Şimdi Ara

Turkcell'de Çalışıyorum Soruları alayım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene regülasyon konulu bir seminere katılmıştım, özetle turkcell neden pahalı sorusunun cevabını turkcell değil devlet belirliyor. Her operatöre minimum fiyat skalası belirterek sektörde rekabeti korumak ve tekelleşmeyi engellemek üzere bir devlet birimi var. Mesela turkcell em kaliteli operatör, gidip de vodafone fiyatına paketler çıkarırsa herkes turkcell kullanır ve turkcell tekelleşir, devlet bunu istemiyor. Turkcell neden pahalı diye soran arkadaşlar aslında halk arasında geçen turkcell daha kaliteli ondan pahalı fikri gayet doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :) benim arkadasda calistiydi her gun sove sove geliyordu en son birakti isi saha personeliydi tabi yok su kadar internet satican bu kadar hat satican adama diyorum boyle paket var diyo herif baska operatorde 2 katini yari fiyatina kullaniyor kotayi dolduramayinca nasil dolduramadiniz die azar yiyoz mudurden diyodu sokarim askina izdirabina dedi cikti en son

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'e geçen genç faturalı hatlar için 29 tl civarına tarife vardı, fiyatları arttı mı?

• wardstone kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirin yardımcı olacaklardır.

• 0rka kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi dolar kuru yüksek olmasından maliyetler yükseliyor buda müşterilere yansıyor

• darkblade36 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç yıl önce devletin bir kurumundan turkcell uyarı aldı. Hem çok iyi çekiyor hem fiyatlar çok ucuz diye fiyatlar mecbur yukarı çıktı çıkmak zorunda bırakıldı rekabet edilemiyor diye

• Johnnn J kullanıcısına yanıt
    EXT0233XXXX :D

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Bizim 1yıllık personelin maaşı pirim ile birlikte 4.500 TL hatta zaman zaman daha fazlası. Tamam iş zor ama turkcell hakkını sonuna kadar veriyor. Her yol Antalya kıbrıs 5 yıldızlı otelde tatil çalışan herkese eş çocuk özel sigorta primler v.s

• thelordof kullanıcısına yanıt
    1000dk 5 gb 29+vergi ile 32 civarı

• the_dedektif kullanıcısına yanıt

Turkcell'in sitesinde göremedim, linki vs var mı? Yoksa bayinize özel mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_dedektif

Bizim 1yıllık personelin maaşı pirim ile birlikte 4.500 TL hatta zaman zaman daha fazlası. Tamam iş zor ama turkcell hakkını sonuna kadar veriyor. Her yol Antalya kıbrıs 5 yıldızlı otelde tatil çalışan herkese eş çocuk özel sigorta primler v.s

Turkcell'i turkcell'de çalışmadan anlayamazsın zaten.

Bi arkadaşın evinde yangın çıkmıştı, ciddi bir para yardımı yaptı şirket. Bu senin için çok normal gelse de bir çok insan için şaşırtıcı gelecektir.

Teknolojisini ve marka gücünü bir arada barındıran bir firmadan bahsediyoruz sonucunda burada. Maltepe plazayı ya da küçükyalıyı ya da kartalı falan görmek lazım  

• Johnnn J kullanıcısına yanıt
    Binlerce kişi ekmek yiyor Allah zeval vermesin.

• peki bu işte ne kadar süre çalışmayı düşünüyorsunuz?

Yani ben hiç bir turkcell tim de çok uzun süre çalışan insanlar görmedim.

Ziyadesiyle böyle yerler başka iş alanları için basamak olarak görülür bence.

Yani sonuçta müşteri temsilcisi ya da market kasiyerliği gibi işler, kısa süreli çalışmaya uygun daha çok genç kesime hitap eden yerler.

Daha iyisini bulan işten çıkıyor.

Daha doğrusu kapitalist düzenin insanları ezen çarkları gibi bir şey...

Zaten geleceğini düşünen insanlar böyle işlerde vakit kaybetmemeli, özellikle türkiye gibi yerlerde..

