+Arkadaslar bir aydir telsim hat almak icin bu adamlarin yeni ücretlendirme yapmalarin bekliyorum herkes haziran da bir duyuru yapilir diyordu noldu bilen varmi.Güzelim telefonu(c336) internet icin kullanamiyorum ona yaniyorum.[bwlng] +Acaba Cem Uzan yerel secimler icin gencleri etkileme adina GPRS fiyatlarini en azindan köprüyü gecene kadar sabit tutarmi? +Not:Su an aycell kullaniyorum adamlarin GPRS i ücretli yapmalarini bos verdim 2-3 haftadir baz istasyonlari sürekli off-line oluyor.Ucuz etin yahnisi olmazmis hesapli diye aldim hattin kahrini cekiyorum.en iyisi yine fahis fiyatlandirma yapsada TURKCELL.En azindan adam gibi hizmet veriyorlar.
Ya kardeşim, topiğine ne biçim başlık atmışsın öyle, adamın yüreğini ağzına getiriyorsun.! Telsim 5 milyon sabit ücretle gprs sağlıyor. İlk kayıt 15 milyon. Şimdilik böyle. Kb üzerinden ücretlendirme yapmasınlar da, sabit ücrete zam yapsınlar razıyız.... Bi daha müjdeli başlıklar seç, soru soracaksan da soru belirtir şekilde başlık aç. Korkutma adamı.! :)
mbayram epey tırsmışsın yaa, Merak etme çok fazla bir artış olmaz ve 2-3 ay sonra gibi zam gelirse gelir. Ayrıca Ekonominin de iyiye gitmesi zam vs olaylarında işimize yarayacaktır.
Az önce telsim müşteri hizmetlerini aradım (tabiki ücret sormak için değil) ama aramışken onuda sordum. ve önümüzdeki ay bombayı patlatacakmış telsim. yani kb başına ücretlendirmeye gireceğini söyledi eleman. inanın bundan önce 3-4 kez aramıştım bu sefer adamla konuşmalarımı duyamıyordum öyle gürültü var ortamda yani kulanıcı sayısı oldukça artmış ... Gerçi bu durumda telsim kaybeder ben hemen telsim hatımı gider kapatırım. şuan gprs in yanında görüşmelerimi de telsim ile yapiyordum ama kb başına geçtiği gün anında kapatırım.
Bu yüzden yeni alacak arkadaşlar bence biraz daha düşünün.
her kafadan bir ses çıkıyor
bence arkadaşlar telsim gprs ye bu kadar ilgi varken telsimin aynı fiyat tarifesiyle hizmet vermesi beklenemez tabiki ama tahminim kısa zamanda turkcell le kafa kafaya olacak ve herkez turkcell e geçecek gibime geliyo...
Şimdi gene bi topic atıldı yine eski tartışma başlicak gibi..:) Arkadaslar bırakın yaa kb basına ucrete gececekmiş falan kac aydır hep soyleniyoo bu..Muşteri hizmetlerindeki elemanlard abu konuda tam bilgili değilki..Her kafadan bir ses cıkıyo..Şimdilik boyle tartışmaları bırakalım..Gprs in keyfini yaşayalım :)
Evet bırakın bu boş tartışmaları
ve GPRS in tadını çıkarın.bulandırmayın denizi uyandırmayın .....rizi.
Şu foruma bakıyorum da yani gidin geçmişte yazılan yazılara bir bakın 6 ay öncede kb olacakmış deniliyor şimdi de öyle söyleniyor.Eğer telsim 30 haziranda da dokunmazsa yılbaşına kadar zam filan da olmaz.Hem bu kadar rekabet varken de cesaret edemez.Zaten faturalı abonelikler gprs için gider hemen kapatırım.Yani bunu telsim de biliyor.Vatandaşın ne yapacağını.Onun için keyifini çıkartın.Günde 6-8 saat netteyim.
karasuvarş topiği açacaksan adam gibi aç ne bu yaa..kulaklarım ağzıma varıyordu az kalsın
Cem Uzan Artık Artık siyasete atıldı geç bu kb başına ücretlendirmeleri falan.. Cem bey partisine adam toplamak için yırtınıyor.. bence kb'ye geçmesi imkansız gibi bişey..ha geçti diyelim hem telsim kullanıcıları artık internetten yoksun kalır hemde CEM UZAN adam kaybeder.....
bu işler böyle...
hay topicine senin sinir oluom ama ha hep ayni sey sil su topigi suvari adami uyuz etmeyin esek sakalari yapmayin
iyide dostlar günden güne artan kulanici sayisi ile gprs de .oku cikti. 1-2 ay oncesine gore hatlar cok kotu bence...
simdi nasil tadini cikaralim biz bunun .... Parali oluyor len ishte almayin :).
darkz sende daha moral vereceğine içimizi karartıyorsun...paralı falan olmayacak ALLAH'IN İZNİYLE..Valla 4-5 sene devam etsin aynı şekilde aha burda söz veriyorum oyumu genç partiye vermessem namertim
Konu başlığını duyunca sandalyeden düştüm...:)
Sayın karasuvari bu nasıl başlık ben 1 ay önce normal telefon bağlantısı ile internete giriyordum oda gece 10:30 dan sonra ve 1 saat olmadı 2 saat telsim aldım biraz yavaş ama sanki internet parçam oldu telsim bu yolla ayriyetten para kazanmakta artık diğer kartımı kullanmıyor görüşmelerimi bende telsimden yapıyorum yani bu telsime kar sağlamıştır. Eğer kb başına geçerse Allah göstermesin interneti unutmak zorunda kalıcaz. Bunun kıymetini bilelim ve bir memnuniyet kampanyası başlatalım. Telsime sabit ücrete destek maileri yollıyalım
:)))))))) ulan morphsonur ne komik adamsın yaa bende senin mesajını okurken sandelyeden düşecektim az kalsın.. gerçektete böyle komikmisin yoksa sadece sanal alemde mi ?
Topici görünce beynim durdu. ya buarada bu telsimin müşteri hizmetleri nasıl bişey ya biri dio sabit ücret zamlanıcak diğeri dio KB başına nasıl iş bu ya?
Kevin_Mitnick gerektiği zaman komik ve ciddi olmasını iyi biliriz. Ama senden ricam ulan gibi çirkin bir kelime kullanmıyalım. Saygılarımla...
yuh! o nebiçim başlık öyle. görünce sok oldum bir anda ve downloadı kestim hemen. ya millet diken üstünde zaten telsim soktu sokacak, böyle yazılar yazmayın milletin kalbi kalbi var, durur murur...