Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattım turkcell kampanyadan 2008 den beri yararlanıyordum, şimdi haziran ayında taahhüdüm bitecek, o zaman turkcel' e elveda mı diyeceğiz ?
    T.cell bu sebepten dolayı çok müşterisini kaybedecek eğer birşeyler yapmazsa, kanayan çok yarası olacak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: FANATİK_25

Hattım turkcell kampanyadan 2008 den beri yararlanıyordum, şimdi haziran ayında taahhüdüm bitecek, o zaman turkcel' e elveda mı diyeceğiz ?
    T.cell bu sebepten dolayı çok müşterisini kaybedecek eğer birşeyler yapmazsa, kanayan çok yarası olacak bence

yapacak bişey yok.
    herkesin temennisi, taahutlu beleş kampanyanın devam etmesiydi. ama BİTTİ...
  • turkcell ufak olsun benim olsun diyor musterilerden kurtulmak istiyor söyle wep sayfasi kampanyalara tiklayin ya beyaz esya ya otobus cicek bocek ucak sanki alisveris sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Hattım turkcell kampanyadan 2008 den beri yararlanıyordum, şimdi haziran ayında taahhüdüm bitecek, o zaman turkcel' e elveda mı diyeceğiz ?

yapacak bişey yok.

bende bunu söylemek istiyorum zaten, beleş meleş herkes yine t.cell de idi, şimdi kampanya bittikçe herkes bulunduğu yeri terk edecek, buda t.cell in büyük kaybı olacak bence. Buna bir çözüm bulması gerekir bence şimdi pek farkında değil ama daha sonra daha artacak bu gidişler.....

• Arkadaşlar Turkcell'in ayda 21 TL ye 500 dakika heryöne kampanyası nasıl tv de reklamı olan ? 15-20 gün önce vodafone'a geçmiştim , ama bu kampanya iyiyse buna geçeyim tekrar diyorum ?
  • quote:

quote:

quote:

yapacak bişey yok.

bende bunu söylemek istiyorum zaten, beleş meleş herkes yine t.cell de idi, şimdi kampanya bittikçe herkes bulunduğu yeri terk edecek, buda t.cell in büyük kaybı olacak bence. Buna bir çözüm bulması gerekir bence şimdi pek farkında değil ama daha sonra daha artacak bu gidişler.....

Hiçbir kaybı olmayacak Turkcellin, bende kullanıyorum...Hatta sanırım en son kaydolanlardan biriyim, ekim 2012 de bitecek taahütüm...Bu son fiyat güncellemesine kadar 3 ayda 5-6tl birşey ödüyorum...Benim gibi az hatta hiç para ödemeyip ama yinede bedava konuşan müşterileri Turkcell için zarardır...Bunlar ağaç değilki meyve versin...Sadece abone sayısını şişkin gösteriyor, bununda Turkcelle bir faydası yok...Zannetmiyorumki bir daha böyle uzun soluklu kampanyalar yapsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar Turkcell'in ayda 21 TL ye 500 dakika heryöne kampanyası nasıl tv de reklamı olan ? 15-20 gün önce vodafone'a geçmiştim , ama bu kampanya iyiyse buna geçeyim tekrar diyorum ?

Avea 19 liraya 500 dakikanın yanında 1000 sms ve 1 gb internet veriyor. Turkcell her zaman daha pahalı, daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

quote:

quote:

yapacak bişey yok.

Hiçbir kaybı olmayacak Turkcellin, bende kullanıyorum...Hatta sanırım en son kaydolanlardan biriyim, ekim 2012 de bitecek taahütüm...Bu son fiyat güncellemesine kadar 3 ayda 5-6tl birşey ödüyorum...Benim gibi az hatta hiç para ödemeyip ama yinede bedava konuşan müşterileri Turkcell için zarardır...Bunlar ağaç değilki meyve versin...Sadece abone sayısını şişkin gösteriyor, bununda Turkcelle bir faydası yok...Zannetmiyorumki bir daha böyle uzun soluklu kampanyalar yapsın...

