Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce mesaj geldi 12 ay taahütlü kampanyanız sona ermiştir diye. ama online işlemlerde bitiş tarihi 15 mayıs olarak görünüyor. hangisine inanayım şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

az önce mesaj geldi 12 ay taahütlü kampanyanız sona ermiştir diye. ama online işlemlerde bitiş tarihi 15 mayıs olarak görünüyor. hangisine inanayım şimdi?

benimde öle gözüküyordu turkcell time gittim taahhütüm bitmiş hattımı taşıyabilirmişim bende tamam dedim .fatura kesim tarihiniz 25'i dedi şimdi geçerseniz bir fatura daha çıkar dedi.kontörlüye geçirelim sonra gidin hattınızı taşıyın dedi.böyle müsteriyi düşünen turkcel musteri hizmetleri şaşırttı beni:)bende eşimle beraber avea costurana geçtik bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

quote:

Orijinalden alıntı: uA006

az önce mesaj geldi 12 ay taahütlü kampanyanız sona ermiştir diye. ama online işlemlerde bitiş tarihi 15 mayıs olarak görünüyor. hangisine inanayım şimdi?

benimde öle gözüküyordu turkcell time gittim taahhütüm bitmiş hattımı taşıyabilirmişim bende tamam dedim .fatura kesim tarihiniz 25'i dedi şimdi geçerseniz bir fatura daha çıkar dedi.kontörlüye geçirelim sonra gidin hattınızı taşıyın dedi.böyle müsteriyi düşünen turkcel musteri hizmetleri şaşırttı beni:)bende eşimle beraber avea costurana geçtik bugün.

Harbii yardimci olmus sana.

• Benim 28,80 TL ceza gösteriyor ne kadar kalmıştır ki
  • Müşteri hizmetlerini aradım 28,80 vergisiz olanmış toplam 42 TL ceza ödeyeckmişim ve kontratım 10. ayın 28 inde bitecekmiş sizce napalım Avea nın 19 TL lik genç tarifesi nasıl sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan81 -- 24 Mart 2012; 9:47:06 >
  • 8 martta mesaj geldi taahhütünüz bitmiştir diye, oihm den bakınca 28 nisan taahhüt bitiş tarihi yazıyor niye böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

8 martta mesaj geldi taahhütünüz bitmiştir diye, oihm den bakınca 28 nisan taahhüt bitiş tarihi yazıyor niye böyle?

Kalan dakikalarınız görünüyor,
    kontrat bitse de dakika bitene kadar kullanıyorsunuz,dk bitince silinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

8 martta mesaj geldi taahhütünüz bitmiştir diye, oihm den bakınca 28 nisan taahhüt bitiş tarihi yazıyor niye böyle?

teşekkürler, yani 28 nisanda dakikalarım tükenmezse devam edecek mi? yanlış mı anladım?
    Bir de şu an hattı taşıyabilir miyim cezasız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 24 Mart 2012; 23:39:22 >
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler, yani 28 nisanda dakikalarım tükenmezse devam edecek mi? yanlış mı anladım?

Evet kalan dakikayı kullanırsınız,
    28 inde yine de sorgulayın,nolur nolmaz,
    8 martta bitmiş kntrat,cezai bedeli kalkmış,hattı taşıyabilirsiniz.

• tekrar teşekkürler...
  • 28 Nisan'da dakikalar silinir. Eğer silinmese bile herhangi bir ücretlendirme olursa bunu ıspatlayamazsınız. Bundan sonraki fatura kesiminde kalan dakika bilgisini sistemde göremeyeceksiniz. Dolayısıyla sorgulama da yapamazsınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

8 Marttan sonra hangi gün faturan kesiliyorsa (10-20-25 mart) dakikalarını ancak o zamana kadar kullanabilirsin.28 nisanla alakası yok.

• @BuZ-MaViSi
    Artık öyle olmuyor. Dakikaların son kullanım tarihi neyse o zamana kadar kullanabiliyorsun. Ama bu dakikalar oimde gözükmüyor.
  • turkcellden ayrılmayı düşünenler vodafone hesabını bilen tarifeye baksın derim. 15 tl 200dk 20sms 20mb her yöne ya da 25tl 500dk 50sms 50mb her yöne. ben 15'lik olana geçicem. aveanın kalitesine hala güvenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

quote:

quote:

quote:

8 Marttan sonra hangi gün faturan kesiliyorsa (10-20-25 mart) dakikalarını ancak o zamana kadar kullanabilirsin.28 nisanla alakası yok.

dostum dediğin doğru; dün gözüken dakikalarımdan bugün eser kalmamış :(
    sadece 1gb 9tl internet paketim görünüyor şimdi onu da iptal edip taşıycam hattı ama karar veremedim voda mı avea mı?
    bana konuşması az, interneti bol bi tarife öneren olursa sevinirim. aveada şu an sınırsız int. kampanyalar var sanırım oraya geçecem...

• 1 gb internet istiyorsan avea 19 luk tarifeye geç
  • 19luk avea kullanıyorum şuan.
    evde 3g çekmiyor ama edge hızım çok iyi aveanın 3gsini balkonda çıkarak yakalıyorum
    dk ve sms paketleri çok işime yaradı şuan.
    herkese tavsiye ederim.

aynı zamanda eş dost tanıdık herkesi taraftar hatlarına tasımanız durumunda, 20tl yuklemeniz ile 2000dk hediye veriyor. ve bu dakikalar her yone 500dkdan ayrıyeten taraftar hatlarını aramada kullanıyorsunuz. 20 tlnin 19 tlside her yone 500dk için çekiliyor, ikisi bir arada yani

Vay bee, bu konu altına bunları yazmakta varmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 26 Mart 2012; 3:33:42 >

• hakikaten cok acikli bir durum turkcell bir zamanlar devdi simdi bakiyoz wep sayfasina kampanyalar yok denecek kadar az ve boş herkese adeta gidin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

19luk avea kullanıyorum şuan.
    evde 3g çekmiyor ama edge hızım çok iyi aveanın 3gsini balkonda çıkarak yakalıyorum
    herkese tavsiye ederim.

aynı zamanda eş dost tanıdık herkesi taraftar hatlarına tasımanız durumunda, 20tl yuklemeniz ile 2000dk hediye veriyor. ve bu dakikalar her yone 500dkdan ayrıyeten taraftar hatlarını aramada kullanıyorsunuz. 20 tlnin 19 tlside her yone 500dk için çekiliyor, ikisi bir arada yani

memnun musunuz avea'dan?

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

19luk avea kullanıyorum şuan.
    herkese tavsiye ederim.

memnun musunuz avea'dan?

10 gundür bir problem yaşamadım. Hem istanbulda hem tekirdağda yazlıkta. (evde 3g çekmemesi hariç)

Özellikle tekirdağa gelişte yolda test ettim, birkaç sinyal azalması hariç heryerde çekiyordu avea.
    aynı zamanda istanbul içi hem avrupa hem anadolu yakasında, hat ilk açıldıgında test etmiş oldum. Problem yok..

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.