Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Bu telefonu 3g modem olarak kullanabilirmiyiz?ipod touch ta kullanmak amaçlı?wifi ile dağıtım yapabilirmi?Bu arada 350'ye daha iyisini bulursanız haber verin alayım

evet telefon modem olarak kullanılabiliyor.
  • ekran resistif.fakat klavye ile yazı yazmak kolaymı?(kalemsiz) Root edince android marketi kullanabilirmiyiz?peşin fiyatı ne kadar bu ürünün?ekranı 5800dan küçükmü?
  • telefonu biraz önce turkcell tim'de denedim. ekranı cidden çok kullanışlı yapmışlar yazı yazmak ve numara çevirmek de çok kolay :)
  • @se(dd)at
    Arkadasım eğer i7500ü özelliklerindn dolayı almak istiyosanız iyi ama hem yavaşmış hemde orjinal sürüm güncellemesi yok vede çakma olanlarda orjinalleri kadar hızlı ve güzel çalışmıyor. Ben bi süre önce sırf özellikleri ve fiyatı için o telefonu alıcaktm ama güncellemesi olmaynca uzak durdum 1.5gerçekten kötü eğer alıcaksan i5700al en azından 2.1 kullanırsn ve daha hızlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök]
    @se(dd)at
    Arkadasım eğer i7500ü özelliklerindn dolayı almak istiyosanız iyi ama hem yavaşmış hemde orjinal sürüm güncellemesi yok vede çakma olanlarda orjinalleri kadar hızlı ve güzel çalışmıyor. Ben bi süre önce sırf özellikleri ve fiyatı için o telefonu alıcaktm ama güncellemesi olmaynca uzak durdum 1.5gerçekten kötü eğer alıcaksan i5700al en azından 2.1 kullanırsn ve daha hızlı olur

dostum fazla param yok.
    O fiyata en iyisi i7500.(5mp-otofokus,16M 3.2 inç-Amoled ekran, kapasitif vs...)
    Yavaş olacağını zannetmiyorum (v1.5 yavştır zaten) i7500 710 mhz ye kadar çıkabiliyor)
    325 TL ye bile bulunabiliyor i7500in 2.elleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 25 Kasım 2010; 16:27:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

@se(dd)at

dostum fazla param yok.
    O fiyata en iyisi i7500.(5mp-otofokus,16M 3.2 inç-Amoled ekran, kapasitif vs...)
    Yavaş olacağını zannetmiyorum (v1.5 yavştır zaten) i7500 710 mhz ye kadar çıkabiliyor)

335 lira dedi bu gün sordum.Rootedince android market açılıyormu?Android marketi nerden indirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 25 Kasım 2010; 18:21:54 >

• @l3ortacine16
    Android hakkında pek bi bilgim yok.Birçok Türk android siteleri var oraya yeni konu açıp cevabını alırsın)

ROOT etmek telefonun garantisini bitirir!
  • telefonun şarj perormansı nasıl arkadaşlar? bide örneklendirme yaparsanız mesela şu kadar müzik dinlemeye şu kadar wi-fi ye şu kadar gün gidiyo fln gibi yazarsanız iyi olur
  • Garanti bitse ne olacak android market önemli
  • quote:

Garanti bitse ne olacak android market önemli

Android Market'e benzer .apk uygulamalar çok.Telefonun tarayıcısından bunları indirip kurun.

SlideMe: Fonksiyon olarak android marketin birebir alternatifi.http://slideme.org/ dan QRCODE ile ya dahttp://SlideME.org/sam2.apk adresini android browser’inize girin, indirdiğiniz apk’yı çalıştırarak kurun. Kurduğunuz uygulama Android Market’in bir benzeri.

Android market için (ve Turkcell yazılımından kurtulmak) için Huawei U8110 yada T-Mobile pulse mini ROM u atabilirsiniz.
    Yalnız ROM ları nerden bulursunuz orasını bilemem

• quote:

quote:

Garanti bitse ne olacak android market önemli

Android Market'e benzer .apk uygulamalar çok.Telefonun tarayıcısından bunları indirip kurun.

SlideMe: Fonksiyon olarak android marketin birebir alternatifi.http://slideme.org/ dan QRCODE ile ya dahttp://SlideME.org/sam2.apk adresini android browser’inize girin, indirdiğiniz apk’yı çalıştırarak kurun. Kurduğunuz uygulama Android Market’in bir benzeri.

Android market için (ve Turkcell yazılımından kurtulmak) için Huawei U8110 yada T-Mobile pulse mini ROM u atabilirsiniz.
    Yalnız ROM ları nerden bulursunuz orasını bilemem

Uygulama sayısı aynımı peki?

• Alanlar memnunlarmı yahu?mesut çevik yada biri inceleme yapsada seyretsek.malum hem ucuz hemde özellikler mükemmel ayrıca android market olmadan bilgisayardan telefona uygulama atamazmıyız indirmeden?
  • quote:

quote:

@se(dd)at

dostum fazla param yok.

tamam dostum :) 710a çıktığını söylüyorlardı :D özellikler bakımından kolay kolay bulamazsın bu fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

telefonun şarj perormansı nasıl arkadaşlar? bide örneklendirme yaparsanız mesela şu kadar müzik dinlemeye şu kadar wi-fi ye şu kadar gün gidiyo fln gibi yazarsanız iyi olur
  • Android Market için bi başka benzeri

AppBrain Android market

Telefonun tarayıcısındanhttp://www.appbrain.com/install girin ve yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 25 Kasım 2010; 23:19:26 >

• Peşin alanlar kaç liraya ve kaç takside aldı arkadaslar?3-5 yeri aradım 232 $ + %10 kar marjı koyuyoruz diyen bile vardı :) Genelde 232$'a 6 taksit yapabildiklerini söylediler Word karta!
  • quote:

Orijinalden alıntı: abide85
    Peşin alanlar kaç liraya ve kaç takside aldı arkadaslar?3-5 yeri aradım 232 $ + %10 kar marjı koyuyoruz diyen bile vardı :) Genelde 232$'a 6 taksit yapabildiklerini söylediler Word karta!

2 ayrı TİM'e gittim.
    İkiside 350 TL dedi
  • Tipsiz bir cihaz gözüktü gözüme
  • turkcell'in facebook'daki yarışmasını bekliyorum, soru sorup telefon vereceklermiş. o yüzden gidip de alamıyorum yoksa o fiyata böyle bir şey bulmak çok zor. direkt atlarım. yarışma bir gelsin de :)http://www.facebook.com/TurkcellT10?v=app_128083283914558
  • iphone 3g 8gb var 7 ay garantisi biraz nakit ihtiyacım var takas teklif edildit t10 üstüne para ne dersiniz arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.