Şimdi Ara

turkcell full paket internet asimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar turkcellden gecen ay full paket aldim.kadina internet paketim bittiginde otomatik olarak kesin dedim.once
    Mirin kirin etti ama sonra yaptirabildim.ama 2222 KALAN yazip gonderdim kalan mb 0 diyordu.bir bakayim guncel faturaya dedim.bi baktim hersey dahil 115 tl yaziyor(full paket 69 tl).kadini paketteki mb bittiginde otomatik kapatin diye uyarmistim.ama kapanmadi.benim kabahatim yok, o onay vermisti.konu hakkinda fikir sahibi olan arkadaslar yazarsaniz sevinirim.bu arada faturada yanlislik olursa geri cekiyorlar mi?ç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paket bitince internet kesilsin diye bişey olduğunu sanmıyorum.
    Eğer yazdıklarından eminsen, konuştuğun tarihi saati kişiyi şikayet etmelisin. Yapacak bişey yok.

Kaldıki haklı olsanda, gelecek aya alacak yazılır, para iadesi yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

Arkadaslar turkcellden gecen ay full paket aldim.kadina internet paketim bittiginde otomatik olarak kesin dedim.once
    Mirin kirin etti ama sonra yaptirabildim.ama 2222 KALAN yazip gonderdim kalan mb 0 diyordu.bir bakayim guncel faturaya dedim.bi baktim hersey dahil 115 tl yaziyor(full paket 69 tl).kadini paketteki mb bittiginde otomatik kapatin diye uyarmistim.ama kapanmadi.benim kabahatim yok, o onay vermisti.konu hakkinda fikir sahibi olan arkadaslar yazarsaniz sevinirim.bu arada faturada yanlislik olursa geri cekiyorlar mi?ç

Bu konuşmayı kimle yaptınız ? zira böle pazardan alışveriş yapar gibi pazaRlık yaparak tarife alınmazki neyse odur. Muhtemelen telefonda olmamış alt bayide v.s biriyle yapmışsınızdır nbu konuşmayı telefonda olmuşsa kayıtlar geriye dönük incelenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

Arkadaslar turkcellden gecen ay full paket aldim.kadina internet paketim bittiginde otomatik olarak kesin dedim.once

Hangi kadına?

Evet çekiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız paket
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.