Bildirim
İki Gün Bedava Yeniden Geliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler -
Şu an için aktif değil sanırım...Katılım dolmuştur diyor... -
2 Ocaktan itibaren başvurular olacakmış.
daha önce 6 ay kontrat sözleşme yapılıyordu. şimdi 12 ay Turkcellde kalma sözleşmesi yapılacak.
DİKKAT. !!!
CAYMABEDELLİ KAMPANYASI İÇİN MESAJ ATIP TURKCELL TARAFINDAN HENÜZ ARANMAMIŞ VE ARANMAYI BEKLEYENLER BU KAMPANYAYI YAPARLARSA CAYMABEDELİ KAMPANYADAN YARARLANAMAYABİLİRLER. ÖNCE CAYMA BEDELLİ KONTRATINIZI YAPIP DAKİKALARINIZI ALIN SONRA BU 2 GÜN BEDAVA KAMPANYASINI ALIN.
ayrıntı geldi ;
2 Ocak - 1 Mart tarihleri arasında bireysel faturalı müşterilerimiz için İki Gün Bedava Sürpriz Kampanyası tekrar çıktı!
Kampanyadan, 2 milyon müşterimiz BEDAVA yazıp 8040’a SMS göndererek ve 12 ay Turkcell’de kalma sözü vererek yararlanabilecektir.
İlk 2 gün Bedava Sürpriz Kampanyası’ndan yararlanan müşteriler, bu kampanyaya tekrar SMS göndererek katılabileceklerdir.
Müşterilerimizin, 12 ay içinde Turkcell hattını iptal ettiği durumda ilk faturalarına KDV ve ÖİV dahil 40 YTL yansıtılacaktır.
Şanslı günlerinde müşterilerimiz tekrar bilgilendirmeye gerek olmadan tüm gün bedava konuşurlar.
Kampanya 01.03.2009’a kadar geçerlidir. İki günlük bedava konuşma süresi, aylık (28 gün) toplam 64 saattir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 2 Ocak 2009; 18:29:41 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
Ben turkcell'in yerinde olsam bu kampanyayı kesinlikle yapmazdım, bu millete yaranılmaz. BEDAVA dersin, başka yerde bilmem kaç YTL'ye sınırsız var derler, bir kere mesaj at gerisini düşünme dersin, abudik gubidik mailler dolaşır, milletin kafasını karıştırırlar...
Bence büyük hata.
Aslında çok haklısın...
öyle bir milletizki yaranamıyoruz bu tarz işleri yapanlara.. -
2 ocaktsa tamam o zaman...gece yarısından sonra atarız mesajları...
inşallah cayma bedelliye katıldık diye buna almamazlık yapmazlar... -
Katılım dolmustur dıyor ...ne yapmak gerek ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
inşallah cayma bedelliye katıldık diye buna almamazlık yapmazlar...
Sorun olmaz. çünkü ben önce cayma bedelliye katıldım. sonra da hemen 2008 deki bedava 2 güne katıldım. -
quote:
Orjinalden alıntı: darkbufzz
Katılım dolmustur dıyor ...ne yapmak gerek ?
yarını bekle.. -
turkcell akıllı oynuyor.. bu hat tasıma olayı cıktı musteri kaybetmek istemıyor heralde :D -
quote:
Orjinalden alıntı: metinbestil
quote:
Sorun olmaz. çünkü ben önce cayma bedelliye katıldım. sonra da hemen 2008 deki bedava 2 güne katıldım.
güzeeelll...
eğer katılabilirsem tonlakazan için kullanıcam...aramalara devam yani... -
oo güzel güzel bu gece hemen mesajımızı yollayıp dahil oluruz bu kampanyaya -
quote:
Orjinalden alıntı: metinbestil
quote:
Sorun olmaz. çünkü ben önce cayma bedelliye katıldım. sonra da hemen 2008 deki bedava 2 güne katıldım.
ilk kampanyya katılanlar hem cayma bedelli hemde 2 gun bedavayı bir arada kullandılar. ama turkcell sonradan işi uyandı. 2 gun bedavayıda kontrat yaparak vermeye başladılar.
şimdiki kampanyada inşallah cayma bedellileri yok sayarlar. şuan bir çoğumuz cayma bedelliden dklarımızı aldık.
AMA BENCE HEPİMİZ FAYDALANICAZ
-
Daha önceki 2 gün bedava kampayasına katılanların, 6 ay içinde hatlarını kapatmaları durumunda faturaya 40ytl yansıycak mı? Tam olarak anlamadım ben. -
quote:
Orjinalden alıntı: FaTeeH
Daha önceki 2 gün bedava kampayasına katılanların, 6 ay içinde hatlarını kapatmaları durumunda faturaya 40ytl yansıycak mı? Tam olarak anlamadım ben.
ilk girenlerde hiç bir tahadtüd yoktu sonraki girenlere uygulandı şimdide uygulanıyor ilk katılanlardansan problem olmaz
bu arada çok sevindim bu gece deneyicem sistem arasında bakalım kontörlü hattımı kabul edicek mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 1 Ocak 2009; 18:30:09 > -
günler aynı mı olacak yoksa yine şansa günler mi seçicez acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: monodoks
günler aynı mı olacak yoksa yine şansa günler mi seçicez acaba?
büyük ihtimal farklı günler olabilir.. -
Beklediğim kampanya başlıyor teşekkürler haber verdiğin için ve tşkler Turkcell -
ben zaten tasımam -
Büyük ihtimal cayma bedelli kontratı olanlar katılamayacak neden derseniz. Ben ilk 2 gün bedavaya katılanlardanım yani hernagi bir tahüt yoktu bende.Sonra cayma bedelliden heray 120 dk her yöne aldım. İkisinide kullandım. Sonra eşimin hattını 2 gün bedava yaptım ama onunki kontratlıydı ve sorna cayma bedelli yapamya kalkınca,aynı anda 2 kontrat yapılamayacağı için olmaz dediler. her ay 120 her yone isterseniz 40 ytl gelir faturanıza dediler.Bende tamam gelsin ne yapalım dedim.Buda aynı durum olacak,inşallah bi düzenleme olur ama zaten biz hattımızı kapattırmayacağız dedik bir kere,ne olur bilmiyorum artık.
Benzer içerikler
- ücretsiz e sim
- balkanlar e sim
- turkcell çekmiyor
- sim kart kaydı başarısız ne demek
- güvenli aile internet profili iptali
- özel numara bulma
- gizli numaradan arama
- internet çekmiyor
- vodafone mobil imza
- 5g ihalesi ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X