Şimdi Ara

TURKCELL FIRSTCLASS ÜYESİ OLDUM (SONUNDA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
19.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serkangsk

Valla first class muhabbeti D500 ilk çıktığı zaman ilgimi çekmişti.
    Bu telefonu first class üyelere 500.YTL'ye sattıklarını duyunca yana yakıla çevremde first class üye aramıştım, bulmak bayaa zamanımı almıştı. Ama bir arkadaşımın dayısı first class üyeymiş (Bu arada kontörlü hattı vardı, merak edenlere duyurulur, kontörlülerde first class olabiliyor) Bunu duyunca hemen bi Turkcell Extraya koştum telefonu almak için neler gerekiyor dedim ve yıkım orada başladı;
    "Beyefendi bu indirimli telefon kampanyamız geçen hafta sona erdi üzgünüm!"

ayda 100 kontör yüklesek olurmuyuzki bizde first glas
    hmm
    az mı 100 kontür
    öğrenciyiz abi
    biz napalım

• quote:

Orjinalden alıntı: yazacak

quote:

Bu telefonu first class üyelere 500.YTL'ye sattıklarını duyunca yana yakıla çevremde first class üye aramıştım, bulmak bayaa zamanımı almıştı. Ama bir arkadaşımın dayısı first class üyeymiş (Bu arada kontörlü hattı vardı, merak edenlere duyurulur, kontörlülerde first class olabiliyor) Bunu duyunca hemen bi Turkcell Extraya koştum telefonu almak için neler gerekiyor dedim ve yıkım orada başladı;

hmm
    az mı 100 kontür
    öğrenciyiz abi
    biz napalım

• quote:

Orjinalden alıntı: oz1kan

avea ve telsimden daha iyi hizmet verdiği kesin türkcell in bunu siz de biliyosunuz

tabi daha iyi hizmet veriyor.. avantajı nedir biliyormusun.. Her Yerde Çekmesi.. Başka Avantajı war mı ?
    İnsanlar Mecburen kullanıyorlar..
  • quote:

quote:

quote:

hmm
    az mı 100 kontür
    öğrenciyiz abi
    biz napalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

hmm
    az mı 100 kontür
    öğrenciyiz abi
    biz napalım

Dostum yazdım ama çıkmamış, ayda değil ama günde yüz kontör yüklersen sana garanti veriyorum ki bir aya kalmaz first class üye olursun!

• sizide öğrenci class yapalım :) başka şey olmaz (ben dahil...) nasıl olsa bir taraf mobil diyo bize diğerdende class alalım nasıl olsa class lara alışığız ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bomber

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

hadii yaa!! bana ayda ortalama 50ytl fatura geliyor.bu hangi kılas olur acaba?

Bana 30 YTL gelir.Biz lastclass üyesiyiz

• quote:

Orjinalden alıntı: @p4p800se

iyide ben ayda 300 liralık konuşcağıma 100 liralık konuşur arta kalan 200 liraylada o dediğin maç biletinide alır k750 ide alırım hiç olmazsa DÜRTCELL ben dürtmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 7 Şubat 2006 23:15:06 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hmm
    az mı 100 kontür
    öğrenciyiz abi
    biz napalım

Dostum yazdım ama çıkmamış, ayda değil ama günde yüz kontör yüklersen sana garanti veriyorum ki bir aya kalmaz first class üye olursun!

bişeler yazdığını bende tahmin etmiştim

dediğin gibi gündeyse ben yokum
    ben olmucam abi first class
    vazgeçtim
    banane ya

• DURTCELL, bizden aldığı büyük paraların ufacık bölümlerine baz istasyonu yapıyor ve telefon heryerde çekiyor iyi güzel, AVEA da bu kadar para kazansa onlarda yapar diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

wallah yaw,bu şartlar nelermiş çok merak ettim!

Bu G o o g l e'ın ilgilihttp://www.turkcellfirstclass.com/SSSContent.html adresinin önbellekteki görüntüsüdür.
    G o o g l e'ın önbelleği, sayfanın web taraması sırasında alınmış bir enstantanesidir.
    Önbellekten okunan sayfalar kaydedildiği tarihten sonra değiştirilmiş olabilir. Herhangi bir uyarı olmaksızın mevcut sayfayı izlemek için tıklayınız
    Ön bellekteki bu sayfa, artık mevcut olmayan resimlere bağlantılar içeriyor olabilir. Ön bellekteki sadece metin içeren sayfa için bu linke tıklayın.
    Bu sayfayı sık kullanılanlara eklemek veya bağlantı vermek için bu adresi kullanın:http://www.google.com/search?q=cache:MvnFsn4w-O8J:www.turkcellfirstclass.com/SSSContent.html+turkcell+first+class+%C3%BCye&hl=tr&gl=tr&ct=clnk&cd=8

