Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10
  • yine akşam çekimi
    resimler kötü ama akşam flash olmadan ve autofocus olmadan bu kadar oluyor (bir de benim amatörlüğüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meureate33 -- 18 Kasım 2010; 22:11:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at
    Telefonu almadım.

Turkiye'de Android Market şu an resmi yolla geen hiçbi Android OS'li telefonda yok.

Turkcell T10'da da yoktur.

Uygulamalar için Bluetoothla felan .apk uzantılı Android uygulamaları atıp telefona kurabilirsiniz....

Direk PC nize yükleyip burdaki uygulama yada oyunları Telefonunuza atabilirsiniz....
    http://www.se4ever.ru/vse_dlya_android/

Bu oyunu önerebilirim.Çok zevkli.Siz ne söylerseniz onu kedicik tekrar ediyor....

Talking Tom Cat 1.1.7

http://depositfiles.com/files/czo9abrkl
    Alternatik linkler:
    http://uploadbox.com/files/76bd7290dd/
    http://turbobit.net/mmd9h2r0zw6b.html

Site için çok saol hocam. Peki bildiğin başka android programlarının olduğu site var mı?

• HmB_SaL

telefonda market yüklü olup olmadığını bilmiyorum ama şuan benim kullandığım android telefonda market uygulaması var ve ben markete erişebiliyorum.Hatta bu kedili uygulamayı da yükleyip silmiştim.Ben telefonumu ingiltereden almıştım.

Ama açıkçası t10'da market uygulaması yüklü geliyor mu bilmiyorum yüklü değilse de internetten bulabiliyorsun merak etme.Ayrıca SlideMe diye bir uygulama var onu bir araştır bak market olmadığı için türkiyedeki telefonlarda orada bazı uygulamalar var çok fazla olmasa da.

se(dd)at

sanırım biraz yanlış bir açıklama yapmışsınız.Türkiyeye yasal yolla gelen demişsiniz ben kaçak mı getirdim.Gayet de açık biçimde geldi telefonum.O ifadeyi şöyle değiştirebiliriz "Türkiye'de satılan telefonlar"
  • az sonra psx4droid'i deneyeceğim (psone emülatörü), umarım çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barnz

az sonra psx4droid'i deneyeceğim (psone emülatörü), umarım çalışır.

yorumlarınızı beklemekteyiz.
  • quote:

az sonra psx4droid'i deneyeceğim (psone emülatörü), umarım çalışır.

• oynuyorum şu an. oynamak isteyen varsa arkadaşın verdiği siteden indirebilir, ancak bios dosyasını yerleştirirken hem bin, hem de zip uzantılı yerleştirin (bulma sorunu yaşarsanız). neyse ilk olarak 2D bir oyunla başladım (hangi oyunlar destekleniyor incelemedim): clock tower - the first fear. oyun yavaş. her şey çalışıyor. az sonra desteklenen oyunlara da bakmayı düşünüyorum.

hmm aslında ayarları incelemedim, onlara da bakmak lazım. oyun güzel, sesler iyi, devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuz Delisi -- 19 Kasım 2010; 1:07:01 >
  • hadi bakalım hayırlısı olsun
  • quote:

oynuyorum şu an. oynamak isteyen varsa arkadaşın verdiği siteden indirebilir, ancak bios dosyasını yerleştirirken hem bin, hem de zip uzantılı yerleştirin (bulma sorunu yaşarsanız). neyse ilk olarak 2D bir oyunla başladım (hangi oyunlar destekleniyor incelemedim): clock tower - the first fear. oyun yavaş. her şey çalışıyor. az sonra desteklenen oyunlara da bakmayı düşünüyorum.

hmm aslında ayarları incelemedim, onlara da bakmak lazım. oyun güzel, sesler iyi, devam ediyorum.

Her oyunda mı yavaş ?
  • hayır, elbette değil. burada bilmen gereken şey emülatör daha yeni, beta aşamasında. buna karşın çeşitli oyunlarda performans gayet iyi ve oynanabilirdi. gerçi 3D oyunlarda karakterleri yönetmek ve aynı anda ateş etmek biraz zor (örn. silent hill). bunun dışında quake 2 android denedim. performans iyi, her şey çalıştı. dediğim gibi yine karakteri yönetmek biraz zordu.
  • quote:

hayır, elbette değil. burada bilmen gereken şey emülatör daha yeni, beta aşamasında. buna karşın çeşitli oyunlarda performans gayet iyi ve oynanabilirdi. gerçi 3D oyunlarda karakterleri yönetmek ve aynı anda ateş etmek biraz zor (örn. silent hill). bunun dışında quake 2 android denedim. performans iyi, her şey çalıştı. dediğim gibi yine karakteri yönetmek biraz zordu.

Telefonu çözmesi biraz zor olacak gibi kendi açımdan
  • telefonu inceleyeniniz oldumu bilmiyorum ama telefonda bir çok android uygulamalar var indirebileceğiniz, kimi ücretsiz kimi ücretli
  • quote:

Orijinalden alıntı: meureate33
    telefonu inceleyeniniz oldumu bilmiyorum ama telefonda bir çok android uygulamalar var indirebileceğiniz, kimi ücretsiz kimi ücretli

Işe yarar şeyler var mı peki hocam yoksa boş boş programlar mı hepsi...
  • aşağıdaki sitedeki uygulamalar bi inceleyin

http://www.uygulamadukkani.com/storefront/

veya sadece t10 için olan uygulamalar:

http://www.uygulamadukkani.com/StoreFront/Catalog.aspx?HFphoneId=20031

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meureate33 -- 19 Kasım 2010; 14:42:50 >
  • işlemci hızı nedir ?
  • telefonu bugun inceledim... dokunmatik ekranla alakalı hiçbir şüpheniz olmasın, gayet iyi

ekran renk kalitesi gayet canlı

menü geçişleri gayet hızlı

ele iyi oturuyor ve kasası saglam.. hiçbir yerinde gıcırdama gocurdama yok

ekranın boyutu ve çözünürlügü gayet yeterli

parası olan kacırmasın derim
  • ekran rengi kaç bunun?
    256k mı 16m mi?
    birde görüntülü görüşme yok sanırsam?
    birde bu 60 saat mobiltv olayı, verdikleri internet kotasından bağımsız mı? yoksa hediye ettikleri kotadan mı düşüyo?
    son olarak dahili hafızası ne kadar? ayrıca sd kartla artırılabiliyo mu?

kampanya fiyatları çok çok iyi, sırf kampanyadan (konuşma, mesajlaşma, internet, mobil tv) yararlanmak için bile alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 20 Kasım 2010; 10:41:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

ekran rengi kaç bunun?
    256k mı 16m mi?
    birde görüntülü görüşme yok sanırsam?
    birde bu 60 saat mobiltv olayı, verdikleri internet kotasından bağımsız mı? yoksa hediye ettikleri kotadan mı düşüyo?
    son olarak dahili hafızası ne kadar? ayrıca sd kartla artırılabiliyo mu?

kampanya fiyatları çok çok iyi, sırf kampanyadan (konuşma, mesajlaşma, internet, mobil tv) yararlanmak için bile alınabilir.

256k olması lazım
    görüntülü görüşme yok
    60saat mobil tv bağımsız tarife :) netten yemiyor
    300mb dahili hafıza var diye biliyorum. karta uygulama, program vs. atamıyorsun o sadece 2.2de geçerli ama telefonu rootlarsan yapabilirsin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.