Alıntıları Göster
    quote:

Dediğinizin bir kısmına katılıyorum ama bir kısmına daha farklı bakıyorum;
    Söylediğiniz üzere t.cell bir ağaç değil devamlı meyve versin, ama t.cell bir kurum ve yine söylediğiniz üzere abone sayısı hayli fazla. Abone sayısı fazla ise 3 ayda 1 de olsa yada aylık çok cüzzi rakamlar bile olsa, abone sayısı ile çarptıınızda aylık olarak ciddi rakamlar oynamakta. T.cell hizmet veren bir firma hiç bir maliyeti yok ürün almıyor ki üzerine fiyat koyup satsın! Abone sayısı ne kadar fazla ise zaten sürümden kazanıyor. Bu sebepten dolayı ne kampanya yaparsa yapsın yine kazanmaya devam ediyor, çünkü 12-24 ay taahhüt veriyorsunuz....

Saygılarımla,

• Turkcell in tabii ki kaybı olacak. Ben 2 yıldır cayma bedeli kampanyasından faydalanıyordum .ama bunun yanında 1 gb internet paketi de alıyordum .turkcell de 1 gb lik paket 19 tl.baska hic bir operator de bu kadar pahali degil.bu ay taahhut bitiyor.kampanya devam etseydi ben numarami tasimazdim.ama simdi tasimak zorundayim.benim gibi dusunen arkadaslarim da numarasini tasiyacak.ben turkcell e aylik 26-27 tl civari fatura oduyorum.bana. verdigi 120 dakikayi bazi aylar bitiremedigim oldu.kismet olursa ben de Avea ya gecicem .30 tl ye sınırsız internet yanında da bin dakika ve sms. Şimdi Turkcell düşünsün ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

Turkcell in tabii ki kaybı olacak. Ben 2 yıldır cayma bedeli kampanyasından faydalanıyordum .ama bunun yanında 1 gb internet paketi de alıyordum .turkcell de 1 gb lik paket 19 tl.baska hic bir operator de bu kadar pahali degil.bu ay taahhut bitiyor.kampanya devam etseydi ben numarami tasimazdim.ama simdi tasimak zorundayim.benim gibi dusunen arkadaslarim da numarasini tasiyacak.ben turkcell e aylik 26-27 tl civari fatura oduyorum.bana. verdigi 120 dakikayi bazi aylar bitiremedigim oldu.kismet olursa ben de Avea ya gecicem .30 tl ye sınırsız internet yanında da bin dakika ve sms. Şimdi Turkcell düşünsün ...

Sayın @Rapator;

işte tamda demek istediğim buydu

• quote:

quote:

Söylediğiniz üzere t.cell bir ağaç değil devamlı meyve versin, ama t.cell bir kurum ve yine söylediğiniz üzere abone sayısı hayli fazla. Abone sayısı fazla ise 3 ayda 1 de olsa yada aylık çok cüzzi rakamlar bile olsa, abone sayısı ile çarptıınızda aylık olarak ciddi rakamlar oynamakta. T.cell hizmet veren bir firma hiç bir maliyeti yok ürün almıyor ki üzerine fiyat koyup satsın! Abone sayısı ne kadar fazla ise zaten sürümden kazanıyor. Bu sebepten dolayı ne kampanya yaparsa yapsın yine kazanmaya devam ediyor, çünkü 12-24 ay taahhüt veriyorsunuz....

Saygılarımla,

Hicbir maliyeti yoksa sende gir hocam gsm isine.. Yazarken bir oturup arastirsaniz. Internete sirf chat icin degilde bilgi icinde baksaniz sahane olur. Bir baz istasyonu icin verilen kira tutarini biliyormusun acaba ? Diger herseyi gectim..

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptooth

quote:

quote:

Saygılarımla,

Hicbir maliyeti yoksa sende gir hocam gsm isine.. Yazarken bir oturup arastirsaniz. Internete sirf chat icin degilde bilgi icinde baksaniz sahane olur. Bir baz istasyonu icin verilen kira tutarini biliyormusun acaba ? Diger herseyi gectim..

