Şimdi Ara

Turkcell’e şok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ABONELERİNE PARA İADESİ YAPACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABONELERİNDEN YANLIŞLIKLA FAZLA PARA ALMIŞLAR AMA YANLIŞLIKLA ONU İADE EDECEKLERMİŞ İADE ETMEZ FATURADA İNDİRİM YAPAR ADAMLAR İŞİ BİLİYOOOOO DETAYLAR AŞAĞIDA HER OKUYAN YORUM YAPSIN HER YORUMA SAYGIMIZ SONSUZDUR.!!!!

BTK’dan Turkcell’e şok!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu, “Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş’nin, abonelerine kurum tarafından belirlenen azami fiyat sınırlarının üzerinde tarife uygulaması nedeniyle, imtiyaz sözleşmesinin 13. maddesini, 5809 sayılı kanunun ilgili hükümlerini, GSM azami fiyat çizelgelerinin belirlenmesine ilişkin Kurul kararları hükümlerini ihlal ettiğinin tespit edildiğine” karar verdi.
    Kurul, söz konusu uygulamadan dolayı abonelerden fazladan alınan konuşma tutarlarının, iade edilmesine ve şirkete soruşturma açılmasına karar verdi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) internet sitesinde yer alan Kurul kararı şöyle:
    “15 Ekim 2009 tarih ve 2009/İK-07/515 sayılı Kurul kararı ile “Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş’nin, abonelerine Kurum tarafından belirlenen azami fiyat sınırlarının üzerinde tarife uygulaması nedeniyle, Kurumumuzla imzalamış olduğu imtiyaz sözleşmesinin 13’üncü maddesini, 5809 sayılı kanunun ilgili hükümlerini, GSM azami fiyat çizelgelerinin belirlenmesine ilişkin 25 Mart 2009 tarih ve 2009/DK-07/151 sayılı kurul kararı ile 25 Mart 2009 tarih ve 2009/DK-07/149 sayılı kurul kararı hükümlerini ihlal ettiği tespit edilmiştir. Bu çerçevede;
    -Söz konusu uygulamadan dolayı abonelerden fazladan alınan konuşma tutarlarının iş bu kurul kararının ilgili işletmeciye tebliğinden itibaren en geç
    1 ay içerisinde abonelere iade edilmesi,
    -Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş’ye Telekomünikasyon Kurumunun Denetim Çalışmalarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 13’üncü maddesi çerçevesinde soruşturma açılması, söz konusu soruşturmayı yürütmek üzere ilgili birim olarak Tarifeler Dairesi Başkanlığı’nın görevlendirilmesi,
    -Soruşturma sonucunun, Kurul kararına dönüşmesi süresi boyunca söz konusu ihlale ilişkin olarak ihlalin boyutu, süresi, abonelik türleri, elde edilen haksız kazanç, etkilenen abone sayısı gibi hususlar dahil soruşturma sürecinde değerlendirilecek her türlü bilgi ve belgenin Turkcell İletişim A.Ş tarafından saklanması,
    -İş bu Kurul kararının kurum internet sitesinde yayımlanması ve ilgili işletmeciye bildirilmesi hususlarına karar verilmiştir.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstbuddy78 -- 22 Ekim 2009; 12:41:16 >

• Turkcell iyidir
  • 99 yılında turkcelle olan beraberlığıme bır ay once son verdım artık mokunu cıkarttılar

gelen faturaların olcusu yok aylık paket kullanıyorum bır ay 40 gelıyo obur ay 55 ne yaptıklarını kendılerınde bılmıyorlar son 4 5 aydırda hıcbısekılde fatura gondermeyı basaramadıklar ıcın tepem attı ve turkcell e cektım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 22 Ekim 2009; 0:27:36 >
  • bil bakalm başlığı nasıl okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

bil bakalm baºlığı nasıl okudum.

sucu kendıne at baybı
  • merak ettim neymi bu iş böyle yaw??

dün turkcell'e tel açıp küfür ettim zaten.. babama 92 ytl fatura gelmiş, aradığı numaralar sadece turkcell içi olmasına rağmen hemde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

bil bakalm başlığı nasıl okudum.

göz yanılması seninki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstbuddy78

ABONELERİNDEN YANLIŞLIKLA FAZLA PARA ALMIŞLAR AMA YANLIŞLIKLA ONU İADE EDECEKLERMİŞ İADE ETMEZ FATURADA İNDİRİM YAPAR ADAMLAR İŞİ BİLİYOOOOO DETAYLAR AŞAĞIDA HER OKUYAN YORUM YAPSIN HER YORUMA SAYGIMIZ SONSUZDUR.!!!!

frmtr den falan mı geldin bu yazının fontu ne.

daha büyük yazınca daha çok okunacağını mı sanıyorsun?

burası dh konu dışı.
  • Nekadar güzel ... Örnek veriyim biz 100 liralık konuşalım mesajlaşalım 1000 liralık fatura gelsin ödeyelim ondan sonra Turkcell 900'ü geri vermesin 900 lük konuşabilirsin desin, Merakımdan soruyorum bu hakkı bunlara kim tanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

Nekadar güzel ... Örnek veriyim biz 100 liralık konuşalım mesajlaşalım 1000 liralık fatura gelsin ödeyelim ondan sonra Turkcell 900'ü geri vermesin 900 lük konuşabilirsin desin, Merakımdan soruyorum bu hakkı bunlara kim tanıyor ?

hattı alırken okumadan imzaladığın 8 piksellik puntoyla yazılmış 2 sayfalık o sözleşme
  • Turksell zaten hep kazık iyice kazıklamışlar :)
  • çok küçük yazmışsın

aynı haber iletişim bölümünde açılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

99 yılında turkcelle olan beraberlığıme bır ay once son verdım artık mokunu cıkarttılar

gelen faturaların olcusu yok aylık paket kullanıyorum bır ay 40 gelıyo obur ay 55 ne yaptıklarını kendılerınde bılmıyorlar son 4 5 aydırda hıcbısekılde fatura gondermeyı basaramadıklar ıcın tepem attı ve turkcell e cektım

Kardeş naptın sen yaaw;cep paket mi kalmış;bende nişanlımla konuşuyordum 1 saatlik paketle 4-5 saat olunca 280tl fatura kakaladılar, ben bıraktım,sonra eşim(bu arada evlendik) kullanmaya başladı;gelen faturalar:60-100 ve170tl bu T.Cell'in
    Üstelik araştırdım başka operatörler ceppaket uygulamasını rafa kaldırmışlar ve olsa bile limit aşımında T.cell'in yarı fiyatı tarife uyguluyorlar..

• türkcell in çkim gücü
    adamlar her yerde çekiyo
    bununda bi ücreti olmalı mantığını yürütüyorlar

genel müdürünün ağzından aynen

"mercedes satıyorum en pahalı en kalitelisidir bedava satan gördünüzmü dedi"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.