Şimdi Ara

Turkcell iPhone VoLTE Desteği Başladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
5
Favori
22.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İphone 5s te sanırım yok böyle bir özellik.(Turkcell)
  • senceryan kullanıcısına yanıt
    iPhone 5Ste WIFI ile Arama yı kullanabiliyormusunuz. Ben aktif ediyorum ama Turkcell WI-FI yazmıyor yukarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S te yok. Turkcell sitesinde yazmıyor.
  • frknckss F kullanıcısına yanıt
    Ayarları aktif hale getirdikten sonra telefonunuzu uçak moduna alıp wifi açın. ;) Bakın bakalım Turkcell WIFI görülecek mi?
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Turkcell iPhone VoLTE Desteği Başladı

    Maalesef gözükmedi.

    Acaba biyerlere mesaj gönderip abone mi olmam gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frknckss F kullanıcısına yanıt
    Turkcell sitesinde iphone 5s desteklenmiyor yazıyor ama ben arkadaşımın telefonunda aktif hale getirdim. İsterseniz hdses yazıp 2200 a sms gönderin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimmm78

    İphone 5 ta volte oluyor mu?

    Turkcelle geçip kullansak

    i5 / iOS 10.3.2 / Operatör 28.4

    Maalesef yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once de dedigim gibi Turkcell WiFi artik duzgun calismiyor. Dun gece yine bir calisma yapildi, surekli No service yazip durdu telefon ve bir sure sonra LTE tamamen gitti, 3G yaziyordu. Bu sabah duzelmis gorunuyor.

    VoLTE'yi denemek icin wifi'i kapatin, bir arama yapin, mesela 532, eger Turkcell'in yaninda LTE gorunmeye devam ediyorsa VoLTE'yi kullaniyorsunuz demektir, arama sirasinda LTE, 3G ile yer degistiriyorsa bu VoLTE'nin kullanilmadigini gosterir.

    WiFi Calling'i test etmenin yolu 1 ay oncesine kadar Airplane mode'u acmakti, ancak bu artik duzgun calismadigi icin telefonun iyi cekmedigi bir yere gidip ekranda Turkcell WiFi yazmasini beklemek :) (iPhone 6S icin en azindan boyle oldugunu soyleyebilirim). Cekim gucu 2 ve alti oldugu zamanlar cikabiliyor Turkcell WiFi yazisi.
  • Şimdi telefonumu uçak modu ve wifi açık hale getirdim. Turkcell wifi ekrana geldi hemen. Telefonum iphone 6.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandigi internet ile CGNat havuzunda bulunup Wi-Fi Calling'i calismayan var mi? Bendeki sorunun CGN havuzuna dahil oldugum tarihlerde basladigini farkettim.

    CGN Nedir?
  • Arkadaşlar malum lte nin interneti çok götürmesi sebebi ile hala 3g kullanıyorum ancak 3g açıkken yani lte kapalıyken volte kullanılamadığı içinde üzülüyorum interneti 3g kullanırken volte aktif olarak kullanılabilirmi cihaz iphone 6 plus
  • Ben de zamanında çok uğraşmıştım. İşyerinde ttnet ile çalışıyor evde turknet ile çalışmıyordu. Uğraşıp uğraşıp çözemeyince cgn ye bağlamıştım ama iyi haber vereyim sıkıntı ondan değil. Modemin markasına göre değişmekle ayarlarında "IP-SEC pass-through" diye bir ayar olması lazım bu ayar ztenin modemlerinde fabrikasyon kapalı geliyor. Bu ayarı modemden bulup açarsanız sorunsuz çalışıyor wifi arama cgn altında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr_umut D kullanıcısına yanıt
    Modemle de ilgili olabilir aslinda yine ayni tarihlerde yeni modem aldim. Asus var su an ve IPSec Passthrough acik gorunuyor. isin ilginc tarafi IPSec kullanan VPN'lere de telefondan WiFi ile baglanamadigimi farkettim. Sorun bununla ilgili olabilir, tesekkurler.

    Turkcell iPhone VoLTE Desteği Başladı
  • Arkadaşlar benim iphone 6 turkcell sürümü 28.2 sürekli yeni operatör güncellemesi var şeklimde uyarı geliyor ben de şimdi değil diyerek geçiştiriyorum. Güncellesem kaybedeceğim bir özellik var mı? Turkcell wi fi vs çalışıyor ama sürekli uyarı veriyor yeni güncelleme var diye. Güncelleyeyim mi yoksa ertelemeye devam mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum uçak modunda olmamasına rağmen Turkcell Wi-Fi yazıyor. Acaba evimde çekim gücü düşük olduğu için mi böyle? Bildiğim kadarıyla sadece uçak modundayken çalışması gerek.
  • If you my star kullanıcısına yanıt
    çekim gücü düşük olduğunda da turkcell wifi aktif olabiliyor, çekim gücü düşük olup konuşmaya yetecek bir çekim olsa bile turkcell wifi a geçiş yaptığı da olabiliyor.
  • blacksnake03 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam. İzmir gibi bir yerde olmama rağmen evde sürekli Turkcell Wi-Fi bağlı gözüküyor. Kaç defa Turkcell'e şikayet geçtim ama çözüme bir türlü ulaşamadık. Baz istasyonu kuracağız diyip oyalıyorlar.
  • İPhone 6 plus, ios sürüm 11.3. Operatör sürümü Türkcell 32.0. Volte hd sesli görüşme gayet güzel fakat görüntülü görüşme yapamıyorum. Görüntülü görüşme yaptığımda sesli görüşme çalışıyor. Sorun nerede acaba.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon iPhone 7 ve Turkcell wifi aktif olmuyor. Geçtiğimiz aylarda olmuştu kullanmıştım, daha sonra vodafone geçmiştim geri turkcell geldim ama wifi ile arama açık olmasına rağmen aktif olmuyor. Nedendir acaba? Sürüm 32.0 görünüyor, telefon da 11.3. Lifecell tarifesindeyim bunla mı ilgili acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HD sesi açtırmanız gerekiyor operatörden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.