemen kullanmayahazir olmasını istiyorum.
o ekrandakiler kalkmıyor diye biliyorum zaten diğer menulerden silinince bu ekrandan tekrar getirilebiliyor. onlar çalışan hizmetler değil ki neden kalksın ki
inanmayın bunlara bunlar tuzak
bu telefonu dun ınceledım ve almamaya kararverdım,bundan daha ıyı ve daha ucuz telefon buldum,hem hızlı hemde dokunmatıgı daha ıyı;lg gt540,hepsıburadada ındırımcekıyle 12 taksıt 400 e gelıyor,hemde resmı 2,2 froyo surumu desteklı.
quote:
Orijinalden alıntı: gidakontrol bu telefonu dun ınceledım ve almamaya kararverdım,bundan daha ıyı ve daha ucuz telefon buldum,hem hızlı hemde dokunmatıgı daha ıyı;lg gt540,hepsıburadada ındırımcekıyle 12 taksıt 400 e gelıyor,hemde resmı 2,2 froyo surumu desteklı.