Şimdi Ara

Turkcell DUY Sesimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

12 seneyi aşkın Turkcell hattımda aylardır yaşadığım sorunla ilgili olarak bugün yaptığım görüşmelerde de olumsuz sonuçlanan sorundan dolayı yetkililere gerçekten sesimi duyuramadığım sorunu duyurmak için aldığımwww.turkcellduysesimi.com u ne kadar çok yayarsam turkcell beni kaale alacağını düşünüyorum.

Twitter üzerinden #TurkcellDUYSesimi hashtag'ı kullanıyorum.

Bu sitedeki yazdığım detaylı sorunla ilgili site yöneticileride yardımcı olursa sevinirim.

NOT: Konu Turkcell kısmına taşınırsa sevinirim.

Turkcell DUY SESİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 24 Temmuz 2012; 14:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okudum yazınızı. Başınıza gelenler gerçekten ne kadar sinir bozucu bir durum..

Ama çok şaşırdım doğrusu. Turkcell müşteri hizmetleri daima çok ilgili olmuşlardır. En azından benim deneyimlerim bu şekilde oldu hep, pek problem yaşamadım. HErbir şeylerimi çözdüler. Sizi telefonunuzda virüs var diyerek geçiştirmeleri enteresan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Okudum yazınızı. Başınıza gelenler gerçekten ne kadar sinir bozucu bir durum..

Ama çok şaşırdım doğrusu. Turkcell müşteri hizmetleri daima çok ilgili olmuşlardır. En azından benim deneyimlerim bu şekilde oldu hep, pek problem yaşamadım. HErbir şeylerimi çözdüler. Sizi telefonunuzda virüs var diyerek geçiştirmeleri enteresan....

sorunu görseler çözecekler ama inatla bu sorunu bana yıkmaları çok fena koyuyor insana...

• quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

quote:

sorunu görseler çözecekler ama inatla bu sorunu bana yıkmaları çok fena koyuyor insana...

Turkcell binasının önünde daha önce bu forumdan eylem yapan bir kardeşimiz olmuştu.!!
    Ne dersin. ? Sende denemek istermisin :)

