Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden tekrar tekrar soruyorsunuz? Dalga mı geçiyorsunuz? 13. sayfada bu soruyu sormuşsunuz, cevap verilmiş.

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

Orjinalden alıntı: bungee20

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/caymabedellikontratlar

300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği

Bu seçeneği seçmemiş miydiniz?

Gördüğüme göre, evet.

adam gibi bi şey soruyoruz adam gibi cevap ver vermiyceksende yazma. biliyoruz orda öyle yazdığını neden 3 nisan yazıyor orda onu merak ettik herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astra-Elegance -- 4 Şubat 2009; 21:07:33 >

• quote:

Bizde böyle, beğenmiyorsan müşteri hizmetlerini ararsın, turkcell'in maaşlı çalışanlarına istersen 1000 sefer sorarsın. Güzel güzel cevap veriyoruz, aynı şeyi tekrar soruyorsun, ben mi suçluyum şimdi???

quote:

adam gibi bi şey soruyoruz adam gibi cevap ver vermiyceksende yazma. biliyoruz orda öyle yazdığını neden 3 nisan yazıyor orda onu merak ettik herhalde

ben sana suçlusun demiyorum ama adam gibi cevap verebilirsin değil mi bizde biliyoruz daha önce sorduğumuzu

• 10 saat olayını deneyemeyeceğim galiba, kampanyanın bitmesine 2 gün var ve hala Cayma Bedelli için aranmadım. Olumsuz örneklerde olduğu için, onaylanması imkansıza yakındı. Benim amacım önce Cayma Bedelliye katılıp sonra 10 Saat kampanyası için başvurmaktı, bu sıralama ile yapıp olumsuz sonuçlanan yok galiba.

Turkcell içi 180 dk. alıp, Turkcell kalitesini yaşamaya devam ederiz

Sn.Bungee20, yardım, destekleriniz ve müthiş sabrınız için size çok çok teşekkür ederim .

SAYGILAR
  • quote:

quote:

Bizde böyle, beğenmiyorsan müşteri hizmetlerini ararsın, turkcell'in maaşlı çalışanlarına istersen 1000 sefer sorarsın. Güzel güzel cevap veriyoruz, aynı şeyi tekrar soruyorsun, ben mi suçluyum şimdi???

quote:

ben sana suçlusun demiyorum ama adam gibi cevap verebilirsin değil mi bizde biliyoruz daha önce sorduğumuzu

sayın astra benim bildiğim numara var ararsan eğer bu kadar sinirlenme gerek kalmaz..not et bir yere.. 444 0 532

• Cayma bedelliye katıldıktan sonra "12 aylık dakika paketi alana, ilk 3 ay bedava" kampanyasına katılabilir miyiz, cayma bedelli iptal olur mu?
  • teşekkür ederim bungee20
  • quote:

Bico arkadaşımız katılmıştı galiba. Cayma bedelli iptal olmuyor. Dakikalarınızın düşüm önceliğinin cayma bedellide olduğunu aklımızdan çıkarmayalım.

quote:

Orjinalden alıntı: Mireina

Cayma bedelliye katıldıktan sonra "12 aylık dakika paketi alana, ilk 3 ay bedava" kampanyasına katılabilir miyiz, cayma bedelli iptal olur mu?

BEN KAYIT OLMUŞTUM ama vazgeçtim.
    Sebebi SON DAKİKADA GELİŞEBİLECEK OLASI TURKCELL TARİFE ATAKLARI..

Bu yüzden SABİT ÜCRETİ OLMAYAN kampuscell + cayma bedelli her yöne 120 dak. tarifesi ve kampanyasındayım..