Google'ın bu sayfaların yazarlarıyla herhangi bir ilişkisi yoktur ve içeriklerinden sorumlu değildir.
    Aradığınız terimler renkli olarak vurgulanmıştır: turkcell üye
    Bu terimler sadece bu sayfaya yönlendirme yapan bağlarda gözükmektedir: first class

--------------------------------------------------------------------------------
    1. Turkcell FirstCLASS nedir?
    2. Turkcell FirstCLASS Web Nedir?
    3. Turkcell FirstClass üyelerini ayrıştıran özellikler nelerdir?
    4. Bu programa üyelik nasıl gerçekleşecek?
    5. Üyelik kriterleri nelerdir?
    6. Üyelik gerçekleştikten sonra ne olacak?
    7. Üyelik için bir ücret istenmekte midir?
    8. Üyelik kartı için bir ücret talep edilecek midir?
    9. Üyelik için bir sözleşme gerekmekte midir?
    10. Üyelik Süresi nedir?
    11. 1 yıl sonunda ne olacaktır?
    12. Birden fazla hattımın olması durumunda üyelik kriterlerini tüm hatlarım için sağlamalı mıyım?
    13. Hattımı iptal edersem veya başkasına devir edersem üyelim sona erer mi?
    14. Mevcut belirlenmiş üyeler dışında yeni üyelik alımı nasıl gerçekleşecek?
    15. Yeni üyelik için kriterler nelerdir?
    16. Program hangi hizmetleri kapsamaktadır?

1. Turkcell FirstCLASS nedir?

Cep telefonu kullanım alışkanlıkları açısından ayrışan ve model oluşturan, mobil iletişimi iş ortamlarında da yoğun biçimde kullandığı gözlemlenen abonelerimiz için sunulan bir hizmet programıdır.

2. Turkcell FirstCLASS Web Nedir?

Turkcell FirstClass programı ile ilgili tüm bilgileri , size özel fırsatları bulabileceğiniz vewww.turkcellfirstclass.com adresinden ulaşabileceğiniz size özel web sayfasıdır.

3. Turkcell FirstClass üyelerini ayrıştıran özellikler nelerdir?

Belirli bir sürenin üzerinde Turkcell abonesi olan

Cep telefonunu yoğun olarak kullanan ve ödemelerini düzenli, zamanında yapan

Cep telefonunu bir ses iletişimi aygıtının ötesinde bir veri iletişimi aygıtı olarak da gören

Turkcell'in katma değerli servislerinden yoğun biçimde yararlanan

Kısa mesaj gibi standart uygulamaların dışında GPRS ve WAP servislerini gündelik hayatının içinde kullanan

Mobil iletişimi bu özelliklerinin tümüyle birlikte iş ortamında da işlevsel bir araç olarak benimseyen ve kullanan

Bu özelliklerinden dolayı ileri teknoloji kullanımı açısından doğal bir öncülük özelliğine sahip abonelerimiz,

Turkcell FirstClass üyesi olarak tanımlanmakta ve bu abonelerimize mevcut cep telefonu kullanım alışkanlıklarına paralel olarak bir dizi hizmet sunulmaktadır.

4. Bu programa üyelik nasıl gerçekleşecek?

Ödeme alışkanlığı, Turkcell'le olan birlikteliğin süresi ve Turkcell servislerinden yararlanma yoğunluğu abonenin Turkcell FirstClass programına girişiniz belirler. Üye olmak için talepte bulunmanıza gerek yoktur. Turkcell'den size gönderilen üyelik kit'i ile üyeliğiniz başlar.

5. Üyelik kriterleri nelerdir?

Turkcell hizmetlerini yoğun olarak kullanan abonelerimiz FirstClass üyesi olmaktadır. Ortalama kullanım yoğunluğunu belirlemek amacıyla, tüm abonelerin kullanım alışkanlıkları incelenerek bir tutar belirlenmiştir. Faturalı hat abonelerimiz için en az iki senedir Turkcell abonesi olmak, 6 aylık ortalama 200.000.000 TL ve üzeri fatura ödüyor olmak, ve faturaların düzenli ve zamanında ödenmesi Turkcell FirstClass kriterlerini oluşturmaktadır.

Faturasız hat abonelerimiz için ise en az bir senedir Turkcell abonesi olmak, 6 aylık ortalama 2000 ve üstünde kontör kullanıyor olmak Turkcell FirstClass Kriterlerini oluşturur.

6. Üyelik gerçekleştikten sonra ne olacak?

Sizin adınıza üyelik kartı, hizmetleri içeren bir kitapçık ve küçük bir hediyenin bulunduğu üyelik paketi adresinize gönderilecektir.