• Başından geçenleri okudum, geçmiş olsun. Genel anlamda Turkcell için müşterilerini dinler ve mümkün olduğunca mağdur etmez anlayışı hakimdir ama ben 3 yılda tam tersini yaşayan biriyim. 2 ses 1 data (Kamuvınn) hattım var. 3 hattın son ayki fatura toplamı 150 tl. Kamuvınn hattımı her yıl 2 ay kullanamıyorum. Çünkü bulunduğum beldede 3g yi geçtim Turkcell'in edgesi yerlerde sürünüyor. 3 yıldır hiç iyileştirme yapılmadı ve bu yılın planında da iyileştirme çalışması yok dendi. Avea edgesi 4 katı hızlı ve çevredeki 10 bin kişi mecburen Avea kullanıyor. Benim 3 yılda 25 gb internetim yandı. Hadi en iyimser şekilde 3-4 gb kullanmış olayım diyeceğim ama o da mümkün değil. Defalarca aradım, kullanmadan 175 tl ödemem oldu. Kullanamadığım dataları eylüle tanımlayın diye talep ettim; öyle bir ekranımız yok cevabını aldım. 3 yılda 6 aylık fatura ve 25 gb toplam internete fazladan 175 tl verdim ve bu miktarları kullanamadım. Aralık ayında kısa süreli 15 GB KOTALI SINIRSIZ İNTERNET kampanyası oldu. 3-4 kez başvurmak istedim ama Kamuvınn kontratım var gerekçesiyle talebim kabul edilmedi. Bitime 1 gün kala benimle aynı durumdaki arkadaşım aynı kampanyadan CAYMA BEDELİ ödeyip faydalanınca ben de talep ettim. Görüşmeler, yazışmalar derken süre bitti gerekçesiyle isteğim ret edildi. Müşteri temsilcimiz sizie yanlış bilgi vermiş olsa da kampanya süresi bittiği için 1 şey yapamayız denilerek kestirip atıldı. 2 ses hattımdan data ve sms ye kapalı olanda sorun yok, o hattı sadece ses paketiyle kullanıyorum ama data+sms+ses paketine açık olan 2. ses hattımda sürekli sorun yaşıyorum. Beldemizde edge bile yerlerde sürünürken, Turkcell son faturama 21 tl internet kullanımı eklemiş. Sms ve data kotamı aşmayayım diye AKILLI JOKER paketi tanımlattık ama eksik bilgilendirme yüzünden ertesi günü hem de kullanmadan bitti. Faturam 56 tl görünüyordu. İtiraz ettim, beldedeki durumu bildikleri halde akıllı telefonunuz güncelleme yapmıştır mazeretine sığındılar. Oysa yurt dışına giden arkadaşımın Avea sınırsız internetli ses hattını almıştım ve Turkcell kullandığım hattımı cihaz ayarlarından data ve sms alımına kapatmıştım. Tatil döneminde tüm internet ihtiyacımı da edgesi 4 kat hızlı olan Avea üzerinden yapmıştı. Orta yol vb. ayağıyla 41 tl faturalandırıcaz dediler ve on line ekrandan bu tutarı gördüm. Ödeme yapmak için 5 saat sonrasın tekrar siteye girdiğimde faturanın 49.4 tl ye yükseltildiğini farkettim. İtirazlarımı dinlemediler ve mantıklı 1 açıklama da yapamadılar. Kontratım olduğu halde iptal ettirdim ve cayma bedelini de ödeyerek ses hattımın Avea'ya taşınması talimatını verdim. Sınırsız internet hakkımın gasp edilmesi, data hattım üzerinden 3 yılda kullanamadığım ve yanan 25 gb data, ses hattımın faturasının data verisi ayağıyla sürekli şişirilmesi gibi sebeplerle son 3 yılda Turkcell'e 725 tl fazla ödeme yaptığımı hesapladım. Son cayma bedeli de eklenince ses hattımın güncel faturası da 45 tl yi buldu. Şimdi Avea'ya geçmeyi bekliyorum ama 1 ses ve 1 data hattım halen Turkcell'de. Eğer Avea'dan memnun kalırsam, Turkcell'deki hatlarım kontratlı olduğu halde taşıma işlemi yapmayı düşünüyorum. Çünkü yardımcı olmaktan çok uzak olan Turkcell Müşteri Temsilcileriyle yazışmaktan ve görüşmekten bıktım. Son tahlilde haklı olduğumu da ağızlarından kaçırsalar da güya bana yardımcı olamıyorlarmış. En basitinden Vınn modemli internetin işlevi nedir? Pratikliği ve taşınabilirliği sayesinde her yerde kullanılabilmesidir değil mi? 3 yıldır her sene 2 şer aydan 6 ayda toplamda 25 gb interneti kullanmadığım halde benden almaktan çekinmeyen ama kullanmadığım verileri eylüle aktarsanız dediğimde ÖYLE EKRANIMIZ YOK şeklinde aptalca yanıtlar veren Turkcell ailesinden ne beklenebilir ki?! Edgesi 0.010 mbps hızları gösteren beldemde benden 21 tl internet parası tahsil eden Turkcell için ne diyebilirim ki! Daha söylenecek çok şey var ama konuyu açan arkadaşı daha iyi anlamanız açısından ben de bir şeyler paylaşmak istedim. Arkadaşımızın anlattıklarının doğru olduğuna yürekten inanıyor ve kendisine tekrardan geçmiş olsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TOROS RÜZGARI

quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

quote:

Turkcell binasının önünde daha önce bu forumdan eylem yapan bir kardeşimiz olmuştu.!!
    Ne dersin. ? Sende denemek istermisin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Başından geçenleri okudum, geçmiş olsun. Genel anlamda Turkcell için müşterilerini dinler ve mümkün olduğunca mağdur etmez anlayışı hakimdir ama ben 3 yılda tam tersini yaşayan biriyim. 2 ses 1 data (Kamuvınn) hattım var. 3 hattın son ayki fatura toplamı 150 tl. Kamuvınn hattımı her yıl 2 ay kullanamıyorum. Çünkü bulunduğum beldede 3g yi geçtim Turkcell'in edgesi yerlerde sürünüyor. 3 yıldır hiç iyileştirme yapılmadı ve bu yılın planında da iyileştirme çalışması yok dendi. Avea edgesi 4 katı hızlı ve çevredeki 10 bin kişi mecburen Avea kullanıyor. Benim 3 yılda 25 gb internetim yandı. Hadi en iyimser şekilde 3-4 gb kullanmış olayım diyeceğim ama o da mümkün değil. Defalarca aradım, kullanmadan 175 tl ödemem oldu. Kullanamadığım dataları eylüle tanımlayın diye talep ettim; öyle bir ekranımız yok cevabını aldım. 3 yılda 6 aylık fatura ve 25 gb toplam internete fazladan 175 tl verdim ve bu miktarları kullanamadım. Aralık ayında kısa süreli 15 GB KOTALI SINIRSIZ İNTERNET kampanyası oldu. 3-4 kez başvurmak istedim ama Kamuvınn kontratım var gerekçesiyle talebim kabul edilmedi. Bitime 1 gün kala benimle aynı durumdaki arkadaşım aynı kampanyadan CAYMA BEDELİ ödeyip faydalanınca ben de talep ettim. Görüşmeler, yazışmalar derken süre bitti gerekçesiyle isteğim ret edildi. Müşteri temsilcimiz sizie yanlış bilgi vermiş olsa da kampanya süresi bittiği için 1 şey yapamayız denilerek kestirip atıldı. 2 ses hattımdan data ve sms ye kapalı olanda sorun yok, o hattı sadece ses paketiyle kullanıyorum ama data+sms+ses paketine açık olan 2. ses hattımda sürekli sorun yaşıyorum. Beldemizde edge bile yerlerde sürünürken, Turkcell son faturama 21 tl internet kullanımı eklemiş. Sms ve data kotamı aşmayayım diye AKILLI JOKER paketi tanımlattık ama eksik bilgilendirme yüzünden ertesi günü hem de kullanmadan bitti. Faturam 56 tl görünüyordu. İtiraz ettim, beldedeki durumu bildikleri halde akıllı telefonunuz güncelleme yapmıştır mazeretine sığındılar. Oysa yurt dışına giden arkadaşımın Avea sınırsız internetli ses hattını almıştım ve Turkcell kullandığım hattımı cihaz ayarlarından data ve sms alımına kapatmıştım. Tatil döneminde tüm internet ihtiyacımı da edgesi 4 kat hızlı olan Avea üzerinden yapmıştı. Orta yol vb. ayağıyla 41 tl faturalandırıcaz dediler ve on line ekrandan bu tutarı gördüm. Ödeme yapmak için 5 saat sonrasın tekrar siteye girdiğimde faturanın 49.4 tl ye yükseltildiğini farkettim. İtirazlarımı dinlemediler ve mantıklı 1 açıklama da yapamadılar. Kontratım olduğu halde iptal ettirdim ve cayma bedelini de ödeyerek ses hattımın Avea'ya taşınması talimatını verdim. Sınırsız internet hakkımın gasp edilmesi, data hattım üzerinden 3 yılda kullanamadığım ve yanan 25 gb data, ses hattımın faturasının data verisi ayağıyla sürekli şişirilmesi gibi sebeplerle son 3 yılda Turkcell'e 725 tl fazla ödeme yaptığımı hesapladım. Son cayma bedeli de eklenince ses hattımın güncel faturası da 45 tl yi buldu. Şimdi Avea'ya geçmeyi bekliyorum ama 1 ses ve 1 data hattım halen Turkcell'de. Eğer Avea'dan memnun kalırsam, Turkcell'deki hatlarım kontratlı olduğu halde taşıma işlemi yapmayı düşünüyorum. Çünkü yardımcı olmaktan çok uzak olan Turkcell Müşteri Temsilcileriyle yazışmaktan ve görüşmekten bıktım. Son tahlilde haklı olduğumu da ağızlarından kaçırsalar da güya bana yardımcı olamıyorlarmış. En basitinden Vınn modemli internetin işlevi nedir? Pratikliği ve taşınabilirliği sayesinde her yerde kullanılabilmesidir değil mi? 3 yıldır her sene 2 şer aydan 6 ayda toplamda 25 gb interneti kullanmadığım halde benden almaktan çekinmeyen ama kullanmadığım verileri eylüle aktarsanız dediğimde ÖYLE EKRANIMIZ YOK şeklinde aptalca yanıtlar veren Turkcell ailesinden ne beklenebilir ki?! Edgesi 0.010 mbps hızları gösteren beldemde benden 21 tl internet parası tahsil eden Turkcell için ne diyebilirim ki! Daha söylenecek çok şey var ama konuyu açan arkadaşı daha iyi anlamanız açısından ben de bir şeyler paylaşmak istedim. Arkadaşımızın anlattıklarının doğru olduğuna yürekten inanıyor ve kendisine tekrardan geçmiş olsun diyorum.

