Şimdi Ara

Turkcell Galaxy S 3 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bir hevesle İstanbul Capitol alısveris merkezindeki Turkcell bayiisine gittim.son 6 ay faturamın 250tl ve üstü olması +12aydan fazladır turkcell faturalı oldugum için rahatca cihazı alabilecegimi düşünerek içeri girmiş bulundum.24x117tl lik pakete onay verdim.ilgilenen hanımefendi cihazı getirdi kutu tam karsımda duruyor.heyecan büyük acmak için sabırsızlanıyorum.paketinizi tanımlıyorum dedi kimligimi aldı vs..derken bir anda listede s3 yok dedi.bütün cihazlar var htc one x falan bile alabiliyorum.fakat sadece S3 e ait olan bir şarttan dolayı alamıyorum.şart şu: Son3 ayki fatura toplamım 500tl ve üzeri olacakmıs.her telefonu veriyorlar fakat S3 alamıyorum.ayda 167 lira gibi bir miktar odemem lazım ki 500ü gecsin.e ben zaten telefonla birlikte ayda 150x24 ay para odeyecegim bu heriflere.ilgilenen hanım bile üzüldü şaşırdı duruma.htc one x verelim neredeyse aynıdır telefon dedi fakat ben htc seven biri degilim.gozum samsungdaydı..başka bir temsilciye sordum rica ettim anlatır mısınız nedir bu durumun mantıgı,her telefonu alabiliyorum fakat s3 ü vermiyorsunuz dedim..cevabı soyle oldu..biz böyle bir sey düşündük uyguladık 500ü gececek fatura..sinirden deliye döndüm böyle bir sacmalık var mıdır..iphone 4s alabiliyorum htc one x alabiliyorum..one x 2000tl iphone 4s 2000tl ve galaxy s 3 te 2000tl.fakat kontratlı olarak S3 ü vermiyor bu amcalar..bu olayı sizinle paylasmak istedim sayın forum üyeleri.iyi günler diliyorum..

• Kafana takma 2 ay sonra ellerinde patlar yeni esnek kampanyalarla çıkarırlar zaten ayrıca tahüt mantığı biraz zararlı bence imkanın varsa kredi kartınla taksitli al kendini 2 sene bir operatöre bağlama derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bari iyi hakaret etseydin bayiide . Onlar bayi olarak kendileri taahüt şartlarını değişteremez ki. Ne alakası var. Turkcelle telefon aç ve şikayet et. Hiçbir bayii Turkcell'in verdiği şartları değiştiremez. Bence ellerinde HTC daha çok var diye sana öyle dediler. Kesinlikle olamaz dedikleri.

Ne kadar uyanık bunlar. Valla kendim sinirlendim şimdi.

Ama ne olursa olsun. Bence kontratlı alma. git kimden alırsan al Kredi Kartı ilen taksitli al. Daha karlıdır haberin olsun kardeş.

Yuhh be ne kadar sinirlendim şimdi :)
  • dediginiz gibi artık bir ayar yapmaya calısıcam kredi kartıyla..hocam turkcell müşteri hizmetlerini aradım telefondan.sordum bütün telefonları alabiliyorum htc one x i de veriyorsunuz fakat s3 vermiyorsunuz 500 lira gibi bir şart koşulmuş.nedir bu durum diye.telefondaki bey bana şunu söyledi..size söylenen rakam ve şartlar dogrudur..digerleri orta seviye oldugu için alabilirsiniz fakat s3 ü en üst seviye diye kaydettigimiz için 500 tl şartı var..htc one x'e orta seviye dedi eleman.turkcelle göre öyleymiş.iphoneun modası biraz azaldıgı için de orta seviye oldu sanırım gözlerinde..
  • Hocam üzülme bence boşuna, htc one x ile s3'ün video incelemesi var htc one x daha iyi bir telefon s3'ün özelliklerine aldanma derim. Mobilde oyun oynayan birisiysen htc one x alman daha mantıklı çünkü tegra 3 kullanıyor oyunlar çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 25 Haziran 2012; 15:00:31 >
  • internette kredi kartına taksitle uygun fiyata satan yerler var hocam. neden turkcelle taahhüt veresiniz ki, boşverin onlar kaybeder siz değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rottweiler

dediginiz gibi artık bir ayar yapmaya calısıcam kredi kartıyla..hocam turkcell müşteri hizmetlerini aradım telefondan.sordum bütün telefonları alabiliyorum htc one x i de veriyorsunuz fakat s3 vermiyorsunuz 500 lira gibi bir şart koşulmuş.nedir bu durum diye.telefondaki bey bana şunu söyledi..size söylenen rakam ve şartlar dogrudur..digerleri orta seviye oldugu için alabilirsiniz fakat s3 ü en üst seviye diye kaydettigimiz için 500 tl şartı var..htc one x'e orta seviye dedi eleman.turkcelle göre öyleymiş.iphoneun modası biraz azaldıgı için de orta seviye oldu sanırım gözlerinde..

