Şimdi Ara

Turkcell hepsi bir arada tarifesi 35 TL (yararlanmayan çok şey kaybeder)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
7
Favori
7.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell hepsi bir arada tarifesi 35 TL heryöne 500 dk 1000 mesaj tarife içi 1500 dk 6 gb kota hız aşımsız internet + 5 gb bip hız kota aşımsız görüntülü konuşma paketi + 5 gb sadece dergi okuma paketi (kamuda çalışan tanıdığımın üstünden paketi aldım)

Bunlardan önemlisi bütün gün internete girip kameralı görüşme yapmama rağmen internet çok hızlı ve 2222 ye kalan yazıp gönderdiğimde kotam çok yavaş eriyor. Önceki operatörümde 15 günde 4 gb biterdi hemen. Turkcell kalitesimi ne bilemedim komşunun önceden wifi internetini yakalayamıyordum şimdi cepten film bile indiriyorum.

[sm=s17.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasizmir -- 30 Eylül 2016; 2:05:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kamuda çalışanlara mı geçerli benimgibi ameleler yararlanamiyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 01:47
    ...

• Artık bayiye gidip sorun yada bi tanıdık bulun ben sizlere duyurmak istedim.

• Hocam sitede bulamadım

• Sanırım Emniyet Özel Paketi bu.

Emniyet çalışanlarına özel 6 GB, her yöne 500 dk, grup içi 1000 dk, 1000 SMS ve BİP kullanımlarında 5 GB Emniyet Özel Paketi'nde.

Bu tekliften, yalnızca Emniyet Genel Müdürlüğü çalışanı belgesi ile Turkcell İletişim Merkezleri’ne gelen bireysel faturalı aboneler yararlanabilir.

http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/emniyet-ozel-paketi?place=packages_category#ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 30 Eylül 2016; 3:33:55 >
  • Sadece emniyet mensubu çalışanın üzerine olan 3 hat bu tarifeden faydalanabilir diyor mh.. yani bize uymadı ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emekli emnıyet personeli?

• ilyasizmir kullanıcısına yanıt
    bebelerle oynamıyorum benim oğlanı gönderirim oynarsınız
  • Verdiğin cevaplardan seviyen belli. Ancak uzaktan klavyeden yaz....

• 500 dk yetmiyo...çöp...
  • Ne oldu arakdşalar netleşti mi mevzu?
    Biz de alabilecekmiyiz bu tarifeyi?

• 29 TL'ye 1000 dakika+sms
    4 GB internet
    2 GB Salı ve Perşembe için hediye
    1 GB 30 TL yükleme için gelen hediye

Arada sahur kampanyası, gece kampanyası vs oluyor gayet kullanışlı. Turkcell'in bir avantajı yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

29 TL'ye 1000 dakika+sms
    4 GB internet

Arada sahur kampanyası, gece kampanyası vs oluyor gayet kullanışlı. Turkcell'in bir avantajı yok gibi.

Hocam bahsettiğin tarife bendeydi inan 20 günde biterdi tüm kota. Şimdiki tarifemde bitirmek için özel çaba harcıyom kota çok yavaş eriyor. Hele bip bitsin diye çocuğu tüm sülaleye kameradan gösterdim hala 4 gb civarı duruyor.

• ilyasizmir kullanıcısına yanıt
    Kamuda çalışan herhangi biri oluyor mu...

• faruk F kullanıcısına yanıt
    Bu tarifenin adı nedir. Geçme şartı şurtu var mı

• Konuyu açmışsın, hangi tarife olduğunu siz bulun demişsin.

Hocam kaç kişi sormuş tarifeni şuraya yazmak bu kadar zor mu
  • Geçilir mi ne diyorsunuz alternatifi var mı ? Bu tarifenin bip olayı ne acaba dergi falan diye okudum ama tam olarak nasıl oluyor bilen arkadaşlar açıkar ise sevinirim.
  • marmarali_55 kullanıcısına yanıt
    Yılbaşı 4 Gb tarifesi.
    Alıma kapanmış olabilir ana alternatif birçok tarife var. Esas mesele hediyelerde. Telekom promosyon sayfasına bakın, orda internet hediyelerini göreceksiniz. Bunun üzerine 3 gb gece vardı da 6 ay kullanınca bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyasizmir

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

29 TL'ye 1000 dakika+sms
    4 GB internet

Hocam bahsettiğin tarife bendeydi inan 20 günde biterdi tüm kota. Şimdiki tarifemde bitirmek için özel çaba harcıyom kota çok yavaş eriyor. Hele bip bitsin diye çocuğu tüm sülaleye kameradan gösterdim hala 4 gb civarı duruyor.

Hocam o 20 günde biterdi, bu bir ayda bitmiyor demek mantıklı bir karşılaştırma olmuyor.

Kota atım periyotları Telekom'da 100 Kb. Turkcell'de de bunun farklı olacağını sanmıyorum. Olsa bile bir ay içerisindeki 6 GB'lık kullanımda en az 100 MB oynatır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.