Şimdi Ara

TURKCELL FIRSTCLASS ÜYESİ OLDUM (SONUNDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
19.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sonunda turkcell kıymetimizi bildi ve "firstclass" aboneliğimizi yaptı

aman bir hürmet bir saygı sanırsınız paşa torunuyuz

şaka bir yana kampanya ve sağladıkları imkanlar müthiş,bedava maç biletlerinden tutun yurtdışı seyahatleri doğumgünü hediyeleri,hediye telefonlar v.s. v.s.

DARISI BAŞINIZA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNp@Ré!L -- 3 Şubat 2006 19:28:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: meric22

En sonunda turkcell kıymetimizi bildi ve "firstclass" aboneliğimizi yaptı

şaka bir yana kampanya ve sağladıkları imkanlar müthiş,bedava maç biletlerinden tutun yurtdışı seyahatleri doğumgünü hediyeleri,hediye telefonlar v.s. v.s.

DARISI BAŞINIZA

senin için çok iyi olmuş ne diyeyim..peki gerekçeleri ne?yani firstclass abonelik için neler gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 3 Şubat 2006 19:31:51 >

• Kaz gelecek yerden tavuğu esirgermi hiç Türkcell. Şu Türkcell' den kurtulmayı çok istiyorum ama diğerleride aynı b*k.
  • quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

quote:

DARISI BAŞINIZA

senin için çok iyi olmuş ne diyeyim..peki gerekçeleri ne?yani firstclass abonelik için neler gerekli?

valla dostum sende benim gibi her ay yüklü fatura öde gprs maximesaj v.s. her b.ku kullan bak nasıl aıyorlar özel hat bile açtılar.arıyorsun direk buyrun .....bey nasıl yardımcı olabilirim size diyorlar:)bak mesela kartık bozuldu yenisi lazım dedim hemen adresinize gönderiyorum dediler telefonum arızalı dedim kurye gönderdiler aldılar tamirini yaptılar yine kuryeyle elime teslim edildi hemde 3gün süre içerisinde telefonum yokken yerine telefon verdiler daha ne olsun

• quote:

quote:

quote:

DARISI BAŞINIZA

valla dostum sende benim gibi her ay yüklü fatura öde gprs maximesaj v.s. her b.ku kullan bak nasıl aıyorlar özel hat bile açtılar.arıyorsun direk buyrun .....bey nasıl yardımcı olabilirim size diyorlar:)bak mesela kartık bozuldu yenisi lazım dedim hemen adresinize gönderiyorum dediler telefonum arızalı dedim kurye gönderdiler aldılar tamirini yaptılar yine kuryeyle elime teslim edildi hemde 3gün süre içerisinde telefonum yokken yerine telefon verdiler daha ne olsun

yani parasına göre muameleok.sağolasın

• quote:

quote:

quote:

DARISI BAŞINIZA

yau şimdi benim babama aylık minimum 200 lira fatura gelio ama sadce görüşme gprs e falan girmio babamda fırst class a üye olabilirmi

• hayır belli şartları var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay be iyiymiş neyse sana hayırlı olsun darısı başkalarının başına
  • amin
  • gözün aydın..
  • Aferin sanaaa, ne kadar büyük bir başarı

Yakında madalyanıda asar DÜRTCELL
  • Bu belirli şartlar nelerdir ? Benim babamda çok fatura öder de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Aferin sanaaa, ne kadar büyük bir başarı

Koptum valla DÜRTCELL

Hakkaten de iyi dürtüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Şubat 2006 22:54:15 >

• wallah yaw,bu şartlar nelermiş çok merak ettim!
  • Yaa bunun şartı yok.. Çok fatura ödemeye bağlı.. İşyerinde bi arkadaş telefonla sadece konuşuyor.. Adam gprs,mms bilmez.. Ama her ay yüklü fatura ödediğinden first class yaptılar..
  • hadii yaa!! bana ayda ortalama 50ytl fatura geliyor.bu hangi kılas olur acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

hadii yaa!! bana ayda ortalama 50ytl fatura geliyor.bu hangi kılas olur acaba?

Bana 30 YTL gelir.Biz lastclass üyesiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

hadii yaa!! bana ayda ortalama 50ytl fatura geliyor.bu hangi kılas olur acaba?

50 ytl. yetmez kardeş.. O dediğim arkadaş 200-300 arası ödüyordu her ay ama artık kısıyor.. Ayda 300 milyon telefon parası ödenir mi Allah aşkına.. Konuştuğu da ıvır, zıvır yani.. Adam bulmaca çözerken bilemediği soruları, başkasına telefon açıp soruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Şubat 2006 23:22:13 >

• Bulmaca sorularına da arıyor hee Ona yanıt veren arkadaşınıda çok merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

DÜRTCELL

dürtüyo mürtüyo ama en iyi servisi veriyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.