• arkadaşlar 2 gün önce başvuru yaptım.1 gün sonra aradılar .120dk herkese ücretisz istedim.Onayladım.dediler ki haftanın 2 günü cayma bedelli iptal olacak.ikisi bir arada olmaz.ok dedim.şu an online sayfamda görülüyor.ama dakikalar hızla düşüyor.cünkü turkcellilerle de görüşsem cayma bedelliden önce düşüyor galiba.
    aynı zamanda alo 60 paketine üyeyim.ilk önce cayma bedelli 120 dk dan düşüyorlarsa alo 60 paketinin anlamı kalmayacak benim için.acaba herkesle 20 kuruşa olan tarifeye mi geçsem.aylık 120 dakikayı aşarsam 20 kruştan devam ederim.
  • quote:

Aramalarınız, sizin de belirttiğiniz gibi, öncelikle cayma bedelli kontratlardan gelen dakikalarınızdan düşer. Herkesle konuşmanın dakika ücreti 20 kuruş olan bir tarife varsa (ben bilmiyorum) geçmeniz yararınıza olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: pastil

arkadaşlar 2 gün önce başvuru yaptım.1 gün sonra aradılar .120dk herkese ücretisz istedim.Onayladım.dediler ki haftanın 2 günü cayma bedelli iptal olacak.ikisi bir arada olmaz.ok dedim.şu an online sayfamda görülüyor.ama dakikalar hızla düşüyor.cünkü turkcellilerle de görüşsem cayma bedelliden önce düşüyor galiba.
    aynı zamanda alo 60 paketine üyeyim.ilk önce cayma bedelli 120 dk dan düşüyorlarsa alo 60 paketinin anlamı kalmayacak benim için.acaba herkesle 20 kuruşa olan tarifeye mi geçsem.aylık 120 dakikayı aşarsam 20 kruştan devam ederim.

Yeni hat alanlara ilk 6 ay boyunca 15krş kampanyasından bahsediyor arkadaş. Daha önce 20krşdu.

• 10 senelik turkcell kullanıcısı olduğumdan bana dk sı 15 kruştan heryöne vermezler.Nedeni; eski turkcelli olmamdır.faturalı hattlarda herkesle diye bir bölüm var orda herkesle kdv dahil öiv hariç 20 kruştan tarifesi var.bahsettiğim o.şimdi alo 60 da 60 dk da hediye var ilk önce 120 cayma yı bitir ondan sonra 60+60 turkcel sabit hatları arama hakkını bitir onun kontrolu zor.sürekli takip etmem gerekecek.o yüzden herkesle tarifesi biraz daha uygun gibi geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pastil -- 9 Şubat 2009; 9:43:00 >
  • asıl sorun da şurada, şimdi benim alo 60 paketim ayın 20 sinde bitiyor.cayma bedelli 27 sinde bitiyor.eee cayma bedelliyi ayın 20 sinden önce bitrmeme lazım ki ayın 20 sine kadar alo 60 paketimi de kullanayım. Nasıl saçmalamışlar dimi......
  • Cuma günü vodafone hattımı sırf bu cayma bedelli kontrat kampanyası için Turkcell faturalı hatta taşımak için başvurdum.

Abone merkezindeki bayana bu cayma bedelli kontrat kampanyasını sordum hiç haberi yok.

Onu telefonda sorarım dedim.Hangi tarfiye alalım sizi dedi şuan için en uygunu 10 saat kampanyası dedi.Bende ona katıldım.

Hattımı daha bugun alacağım ve daha numara taşıma gerçekleşmedi.

Şimdi buradaki mesajları okuduğumda 10 saat kampanyasındakiler cayma bedelliye katılamıyormuş.

Bugun abone merkezine gideceğim.Gidip 10 saati iptalmi ettireyim.Kafam çok karıştı ne kadar çok kampanya/tarife var.

Hattını yeni turkcell faturalıya taşıyan birsi olarak hangi kampanya/tarife ye geçmemi tavsiye edersiziniz acaba.

Özellikle @bungee20 arkadaşımızın desteğini bekliyorum

• quote:

Cuma günü başvuru yaptıysanız büyük ihtimalle taşıma onayınız verilmiş, 1-2 gün içinde geçişiniz yapılmış olacaktır. Bu yüzden on saat kampanyasından vazgeçme gibi bir şansınız olamayacaktır.

Hattınız açıldığında, cayma bedelli kontratlara başvurursunuz, sizi aradıklarında on saat kampanyasını iptal ederek, faturanıza 60,59 TL yansıtırlar.