Paylaşımın ve desteğin için teşekkür ederim.

Turkcell binasına birebir gitmeyi M.H. yetklisine teklif ettiğim halde yanıt alamazsınız gibi bir ibareyle karşılaşınca gitmekten vazgeçtim...

Ama olsun, ilk günden 2187 kez sayfaya gün içerisinde bakılmış... binlerce insana ulaşmışım şimdiden...

Tekrar sesleniyorum: Turkcell DUY SESİMİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell bip salla kazan hata
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paylaşımın ve desteğin için teşekkür ederim.

Turkcell binasına birebir gitmeyi M.H. yetklisine teklif ettiğim halde yanıt alamazsınız gibi bir ibareyle karşılaşınca gitmekten vazgeçtim...

Ama olsun, ilk günden 2187 kez sayfaya gün içerisinde bakılmış... binlerce insana ulaşmışım şimdiden...

Tekrar sesleniyorum: Turkcell DUY SESİMİ
    Ben de Turkcell'in olumsuz bakış açısını örneklemeye çalıştım. Aslında sorunun çözümü noktasında medyayı ardına alabilsen eylemden vazgeçmene gerek kalmazdı. En sıradan kanalda veya gazetede bile eylemin yer bulsa çok şey değişirdi. İnsanlar sesini duymaya başladı. Darısı Turkcell'in başına.
    Not: Sorunlu ses hattım 27/07/2012 tarihinde saat 01:30'da Avea'ya taşınacak.
  • okudum , geçmiş olsun kötü bir durum.
  • Basini fena agirtmislar. Benzeri vodafonda basima geldigi icin daha iyi anliyorum seni. Hele karsindakinin derdini anlamak istememesi daha sinir bozucu oluyor. Ben btk'ya sikayet edip parami anca o zaman geri alabilmistim. tabi seninki surekli tekrar eden bir sorun oldugu icin mudahale edilmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 26 Temmuz 2012; 3:47:02 >
  • Arkadaşlar, Turkcell oyalama taktiğine devam edince dayanamadım ve olayı BTK ya taşıdım. Şikayetim kabul edildi ve işleme kondu. Hemen ardından Turkcell sitesine girdim ve şikayet numarasını da ekleyerek şikayet formunu kendilerine de gönderdim. Hem Avea'ya taşınma işlemi sürecindeki ses hattım için hem de Kamuvınn hattım için şikayette bulundum. 15 günlük resmi süreç henüz başlamıştı ki; Turkcell'den üst üste 4 kez sms geldi. Taleplerimi inceliyorlarmış.mış.mış.mış.... Ve en kısa zamanda inceleme sonlandırılıp tarafıma dönüş yapılacakmış..mış.mış.mış... Bundan sonrası için siz ne dersiniz?
  • quote:

Arkadaşlar, Turkcell oyalama taktiğine devam edince dayanamadım ve olayı BTK ya taşıdım. Şikayetim kabul edildi ve işleme kondu. Hemen ardından Turkcell sitesine girdim ve şikayet numarasını da ekleyerek şikayet formunu kendilerine de gönderdim. Hem Avea'ya taşınma işlemi sürecindeki ses hattım için hem de Kamuvınn hattım için şikayette bulundum. 15 günlük resmi süreç henüz başlamıştı ki; Turkcell'den üst üste 4 kez sms geldi. Taleplerimi inceliyorlarmış.mış.mış.mış.... Ve en kısa zamanda inceleme sonlandırılıp tarafıma dönüş yapılacakmış..mış.mış.mış... Bundan sonrası için siz ne dersiniz?