Bu nasıl bir mantık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam pesin 1500 liraya yurtdısı cihaz almak en mantıklısı türkiyedede 1 yıl sınırlı garantisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hat geçmişiniz eskiyse altı ay fatura tutarı 250tl veüstüysede s3te alabiliyorsunuz(tam bilmiyorum ama 3 yada üstü turkcelliyseniz sanırım)daha yeniyse 500tl fatura gerekiyor.büyük bir turkcell iletişim merkezine sorabilirsiniz.ama pcden bakıp kontrol ettilerse muhtemelen sizinki 3 yıldan yeni bir hattır
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/Samsung-Galaxy-S3.aspx

Sık Sorulan Sorular kısmına baktığınızda aşağıdaki açıklamayı görürsünüz.

​Kimler yararlanabilir?

Kampanyadan; 12 aydan uzun süredir Turkcell faturalı hatta sahip, son 6 ay fatura toplamı 500TL ve üzeri olan ve ödenmemiş faturası bulunmayan bireysel faturalı abonelerimiz yararlanabilir. Bu koşulları sağlamayan abonelerimiz kontratlı kampanyadan kredi kartlı kurgu seçeneği ile yararlanabilirler.

3 yıl ve üzeri Turkcell Bireysel faturalı hat sahibi olan veya 1 yıldır fatura ödeme talimatı olan aboneler son 6 ay fatura toplamı 250 TL ise hem fatura hem kredi kartı seçeneği ile kampanyadan faydalanabilirler.
    Kampanya kriterlerini sağlayan abonelerimiz için TC kimlik numarası bazında katılım limiti 2’dir.

• alican beyin dedigi gibi son 6 ay 500tl istiyor.15 16 aylık üye oldugum için..oradaki calısanlara sorunca son 3 ay 500tl dediler,müşteri hizmetleri telefonda son 5ay 400 tl dedi.en son sizin yaptıgınız gibi turkcellin resmi sitesinden baktım dogru cevabı orada gördüm.
    hocam dediginiz gibi yurtdısı cihaz alabilirim en kötü nakit vs biriktirip yine tek cekim almayı dusunuyorum.kısmet artık :)
    benim saskınlıgım 3 turkcell merkezinden farklı ses cıkması..site-tim merkezi-ve müşteri hizmetleri.tabii ki sitedeki bilgiler gecerli..oradaki personel bana son 3 ay 500ü gececek diyince bana dellenmiştim.yanlıs soylemişler gereksiz tatsızlık..
  • Htc one x çıkıyorsa kaçırma derim.Şahsen Dizayn olarak , içerik ve ara yüzü olarak çok daha iyi bir telefon. Araştır derim
  • one x cok iyi telefon da şikayetcisi cok be hocam..aslında s3 yerine one x de tercih edebilirdim fakat ne zaman forumları vs arastırsam yok batarya sorunu,yok ekranda sorun,yok ısınma resetleme sorunu..güncelleme getiriyor adamlar 1 sorun cozuluyor baska sorun cıkıyor güncellemeyle falan.baya içim darlandı acıkcası.avrupa cihazlarının bazılarında sorun var bazılarında yok..biraz riskli sıkıntılı geldi gözüme one x..zaten çok aşırı kullanan biri degilim..yoldayken müzik dinlerim en fazla gidiş geliş 1 bucuk saattir o muzik de..onun dısında ortalama mesajlasan biriyim whatsapp falan.telefonu alınca tasarruf için 2g ve ekranda parlaklık kısıtlaması kullanan biriyim..batarya gider de,diger yazılan sorunlar cok canımı sıktı..bugun alacaktım yoksa..dış kasa olarak cok güzel bir alet.samsung gibi plastik düz durmuyor kaliteli gozukuyor.+htc nin kendisinin de resmi olarak kabul ettigi donanım kaynaklı wi fi sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Rottweiler -- 30 Haziran 2012; 13:30:15 >
  • turkıyenın en pahalı sozde en kalıtelı operatoru bence 5 para etmez turkcell su yapılana bakınca ıyıce gıcık gıdıyorum turkcele
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

turkıyenın en pahalı sozde en kalıtelı operatoru bence 5 para etmez turkcell su yapılana bakınca ıyıce gıcık gıdıyorum turkcele

avea zaten felaketmiş memnun olan çok fazla insan yok,aveada çalışan arkadasıma bile geceyim mi dedigim de sakın ha turkcellde kal pisman olursun dedi..vodafone'a geceyim dedim şartı şurtu da iyiydi fakat biraz araştırınca merkezi yerlerde çekmeme sorunu + vodafone hattın daha çok batarya yedigi gibi bir sorunla karsılastım..turkcell konusunda haklısın üstadım da hala digerlerinden iyiler en azndan çekim sorunu hic yasamadım,vodafone'a gecen de sövüyor cekmiyor lanet olsun diye..insan cok kararsız kalıyor.turkcell tarafından dolandırılmaya da devam ediyoruz çekiyor vs diye..

• ben aveanın yok yok tarıfesındeyım 1000 dk her yone 3000 dk avelaılarla toplamda 29 tl oduyorum ve cogunlukla dk larım bıtmıyor aveanın cekmedıgı bır yere rastlamadım desem yerıdır. bırde balık avı ıcın ayda en az 2 kere avlakta merada oluyorum ben kendı adıma fatura mıktarı/konusma suresi / çekım alanı oranından memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.