< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziroo -- 1 Şubat 2020; 17:41:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziroo -- 1 Şubat 2020; 17:41:35 > |
Bu paket tutar
|
Arkadaşlar taahhüt hakkında şunu söyleyebilirim; bir yıldan fazla olan veya süresi belli olmayan sözleşmelerde tüketicinin hiçbir cezai ücret ödemeden cayma hakkı vardır. Bu hakkı kullanmak için önce sözleşme yapılan şirkete TH kanununun gerekli maddeleri bildirilerek cayma isteği bildirilir. Şirket kabul etmezse heyete gidilir ve mutlaka kabul olunur. Gerekli aramaları yaparak hangi kanunun kaçıncı maddesi olduğunu bulabilirsiniz.
Edit: Tüketicinin korunması hakkında kanun madde 52 olarak geçiyormuş. Twitter'da bir tüketici sayfasından aldım. |
Çift hatlı telefonlara uyar mı?
|
Teşekkürler. Benim de faturalı mobil hattım var o da türk telekom. Tarifemde 10gb vardı sürekli ek10gb, ek6gb, ek4gb, haftalık 4gb ... derken 30-40gb için 130 lira fatura ödediğim zamanlar oldu. Ayrıca, aynı ay içerisinde aynı paket alınmıyordu türk telekomda yani sürekli ek10gb alamıyordum. 40gb için 130 lira ödemektense böyle bir data paketi buldum. Dediğiniz gibi evde de adsl internet varsa gereksiz. Benim gibi yurtta kalan insanların büyük problemi internet :) Adsl de bağlatamıyoruz devlet yurtlarına. Bu şekilde çözüm buldum.
|
Selam arkadaşlar, ben de geçen gün aldım. Sahibinden.com üzerinden tplink m7350 mobil modem satın aldım. artık mobil internetin her yerde ihtiyacım olacağını düşünerek aldım. bodrumdayım ve hız testi yaptım. 17mbps download, 31mbps upload hızı mevcut. şu an gayet memnunum.
10gb ek paket ile ilgili turk telekomun sayfasında şöyle bir alıntı yapıyorum. "İnternet hakkı biten müşterilerimiz, “MOBIL EK” yazıp 5555’e göndererek ek data paketlerinden faydalanabilirler. İlgili ek data paketi kapsamında 10GB data hakkı sunulacak olup, paket ücreti KDV ve ÖİV dâhil 12 TL’dir." |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 22 Ekim 2018; 16:2:3 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziroo -- 22 Ekim 2018; 16:35:49 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziroo -- 22 Ekim 2018; 17:26:21 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 22 Ekim 2018; 20:41:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 22 Ekim 2018; 20:43:44 > |
|