Orijinalden alıntı: john mclane

peki bu işte ne kadar süre çalışmayı düşünüyorsunuz?

Yani ben hiç bir turkcell tim de çok uzun süre çalışan insanlar görmedim.

Ziyadesiyle böyle yerler başka iş alanları için basamak olarak görülür bence.

Yani sonuçta müşteri temsilcisi ya da market kasiyerliği gibi işler, kısa süreli çalışmaya uygun daha çok genç kesime hitap eden yerler.

Daha iyisini bulan işten çıkıyor.

Daha doğrusu kapitalist düzenin insanları ezen çarkları gibi bir şey...

Zaten geleceğini düşünen insanlar böyle işlerde vakit kaybetmemeli, özellikle türkiye gibi yerlerde..

Haklısınız, Böyle işlerde uzun süre fazla çalışan kişi görmemenizin iki sebebi var;

1. Satış konusu çok ama çok kritik ve satma konusunda sorun yaşayanlar gidiyor.

2. Yükseldiği için gidiyor :)

Yani her halükarda gidiyor. Uzun yıllar satış danışmanı gibi kalanlar da ya azıcık başım kaygısız aşım dediği için ya da limitine ulaştığı için kalıyor.

• Eşim Avea kullanıcısıydı. Turkcell'den numara taşıma başvurusunda bulunduğu ve hattının 2 gün içerisinde taşınacağına dair mesaj geldi. Oysa ki böyle bir başvuru yapılmadı. Bulunduğumuz şehirde bir Turkcell mağazasına başvurduk ama sonuç alamadık. Çağrı merkezini arayın dendi. Çağrı merkezini aradığımızda ise bize inanmadılar. Hat sahibi adına başvuru yapılmış, papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyor. uzun süre dil döktük, savcılığa şikayet edeceğiz dedik, ama yine de hangi mağazadan başvuru yapıldığını gizlediler. Bununla yetinmedik, aynı gün yazılı olarak da başvurduk. Olayı bildikleri halde bu 2 gün sonunda bütün itirazlarımıza rağmen hattı taşıdılar. Avea hat sahibiyken Turkcell tarafından hat gasp edildi. Savcılığa başvuru yaptık, neticesinde Hatay'da bir telefon bayisi tarafından eski nüfus cüzdanı ve uydurma imza ile başvuru yapıldığı ortaya çıktı. Şahıs hakkında dava açıldı ve ceza aldı. Mağaza sahibi değil, ama kimdi bilemiyoruz.. Operatörü BTK'ya şikayet ettik, bunu yapan kendi bayisi olduğu halde, ve önceden haber verip olayı bildirdiğimiz halde bu işi yapan sanki üçüncü şahısmış gibi imza ve kimlik sahteciliğinden dolayı kendilerini mağdur gösterdiler.. Bilmediklerinden mi, işlerine mi öyle öyle geliyor bilemiyorum.. Turkcell'e dava açarsam kazanır mıyım, sonuçta işlemi yapan, yani bu işin tek sorumlusu opetarötün kendisi, bayi bizim muhatabımız değil, ikisi aralarında bir sözleşmesi hukuku vardır yoktur, orasını bilmiyorum ama merak ediyorum. Şimdi bu işlemi yapan bayi hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor mu? Bir bayi bu çeşit bir kimlik sahteciliği veya yasa dışı bir olaya karıştığında bunun bir yaptırımı var mı, ceza veriliyor yada şirket ile ilişiği kesiliyor mu? Bunlar da yapılmıyorsa bu gibi suistimallere karşı bir tedbir alınıyor mu? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenas -- 18 Temmuz 2020; 23:4:0 >

• the_dedektif kullanıcısına yanıt

Peki hocam yeni hat ücreti falan var mı yoksa sadece aylık ucret mi?

Arkadaşım Vodafone faturalı hattını kendi adına devir olacak. Hemencecik Turkcelle geçiş yapabilir mi, vodafone da hattı üstüne alınca taahhütsüz tarife mi seçmeli turkcelle geçmek için?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.