bir süre daha bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Arkadaşlar, Turkcell oyalama taktiğine devam edince dayanamadım ve olayı BTK ya taşıdım. Şikayetim kabul edildi ve işleme kondu. Hemen ardından Turkcell sitesine girdim ve şikayet numarasını da ekleyerek şikayet formunu kendilerine de gönderdim. Hem Avea'ya taşınma işlemi sürecindeki ses hattım için hem de Kamuvınn hattım için şikayette bulundum. 15 günlük resmi süreç henüz başlamıştı ki; Turkcell'den üst üste 4 kez sms geldi. Taleplerimi inceliyorlarmış.mış.mış.mış.... Ve en kısa zamanda inceleme sonlandırılıp tarafıma dönüş yapılacakmış..mış.mış.mış... Bundan sonrası için siz ne dersiniz?

bir süre daha bekleyin.

Sanırım en doğrusu beklemek olacak arkadaşım. İşin ilginci olayın BTK ya yansımasından sonra günlerdir oyalayan Turkcell 2 saat içinde telefonuma toplamda 10 sms geçerek "en kısa süreçte incelemenin tamamlanacağını ve tarafıma dönüş yapılacağını belirtti!" Keşke bu duyarlılıkları en başta olsaydı. Ben haklı olduğumu biliyorum; inşallah adalet kazanacak!

• btk dan bir cevap geldi mi peki ?

• BTK bana Turkcell iletişime geçtiklerini ve sorunun en geç 15 gün içinde çözüleceğini belirtti. Bundan sonra Turkcell cep telefonuma 10 tane mj çekti ve taleplerimin en kısa sürede tekrardan incelenerek değerlendirileceği ve tarafıma bilgi verileceği söylendi. Ben her şartta BTK'nın işin içine girmesiyle sürecin hızlandığını fark ettim. Kaldı ki Turkcell'i çok zorlayacak 1 husus var, o da 3 yıl boyunca beldemde 3g olmadığı halde ve Kamuvınn kotamın bile %80'ni kullanamazken ses hattıma 21 tl internet yansıtmış olması. Ayrıca asgari şartlarda vınn modemi kullanabileceğim hızı şahsıma sağlayamadığı için her sene 2 ay bana AYIPLI MAL satmış oluyor. Dahası kullanamadığım dataların (3 yılda toplam 25 gb ve ücret olarak da 175 tl) eylül ayına transfer edilmesine de karşı çıkarak datalarımın yanmasına sebep oluyor. Müracaatlarımıza rağmen bölgede 3 yıldır en ufak sinyal ve veri iyileştirme çalışması yapmadığı için de ASGARİ KULLANIM HIZINI niçin sağlamadığı da sorgulanacak ki, Turkcell'in sığınabileceği mantıklı mazeretleri bulunmuyor. Sözün özü, bekleyip göreceğiz!

• Arkadaşlar,

Turkcell sizlerin sayesinde duydu sesimi ve sorun çözüldü...

Detaylarıwww.turkcellduysesimi.com adresinde yazdım...

Destek çıkan arkadaşlara Teşekkür ederim... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 26 Temmuz 2012; 17:28:10 >
  • Gerçekten çok sevindim... Umarım benim sorunumu da çözerler ama ben sorunun büyüklüğünden hareketle olayı BTK ya taşıdım. Devamınını getirmem gerekirse de İstanbul'a dönüşte TÜKETİCİ MAHKEMESİne başvuracağım.
  • çözüldüğüne sevindim :)
  • Böyle önemli sorunların çözümü için illa sosyal medyaya dile getirmek mi lazım. ya dile getiremeyenler... Olmadı turkcell, senin de diğer operatörlerin dandik müş. hizmetlerinden farkın kalmadı bu olayda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Böyle önemli sorunların çözümü için illa sosyal medyaya dile getirmek mi lazım. ya dile getiremeyenler... Olmadı turkcell, senin de diğer operatörlerin dandik müş. hizmetlerinden farkın kalmadı bu olayda...

aslında bakarsan tüm müşteri hizmetleri çalısanlarına iyi bir eğitim verilmeli bence. üniversite mezunu hepsi eyvallah , ama iş üniversite bitirmeyle olmuyor , önce bir uzlaşmacı ol samimi ol , sonra müşteri temsilcisiyim ben, de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.