Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 12 ay taahhüt bittiğine dair mesaj geldi turkcellden,yalnız online işlemlerden baktığımda hala kullanmadığım 240 dakika var..şimdi bu durumda ne oluyor 240 dakika uçtu böylece bizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 25 Nisan 2012; 8:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar 12 ay taahhüt bittiğine dair mesaj geldi turkcellden,yalnız online işlemlerden baktığımda hala kullanmadığım 240 dakika var..şimdi bu durumda ne oluyor 240 dakika uçtu böylece bizim

Kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben taahutumu bozarak aveaya gectim. fatura kesim tarihi 20 siydi ancak sordugumda hala borcunuz yok deniliyor. ne zaman cikar borcum?

• quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar 12 ay taahhüt bittiğine dair mesaj geldi turkcellden,yalnız online işlemlerden baktığımda hala kullanmadığım 240 dakika var..şimdi bu durumda ne oluyor 240 dakika uçtu böylece bizim

Kullanabilirsin.

hocam kesinmidir bu bilgi? sonra terse gelmeyelim

taahhüt bitti çünkü bugün itibariyle..

peki hangi tarihe kadar kullanma hakkı veriyor bu durumda?

• En azından fatura kesimine kadar kullan benimde vardı kullandım zaten kullandıkça düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

ben taahutumu bozarak aveaya gectim. fatura kesim tarihi 20 siydi ancak sordugumda hala borcunuz yok deniliyor. ne zaman cikar borcum?

Benim normal fatura kesim tarihinden yaklaşık 1 ay sonra çıktı..
  • KALAN yazıp 2222 ye gönderin,
    gelen mesaj içeriğinde bedava dakikaların silineceği tarih yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

En azından fatura kesimine kadar kullan benimde vardı kullandım zaten kullandıkça düşüyor.

bu ay faturası kesilmiş zaten

müşteri hizmetlerine sordum ama net bir bilgi vermedi bir ay daha kullanabilirsin dedi önce sonra haziran dedi ikilemde kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 25 Nisan 2012; 13:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

Orijinalden alıntı: aaaazzzz

quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

12 ay taahhütlü 120 dk ve MNT 90 dk'ları etkilemiyorsa ben de 2 hatla alacağım 500 dk. aaaazzzz 'ın kontratlı paketinin son ayıymış, başka katılan var mı?

mevcut taahhütler sıfırlanıyor yeni 7 ay taahhüt başlıyor.bence en iyi kampanya şu anda türkcelldeki.

Bu 500dk olayı tam olarak nedir acaba? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Haydi-Konus-Kampanyasi.aspx
    bu sayfanın konusu olan kişilere verilen bir kampanya.yani 12 ay taahhütlü olan yada taahhütü bitenler için.
    ayrıntılar linkte yazılı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

12 ay taahhütlü 120 dk ve MNT 90 dk'ları etkilemiyorsa ben de 2 hatla alacağım 500 dk. aaaazzzz 'ın kontratlı paketinin son ayıymış, başka katılan var mı?

mevcut taahhütler sıfırlanıyor yeni 7 ay taahhüt başlıyor.bence en iyi kampanya şu anda türkcelldeki.

Bu 500dk olayı tam olarak nedir acaba? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Haydi-Konus-Kampanyasi.aspx
    bu sayfanın konusu olan kişilere verilen bir kampanya.yani 12 ay taahhütlü olan yada taahhütü bitenler için.
    ayrıntılar linkte yazılı

"Haydi Konuş Kampanyasının içeriği nedir?
    Haydi Konuş Kampanyası ile tarifenize ek olarak 9 TL’ye yurt içi her yöne 500 dakika veya 5 TL’ye yurt içi her yöne 200 dakika kazanabilirsiniz."

yani ayda en az 6,90tl herhangi bir tarifenin sabit ücreti + 5tl 200dk. toplam 13tl 200dk yapıyor. tek başına tarife olsa iyiymiş ama bu hali pek iyi değil gibi. vodafone'da 15tl 200dk 20sms 20mb kullanıyorum şu an.

• ben yıllardır Kullandığım faturalı hattıma ayda 1 senedir 1 GB net kullanımına 29 tl veriyordum
    dün telefon paramı ödemek üzere bayime gittiğimde 4 GB tın ayda 29 tl olduğunu gördüm
    sorumlu dediki yeni numara alanlar için kampanya
    amma velakin siz eski müşterimizseniz bakarız dedi ve kimliğimi alarak aylık net paketimi
    1GB tan 4GB a çıkardı
    teşekkürler Türkcell
  • cayma bedelli hikayesi artık bitti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

cayma bedelli hikayesi artık bitti mi?

valla bana öğle bir durum aksettirmedi bayan görevli kimliğimi aldı hemen yaptı
    benden önceki adama bir sürü şey dedi anlamadım yalnız benim 3 tane faturalı hattım var
    bir tanesi tarihi unuttum nerdeyse 20 senelilk türkcel ilk çıktığında hatta türk telekomken almıştım
    öbür hattımda nerdeyse 13 sene oldu bir hattımda daha 1 senelik

13 senelik faturalı hatımda iphone kullanıyorum 1 gb lık net hakkım ondaydı 1 senedir kullanıyordum
    o hattımı 4 gb a çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

benden önceki adama bir sürü şey dedi anlamadım yalnız benim 3 tane faturalı hattım var
    bir tanesi tarihi unuttum nerdeyse 20 senelilk türkcel ilk çıktığında hatta türk telekomken almıştım

13 senelik faturalı hatımda iphone kullanıyorum 1 gb lık net hakkım ondaydı 1 senedir kullanıyordum

Farkli konulardan bahsediyoruz galiba. Cayma bedeli karsiliginda taahhut verip her yone 120 dk/aylik bedava kullanimdan bahsediyordum.

• Aylık fatura 8,10 liraya çıktı. Alışmıştık 3 ayda 3 küsür lira ödemeye. 12 ay dolduğu gibi Turkcell'e veda edeceğiz topluca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Farkli konulardan bahsediyoruz galiba. Cayma bedeli karsiliginda taahhut verip her yone 120 dk/aylik bedava kullanimdan bahsediyordum.

evet bende net paketinden bahsettim sizi yanlış anladım dostum kusura bakma yaşlılık işte

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Aylık fatura 8,10 liraya çıktı. Alışmıştık 3 ayda 3 küsür lira ödemeye. 12 ay dolduğu gibi Turkcell'e veda edeceğiz topluca.

inan bana öbür servislerinden hiç birbirinden farkı yok
  • 40 liralık heryöne 1000 dk 1000 sms tarifesindeyim. ayrıca 1 gb internet almak istiyorum. 59 tllik bir tairfe görmüştüm bi keresinde. türkselin daha uygun bi tarifesi var mı acaba?
  • Merhaba,
    8 mayısta kontratınız bitmiştir şeklinde SMS geldi ama online işlem merkezinden baktığımda 29 haziran 2012'ye kadar devam ediyormuş gibi gözüküyor. 29 hazirana kadar 204 dakika daha bedava konuşmaya devam edebilir miyim?

KONTRATLI HERYONE 120dk Heryone 25 Nisan 2012 - 29 Haziran 2012 120 dk 84 dk 204 dk
  • Benim de Hazirana kadar dakikam vardi. Dün gece mesaj geldi kampanyanız bitti diye ve hemen bedava dakikaları silmişler. 12 yıllık hattımı mecburen taşıyacağım başka operatöre.
  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.