Turkcell Extra ların dükkan kirasınıda Turkcellin ödediğini biliyormuydunuz :)

• Daha önce de yazdım. Türkcel bu 120 dk lardan zarar etmiyordu aksine kar ediyordu. Ben 2 yıl 120 dk kullandım aylık ortalama da 5-6 Tl fatura ödedim. İnternet ıvır zıvır olduğu için. Yalnız ben 120 dk arama yaparken 200 dk dan fazla aranıyordum. Bunun büyük çoğunluğuda diğer operatördendi. Bu durumda turkcel zarar değil kar ediyor.
    Benden net olarak en az 5 TL para kazanıyordu aylık buda büyük para tutar.
    Turkcele bu para az geldi şimdi daha çok kar etmek istedi o yüzden heryöne bedava dakikaları bitirdi.
    3 kişiyle uğraşıp 5 TL kar edeceğime 1 kişiden 15 TL kar edrim diye düşündü.
  • Dakika yoksa ben de yokum.
    hatlarımı da alır giderim.
    Kontrat süresi dolan hattı taşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptooth

Bana sorduğun soruların tüm cevaplarını senden daha iyi bilecek bir kapasitem mevcut, internet ile yeni tanışmış değilim, ki ayrıca bu yorumu yapmak sana düşmez!

Baz istasyonlarını yer boyutlarına göre kaç bin dolarlara maliyeti olduğunun inan benimde bilgim mevcut, ama sen benim ne demek istediğimi anlayamadan bunları yazdığın için hiç bişeyi araştıramayan sen oluyorsun bu durumda.

Senin anlayacağın şekilde anlatımı yapayım ;

T.cell mal alıp satıyor mu ? hayır
    T.cell hizmet veren bir firma, baz istasyonlarını neden kuruyor ? yeterli verim alıp, daha çok yaygınlaşmak için ve daha çok müşteriye ulaşmak için.
    Senin hattına 120 dk verse t.cell zarara uğrarmı ? hayır.

ve bunlar gibi bir çok soru cevap şeklinde ilerlersen ne demek istediğimi anlarsın.!

• Kampanya bitti, bosa yormayin kendinizi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 4 Nisan 2012; 12:44:35 >
  • Kısa ve net;Avea ye geçin.
  • Senin iddaan bu kampanyanın sürümden kazandıracağı. Bende diyorum ki külliyen zarar.

Ortalamada 10 TL fatura ödediğini düşünelim. Bunun %43'ü vergi %15'i hazine bedeli 2 TL Telsiz ruhsat bedeli.
    Üzerine operatörler arası arabağlantı ücretlerini veriyorsun. Daha hiç yatırım maliyetlerini şirketin çalışanlarını
    müşteri hizmetleri giderlerini vs girmiyorum. Ne kalıyor o 10 TL'den.. Siz bunu da daha iyi biliyorsunuzdur o yüzden ben yazmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptooth -- 4 Nisan 2012; 17:15:01 >
  • Ben de 13-14 yıldır kullandığım 532 li hattımı 2 ay önce Avea'ya taşımıştım. Bir kaç gün önce Turkcell'den aradılar.Turkcell'e geri dönmem için teklifi olduğunu söyledi . Ben de 19 TL ye 1GB internet ve heryöne 500 dk verip veremediklerini sordum. Bana Avea 'nın tarifesinde misiniz diye cevap verdi.
    25 ? TL ye 300 dk heryöne + 300 MB internet (rakamlar bu şekilde aklımda kaldı, çok dikkatli dinlemedim) imkanı var düşünür müymüşüm diye sordu. Teşekkür ettim

Turkcell'e her ay bir cep telefonu parası kadar fatura ödediğim günler geliyor da aklıma, şimdi 19 TL ye konuşup mesajlaştığımın yarısı kadar kullanmıyordum eminim.

Bence de Turkcell tekrar coşana kadar konu kapanabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Kısa ve net;Avea ye geçin.

Bundan daha neti olamazdı herhalde
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.