Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok mesajlaşmayanlar için vodafone hesabını bilen tavsiye ederim. ben ona geçtim bu hafta.
  • şu başlığı da değiştirsinler artık ;)
  • Oh be bitti, artık numara taşıyabilirim !
  • kaçan kurtuluyorrr
  • benim bir hattımın bitti, hemen taşıdım valla :) diğerinin 3-4 ayı kaldı...
  • kamulu hattım kaldı birtek.
    oda 19 liraya 720 dk alıyor. ellemiyorum şimdilik. Kamu kampanyaları bazen iyi denk geliyor
  • 29 mayısta taahütü dolacak olan sayısı o kadar çokki bende onlardanım.türkcell adam akıllı kampanya yapmazsa haziranda bende yokum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Kısa ve net;Avea ye geçin.

Bundan daha neti olamazdı herhalde

aveada bis paketi olsa gecicektimde vodafone'a gecmek zorunda kaldım.bis paketine 32tl isteyen bir operatör avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

kamulu hattım kaldı birtek.
    oda 19 liraya 720 dk alıyor. ellemiyorum şimdilik. Kamu kampanyaları bazen iyi denk geliyor

19 l19 liraya nasıl 720 veriyor hacı ben babamın hattını 29 lira 600 dakika yaptım birde 6 ay boyunca 300 dakika varmış onuda yaptım seninki nasıl bişe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaazzzz

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Haydi-Konus-Kampanyasi.aspx
    tavsiye ederim

Faydalanabilenler için herhalde piyasadaki en uygun kampanya.
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • asıl piyasadaki en uygun kampanya aveanın turktelekom ve aveada 1 yıl kalma sözüne 19 tl ye 1000 dk vermesi, bir çok kişi internet nedenli türktelekoma muhtaç, bu nedenle evde bir telefon zaten bulunuyor bir hatla da 3 kişi bu kampanyadan yararlanabiliyor.
  • Avea uygun doğru ama aynı kesintisizliği sağlayamıyor ne yazıkki...
    Konuşamadığın hatta 1000 değil 100000 dakika verse ne farkeder.
  • tahahütlü kontratı olupta haydi konuş (9 tl 500 dkk ) deneyen var mı
    Sanırım kontrat iptal oluyor .120 dkk her yöne hakkı siliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 23 Nisan 2012; 11:45:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

tahahütlü kontratı olupta haydi konuş (9 tl 500 dkk ) deneyen var mı
    Sanırım kontrat iptal oluyor .120 dkk her yöne hakkı siliniyor

2 hattımla yaptım .birisi 1 ay oldu biteli biriside 1 ay sonra bitecekti 12 ay kampanyam.500 dk aldım sorun olmadı 7 ay daha devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Avea uygun doğru ama aynı kesintisizliği sağlayamıyor ne yazıkki...
    Konuşamadığın hatta 1000 değil 100000 dakika verse ne farkeder.

bu kişiye göre değişir benim olduğum yerlerde inanın avea daha iyi mesela işyerinin yemekhanesinde tcell hiç yok ama avea ile çok rahat konuşuluyor, ben tcell'in sadece 120 dk sını kullanıyorum bitince zaten elveda diyeceğim.
  • 12 ay taahhütlü 120 dk ve MNT 90 dk'ları etkilemiyorsa ben de 2 hatla alacağım 500 dk. aaaazzzz 'ın kontratlı paketinin son ayıymış, başka katılan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

12 ay taahhütlü 120 dk ve MNT 90 dk'ları etkilemiyorsa ben de 2 hatla alacağım 500 dk. aaaazzzz 'ın kontratlı paketinin son ayıymış, başka katılan var mı?

mevcut taahhütler sıfırlanıyor yeni 7 ay taahhüt başlıyor.bence en iyi kampanya şu anda türkcelldeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaazzzz

quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

12 ay taahhütlü 120 dk ve MNT 90 dk'ları etkilemiyorsa ben de 2 hatla alacağım 500 dk. aaaazzzz 'ın kontratlı paketinin son ayıymış, başka katılan var mı?

mevcut taahhütler sıfırlanıyor yeni 7 ay taahhüt başlıyor.bence en iyi kampanya şu anda türkcelldeki.

Bu 500dk olayı tam olarak nedir acaba? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Dakika başına hesaplarsak ve az konuştuğumuzu düşünürsek 120 dk. kontratlımız silindiğinde Avea'nın 9 TL'lik tarifesi daha uygun gibi... 6.90TL sabit ücret ile 11,90TL ediyor Turkcell'de 200 dk.
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.