7. Üyelik için bir ücret istenmekte midir?

Hayır üyelik ücretsizdir.

8. Üyelik kartı için bir ücret talep edilecek midir?

Hayır üyelik kartı ücretsizdir.

9. Üyelik için bir sözleşme gerekmekte midir?

Hayır herhangi bir sözleşme gerekmemektedir.

10. Üyelik Süresi nedir?

Üyelik 1 yıl süresince devam edecektir.

11. 1 yıl sonunda ne olacaktır?

1 yılın sonunda hattınız kriterlere uygun ise üyelik devam eder, kriterler uygun değilse üyelik sona erer. Üyeliğinizin devam etmesi durumunda üyelik kartınız yenilenerek adresinize gönderilecektir.

12. Birden fazla hattımın olması durumunda üyelik kriterlerini tüm hatlarım için sağlamalı mıyım?

Sadece bir hattınız ile bu kriterleri sağlamanız yeterlidir.

13. Hattımı iptal edersem veya başkasına devir edersem üyelim sona erer mi?

Hattınızı iptal ettirmeniz durumunda üyeliğiniz sona erer.Devir etmeniz durumunda ise üyeliğini devir olmaz ancak devir alan yeni abonemiz de üyelik kriterlerini sağlıyor ise programa bir sonraki dönemde tekrar dahil olur.

14. Mevcut belirlenmiş üyeler dışında yeni üyelik alımı nasıl gerçekleşecek?

3 ayda bir belirlenen kriterlere uyan abonelerin üyelikleri için süreç işlemeye başlayacaktır.

15. Yeni üyelik için kriterler nelerdir?

Kriterler aynıdır
    Faturalı hat abonelerimiz için en az iki senedir Turkcell abonesi olmak, 6 aylık ortalama 200.000.000 TL ve üstü fatura ödüyor olmak ve faturaların düzenli ve zamanında ödenmesi Turkcell FirstClass Kriterlerini oluşturur.
    Faturasız hat abonelerimiz için ise en az bir senedir Turkcell abonesi olmak, 6 aylık ortalama 2000 kontör ve üstü harcıyor ödüyor olmak Turkcell FirstClass Kriterlerini oluşturur.

16. Program hangi hizmetleri kapsamaktadır?

Turkcell FirstCLASS İletişim Merkezi
    Turkcell FirstCLASS Mobil Servis
    Turkcell FirstCLASS Web
    Turkcell FirstCLASS Artı

• MOBILclass avea
    CEPclass telsim
    classhaTT telekom

yakındır
  • ne gerek var ya hem kazıklanacam first class olmuşum ne yazar
  • sadece dünyanın parasını ödeyerek değil turcell'in az kullanılan özelliklerini kulanarakta özel müşteri olabiliyorsunuz mesela bana ayda gelen fatura ortalama 30 ytl'yi geçmemesine rağmen ben de özel müşteriyim turkcell'in birçok özelliğini kullanıyorum 128k sim kartlı mobil imza hizmetini kullanmaya başladığımdan beri özel müşteriyim, son olarak bankaya ödeme talimatı verdim ve bunun karşılığında kim aramış cell'i ücretsiz kullanmaya başladım ya bence bu işin yolu sadece fazla para ödemekten geçmiyor, verimli ve faydalı beta tester tarzındaki müşterilerde özel olabiliyor bu arada yaklaşık 10 senedir turkcell'liyim bu da önemli bir faktör olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander -- 7 Haziran 2007; 19:59:02 >
  • turkcell yolduğu müşterilerine battaniye dağıtmış yine... bana yolladıkları gprs ayarlarını kurmuyorum bile, sözlüğe girip 5 kelime bakmam 2ytl tutmuştu(ekstrem de gördüm) o gunden beri wap/gprs ten nefret ediyorum.

turkcell den hızlı hizmet almak istiyorsanız:
    acılır acılmaz 1 e basın, sesli menuden 2 ve sonra 0...
    arama ücreti 1 sms sonuçta ve 1 dakika beklemek açıkçası bana koymuyor...
  • Şimdi Kontörlü aboneler Sınıfdışı mı oluyor

Neyse hayırlı olsun
  • Konuyu hortlatan arkadaşa diyorum yetmiyor yuh.gif diyorum. Tarihe bakın.

3 Şubat 2006; 19:27:45
  • Son 6 Senedir FirstClass 12 Senedir Turkcell üyesiyim. Amma giriyo be wüöh !

Ayda bikaç kez 1 gün Full konuşma bedava sömürüyorum ama allah için . Sabahtan Akşama Konuş . Beleş
  • Önemli olan insanlık...First class insan olalım arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

Önemli olan insanlık...First class insan olalım arkadaşlar...

1,5 senelik konunun ana fikri burda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.