Bildirim
TURKCELL'de 256k mikrosim kart var mı? (IPHONE 4)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Turkcell T20 için 256k sim kartları çıkarttılar ama mikrosimler hakkında en net bilgi müşteri hizmetlerinden alınır sanırım.
NFC için çıkartmışlardı o'nu da. -
Var ben blackberry 9900 icin almistim sonra sattim iphone aldim sim karti bi makinasi var onla kirdittim iphonedada calisiyor -
Ne ise yarayacak? -
quote:
Orijinalden alıntı: maxiforum
Arkadaşlar selamlar, hattımı Turkcell'e taşıyacağım 128k mikrosimler var piyasada fakat 256k mikrosim kart çıktı mı? yada var mı? bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
256 kb normal Turkcell sim kartı var ama micro kartı mevcut mu bilmiyorum.. -
128 K kartım iphone 4 ile çalışmayacak mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
quote:
Orijinalden alıntı: maxiforum
Arkadaşlar selamlar, hattımı Turkcell'e taşıyacağım 128k mikrosimler var piyasada fakat 256k mikrosim kart çıktı mı? yada var mı? bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
256 kb normal Turkcell sim kartı var ama micro kartı mevcut mu bilmiyorum..
Hocam 256 kb kartın 128 kb tan farkı nedir ? 64 kb olan kartı 256 kb ile değiştirebilir miyiz ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim kart kaydı başarısız ne demek
- content sms services nedir
- güvenli aile internet profili iptali
- turkcell faturalıdan faturasıza geçiş
- türk telekom numara bilgilerini kapatma
- agda kayitli degil hatasi cozumu
- e devlet tarife karşılaştırma
- gizli numaradan arama
- 5g ihalesi ne zaman
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X