Şimdi Ara

Turkcell de GPRS için En Kampanya nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yurtta kalıyorum akşamları da foruma girmek istiyorum.Yurtta Wireless Bağlantısı va fakat telefonda yok(6120c).Bende GPRS den girmek istiyorum fakat normal girince 30 sn de 20 kontör gidiyo.acaba Turkcell de GPRS le alakalı güzel bi kampanyası varmıdır.İyi Günler..Teşekkürler...

• yok laptop var bi tane de Ben mesela Wireless in olmadığı yerlerde de kullanmak istyiorm msla otobüste giderken

Orjinalden alıntı: CdrcX

Var.haftalik 25 knt 50 mb.Telefona opera mini kur...Sana sinirsiz internet gibi gprs... Foruma hergun saatlerce takil.

valla forumda o kadar çok reklam var ki telefondan girince sırf onlar görünüyor. bir de sütun sütun kaydır allah kaydır sayfayı.

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

Orjinalden alıntı: CdrcX

Var.haftalik 25 knt 50 mb.Telefona opera mini kur...Sana sinirsiz internet gibi gprs... Foruma hergun saatlerce takil.

valla forumda o kadar çok reklam var ki telefondan girince sırf onlar görünüyor. bir de sütun sütun kaydır allah kaydır sayfayı.

Opera mini son surum ve cep gorunumu olunca goruntuleri yuklemeyince ie den guzel oluyor.
  • benim pcyi odalrına alcak annemgil evde wireles var bende telden giricem süper oluyo kafam esiyo mutfağa iniyom dışarda oynuyom o program filan indiriyo eve geliyom yukluyom kapatma derdi yok babam kızar pc basında biri olmadığında acık kalmasına
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.