Hattınızı cayma bedelli kontratlar için taşıyorsanız, 10 saat kampanyasını zaten istememeniz gerekirdi. Düşüm önceliği cayma bedelli kontratlardan gelen dakikalarda olduğu için, 10 TL karşılığı 10 saat şebeke içi dakikalarınızı kullanmanız sizin için büyük sorun.

quote:

Orjinalden alıntı: Businesss

Cuma günü vodafone hattımı sırf bu cayma bedelli kontrat kampanyası için Turkcell faturalı hatta taşımak için başvurdum.
    Abone merkezindeki bayana bu cayma bedelli kontrat kampanyasını sordum hiç haberi yok.
    Onu telefonda sorarım dedim.Hangi tarfiye alalım sizi dedi şuan için en uygunu 10 saat kampanyası dedi.Bende ona katıldım.
    Hattımı daha bugun alacağım ve daha numara taşıma gerçekleşmedi.
    Şimdi buradaki mesajları okuduğumda 10 saat kampanyasındakiler cayma bedelliye katılamıyormuş.
    Bugun abone merkezine gideceğim.Gidip 10 saati iptalmi ettireyim.Kafam çok karıştı ne kadar çok kampanya/tarife var.
    Hattını yeni turkcell faturalıya taşıyan birsi olarak hangi kampanya/tarife ye geçmemi tavsiye edersiziniz acaba.
    Özellikle @bungee20 arkadaşımızın desteğini bekliyorum

Cuma günü akşam gitmiştim.Oradaki personel pazartesi işleme alabiliriz siz evrakları verin dediler.

Hiçmi şansım yok acaba şimdi hemen ilimdeki abone merkezini arayayım Ayrıca kabul ederlerse bu cayma bedelliden yararlanmak için hattımı hangi tarifeden açtırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Businesss -- 9 Şubat 2009; 11:22:37 >

• 12 aylık kontratlı alo paketı (ılk 3 ay bedava) talebınde bulundum ama sımdı vaz gecmek ıstıyorum
    paket baslamadı fatura kesımını beklıyor
    telefonla aradım yapamıyoruz falan dıyo
    kanyonda kı turkcelle gıttım (ıst da turkcell extradan daha yetkılı 3 yer var bırı kanyonda)
    onlarda yapamayız dedıler
    ben ne yapmalıyım bu durumda
  • @bungee20 ;

Müşteri hizmetlerini aradım.Bana anlattıkları 10 saat bir kampanyadır tarife değidir.Eğer müraacatta bir tarife belirtmemiş iseniz hattınız bizbize tarifesi olarak açılacaktır.Kaldı ki 10 saat kampanyasından yararlanmanız için zaten mesaj atıp onaylamanız gerekmektedir.Sizde mesaj atmazsınız cayma bedelli için başvuru yaparsızınız denildi.

Herhangi aksi bir durumda bizi arayarak sorunu halledebileceklerini söylediler.

Yardımların için teşekkürler.
  • Banada öyle olmuştu mh'yi yaklaşık 4-5 kere aradım. sonunda biri formu doldurdu orda. ertesi sabah talebimin gerçekleştiğine dair bir mesaj gelmişti. derdinizi çok iyi anlatmanız gerek çünkü genellikle mh'yi bu cayma bedelliden bir haber. kibarca ve sakince anlatırsanız sorunu çözülebiliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: tankaya

12 aylık kontratlı alo paketı (ılk 3 ay bedava) talebınde bulundum ama sımdı vaz gecmek ıstıyorum
    kanyonda kı turkcelle gıttım (ıst da turkcell extradan daha yetkılı 3 yer var bırı kanyonda)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazboys007

Banada öyle olmuştu mh'yi yaklaşık 4-5 kere aradım. sonunda biri formu doldurdu orda. ertesi sabah talebimin gerçekleştiğine dair bir mesaj gelmişti. derdinizi çok iyi anlatmanız gerek çünkü genellikle mh'yi bu cayma bedelliden bir haber. kibarca ve sakince anlatırsanız sorunu çözülebiliyor.

quote:

12 aylık kontratlı alo paketı (ılk 3 ay bedava) talebınde bulundum ama sımdı vaz gecmek ıstıyorum

eyw. hocam
    mh bu konuda bılgısı yok
    aradıgımda onlara brifing verıyor gıbı hıssedıyorum kendımı
    tekrar denıyım yanlıslıkla tıkladım falan dıyım belkı pacayı kurtarırım

@Businesss hocam sanada tesekkurler

• Rica ederim. Sonuçta daha başlamadığı içinde iptal etmek zorundalar. Gerçktende çok kötü bi duygu sen onlardan daha çok şey biliyorsun. anlamazlarsa websitesini açın diyin ordan ilgli sayfayı tarif edin ordan okusunlar. :) ben öyle yapmıştım.

@bungee20, mh bana onuda demişti ama geri gelen cevap öle bi paketiniz olmadığından işleminizi gerçekleştiremiyoruz tarzı bi mesaj gelmişti.

quote:

quote:

Banada öyle olmuştu mh'yi yaklaşık 4-5 kere aradım. sonunda biri formu doldurdu orda. ertesi sabah talebimin gerçekleştiğine dair bir mesaj gelmişti. derdinizi çok iyi anlatmanız gerek çünkü genellikle mh'yi bu cayma bedelliden bir haber. kibarca ve sakince anlatırsanız sorunu çözülebiliyor.

quote:

eyw. hocam
    mh bu konuda bılgısı yok
    aradıgımda onlara brifing verıyor gıbı hıssedıyorum kendımı
    tekrar denıyım yanlıslıkla tıkladım falan dıyım belkı pacayı kurtarırım

@Businesss hocam sanada tesekkurler

• Anladım. Arkadaşı ben yanlış anlamışım. O zaman sizin dediğinizi denemekte gerçekten fayda var. Umarım olumlu bir geri dönüş olur.

Ama yinede hala beklemede olduğu için bir olumsuz mesaj geri dönüşü olabilir denemekte fayda var tabiki. Teşekkürler..

quote:

Siz önceki mesajlarınızdan kontrol ettiğime göre, cayma bedelli kontratların 3 ay bedava teklifine katılmıştınız. O yüzden o şekilde bir cevap gelmişti.

Bu arkadaşımız, 3 ay bedava kampanyasına online işlem merkezi üzerinden katılmış. (yanlışlıkla tıkladım desem demesinden böyle olduğu anlaşılıyor.)
    O yüzden iptal mesajına olumlu yanıt dönüleceğini düşünüyorum.

quote:

Rica ederim. Sonuçta daha başlamadığı içinde iptal etmek zorundalar. Gerçktende çok kötü bi duygu sen onlardan daha çok şey biliyorsun. anlamazlarsa websitesini açın diyin ordan ilgli sayfayı tarif edin ordan okusunlar. :) ben öyle yapmıştım.

@bungee20, mh bana onuda demişti ama geri gelen cevap öle bi paketiniz olmadığından işleminizi gerçekleştiremiyoruz tarzı bi mesaj gelmişti.

• arkadaslar hepinize cok tesekkur ederım .
    IPTAL BEDAVA yazın 5500'a gonderdıgımde cayma bedebıl yansıtırlarsa
    tamam mantıken baslamadıgım ıcın ceza kesmemelerı gerekıyor
    ama turkcell bu ıcım rahat değil o yuzden
    arkadaslar walla canım sıkıldı

ordakı dakıka bana yetmez dıye korkuyorum 240 dakıkalığa basvuru yapmıstım
    ıptal edıp kampuscell e gecme dusuncesındeyım
    diğer yandanda asagıdakı uygulama var
    http://www.turkcell.com.tr/yardim/duyurular/gunlukvehaftasonupaketleri
    alo paketındekı dakıkalar yetmezse burdan dewam edebılrıım sanırım...
    kafam bıraz karısık o yuzden

pekı soyle bır sey yapma ımkanı olurmu.
    suan 240 dakıka ıle dewam edersem onumuzdekı ay dakıkamı artırma veya azaltma talebınde bulunabılırmıyım bunun hakkında bılgınız var mı

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.