Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.240
Cevap
574
Favori
1.361.044
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil imza aylık 34 lira olmuş galiba. Haftalık 8.5 TL diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 149 luk hodspod fiyadı 325 kaime olmuş 2-3 haftadır hata veriyordu alamıyordum, ben de diyordum ne oldu,

halbusem geçirmek için hazırlık yapıyorlarmış

yav soğan pahalandı diye adamın deposunu basan devlet (TVF) kendisi 149 luk paketi bi anda 325 yapıyor, 120 liralık tebligatı 175 yapıyor,

ondan sonra enflasyonla top yekün mücadele, yersen, eskiden telekom bizim iken 6-7 lira verip bedava 100 dakika alıyorduk,

mis gibi aycell vardı onu da ecnebiye satıp arada kaynattılar kaldık bunlara, ayıp be kardeşim 149 dan 325 e nasıl zamdır.

• Turkcell in haziran ayi için hat geçişi ya da mevcut turkcelliler için kampanyası var mı. Varsa bilen yesillendirir mı ortaligi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba,

Bu pakete geçmeyi düşünüyorum ama hat taşıma ile gelenleri kabul ediyorlar. Şu an zaten turkcell im. Hattımı taşıyıp geri gelsem bu tarifeden faydalanabilir miyim? Eğer mümkünse böyle bir şey en hızlı ve pratik yol nedir?

• deapst D kullanıcısına yanıt
    Şirket hattı olan geçiş yapabiliyor o fiyata hocam, mevcut Turkcellilere 100 GB ve 150 GB tarife teklifleri var ve de bir hayli tuzlu fiyatı var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • faturalıdan faturasıza ne kadar bir sürede geçiş ypaılabiliyor. Faturalı tarifemin bitimine 15 gün kaldı . Kaç gün kala geçiş için başvuru yapayım?

• 2 adet Turkcell Çalışan Yakını kodu alınacaktır 36GB paket icin. Özelden ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün diğer hattımı e sime çevirdim, qr Turkcell mağazasında açık kaldı, çalışanlar kullanmaz değil mi?

• Vodafone a hattimi simdi tasirsam gun icinde festival kampanyalari bitmeden git gel yapma sansim olurmu ? ( turkcelldeyim icra dosyam var )

• Merhaba hali hazırda Turkcell kullanıyorum. 50 gün sonra kontratım bitiyor. 20 gb 170 tl kullanıyorum. Benzer bir paket onerir misiniz ?

• Varmı yeni kampanya

• bir yakınım rahat paket kullanıyor buradan uygun geçebileceği faturalı var mıdır

• Merhaba,

50 gün sonra taahhüdüm bitiyor. Platinum 40 gb 250 TL ödüyorum.

Benzerleri 650 liralarda. Ne yapabiliriz özel birşeyler varmı.

• Merhabalar. Turkcell'de 20gb'lik tarifem 380 tl oldu. Önerebileceğiniz bol internetli tarife varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • churchil C kullanıcısına yanıt

oldu mu git gel yapınca

• phatron_23 kullanıcısına yanıt

Ugrasmadim hocam

• beyhan_karagoz B kullanıcısına yanıt
    Bulabildiniz mi acaba ?

• yasinoznalcin Y kullanıcısına yanıt

Malesef.

İllere özel kampanya varmış fakat gidip gelmek lazım, 30 Eylüle yetişir mi bilemiyorum.

• beyhan_karagoz B kullanıcısına yanıt

Yöntemi anlatayım.

Android play store da fake gps uygulamasını indirip kampanyalı illeri işaret edip (örneğin kütahya) oradan turkcell uygulamasına gidip hat taşıma bölümünden 60 gb 390 tl lik paketi e-sim seçip ama adresi kampanya dahil olan olan illeri girip oradan edevletten belgeleri onayladıktan sonra işlem tamam.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt

Adres olarak tam adres mi istiyor yoksa sadece fake gps ile il seçmek yeterli mi

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.