Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • " Bilgiler maalesef değişti. Her gün BASVURU yazıp 7050'ye göndermemiz gerekiyormuş. "

Uyarınız için tekrar teşekkürler...

Az önce yeniden mesaj çektim...

Hayırlısı bakalım...
  • bugun turkcellden aradılar.
    ilk 1000 şanslı kişi arasında olduğumu söyledi.
    kampanya hakkında bilgi sahibi olup olmadığımı sordu.
    Bilgim var dedim. Direkt her yöne 120dk olan teklifi istedim.
    Hattıma bu 120 dkyı tanımladı. 1 sene boyunca hiç bir ücret ödemeden her ay her yöne 120 dakikam oldu.
    Birbirimize teşekkür ettik kapattık
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

bugun turkcellden aradılar.
    ilk 1000 şanslı kişi arasında olduğumu söyledi.
    kampanya hakkında bilgi sahibi olup olmadığımı sordu.
    Bilgim var dedim. Direkt her yöne 120dk olan teklifi istedim.
    Hattıma bu 120 dkyı tanımladı. 1 sene boyunca hiç bir ücret ödemeden her ay her yöne 120 dakikam oldu.
    Birbirimize teşekkür ettik kapattık

tebrikler.

sağol hocam. hem tebrik için hem msj için

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20
    @fenman

Konuştuğum müşteri temsilcisi kurum içi yazışmalarından kontrol ederek bilgi verdi. (Elbette bu kesin doğru demek değildir, ben onun yalancısıyım)
    Her gün mesaj göndermeniz gerekiyor, internet sitemizde bu yazılmamış sizi bir süre bekletiyorum bunu ilgili birime aktarıcam dedi, sonrasında ben yazıyı yazdım, kısa süre içinde internet sitemiz de güncellenir dedi.

Size bir sorum olacak çok özel olmayacaksa kaç yıldır bu hattı kullandığınızı ve ortalama fatura tutarlarınızı öğrenebilir miyiz?

Tabii ki yazayım. Haziran 2000'den beri bu hattı kullanıyorum (zaten ilk aldığım hat buydu). Sorunuza istinaden ortalama faturamı düşündüm; hesaplamak zor geldi Zira pek değişken. Misal: Ağustos ayı için 40 küsür YTL'lik fatura ödemişken, Eylül ayı için faturam gelmedi (12.50 YTL'yi aşmadığı için ). Bundan 4-5 sene önce 50-60 milyon (o zamanın parasıyla) ödemişliğim de oldu. Sadede gelirsek; yüksek faturalar ödeyen biri değilim. Sanırım son birkaç senenin ortalaması da 20-25 civarındadır (DH'yi itinayla takip edip kampanyalardan haberdar olunca faturalar da düşüyor tabii )

• Bu soruya cevap verebilr misiniz?
    quote:

3) Kampanyaya ne zaman katılmıştınız ve tekrar tekrar mesaj atmak zorunda kalmışmıydınız?

• quote:

Merhaba kardeşim;

Sakıncası yoksa bir kaç sorum olacaktı size.

1) Hattınızı uzun zamandır mı kullanıyorsunuz?
    2) Faturalarınız yüksek midir?
    3) Kampanyaya ne zaman katılmıştınız ve tekrar tekrar mesaj atmak zorunda kalmışmıydınız?

Çok soru sordum ama özel değilse öğrenmek isterim, teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

sağol hocam. hem tebrik için hem msj için

1.faturalı hattımı 2007 ağustosta aldım..
    2.faturalarım 3 ayda 1 sadece 12 ytl geliyordu.
    3.kampanya ilk duyurulduğunda msj attım. ama dun gecede piri.reis ile bir dialoğumuz oldu.ondan sonra tekrar msj atım. bugunde arandım.

diğer aranan arkadaşımın hattı 9 senelik hat. her ay önceden 150 ytl kadar fatura ödüyordu.
    oda ben gibi aynı şekilde kampanyaya katıldı.
    ikinci msjlarıda berabe attık. ve ne tesaduki aynı anda arandık..

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 13 Kasım 2008; 1:28:03 >

• adıma kayıtlı 4 hattımla ilgili olarak başvuru mesajlarını an itibariyle gönderdim. gelişmeleri ileteceğim.
  • Beni de aradılar az önce...
    Heryöne 2 saat kampanyasına girdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

adıma kayıtlı 4 hattımla ilgili olarak başvuru mesajlarını an itibariyle gönderdim. gelişmeleri ileteceğim.

ilk mesaj gönderdiğim hat için az önce arandım. daha önceden katılmış olduğum kontratlı bir paketim vardı, 12 ay ALOPAKET'te kalma şartıyla 3 ay fatura ödememe. bu kontrat olduğu için yeni bir kontrat alamıyormuşum, ancak eski kontratı iptal ederek alabilirmişim. bilginize.
  • bungee20 hocam benide aradılar 120 dakikayı seçtim her yöne 1 hafta içinde onay smsi gelecekmiş ya gelmezse bir oyun yaparlarsa bunlar
  • quote:

quote:

adıma kayıtlı 4 hattımla ilgili olarak başvuru mesajlarını an itibariyle gönderdim. gelişmeleri ileteceğim.

ilk mesaj gönderdiğim hat için az önce arandım. daha önceden katılmış olduğum kontratlı bir paketim vardı, 12 ay ALOPAKET'te kalma şartıyla 3 ay fatura ödememe. bu kontrat olduğu için yeni bir kontrat alamıyormuşum, ancak eski kontratı iptal ederek alabilirmişim. bilginize.

diğer 2 hattımdan da arandım şimdi, hatta ikisi aynı anda çaldı. heryöne 120 dakikalık tanımlamalar yapıldı. 1 hafta içinde onay mesajı gelecekmiş, mesajı onayladıktan sonraki 1 hafta içinde konuşma haklarımın yüklendiğine dair mesaj alacakmışım. yüklenen dakikalar ilk ay için online olarak anında işlem merkezinden takip edilecekmiş, sonraki aylarda ise fatura kesim tarihinde güncellenecekmiş.

• quote:

diğer 2 hattımdan da arandım şimdi, hatta ikisi aynı anda çaldı. heryöne 120 dakikalık tanımlamalar yapıldı. 1 hafta içinde onay mesajı gelecekmiş, mesajı onayladıktan sonraki 1 hafta içinde konuşma haklarımın yüklendiğine dair mesaj alacakmışım. yüklenen dakikalar ilk ay için online olarak anında işlem merkezinden takip edilecekmiş, sonraki aylarda ise fatura kesim tarihinde güncellenecekmiş.

işte bu kötü olmuş banada aynısın söylediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 13 Kasım 2008; 14:13:38 >
  • beni aramıyorlar.

bungee20 seni aradılar mı?
  • Bana bir hafta içinde sms geleceğini ve o sms i yanıtladığımda kampanyanın başlayacağını söylediler...

Az önce bir arkadaşım aradı ve 15 dk. heryöne aldığını ve sms in hemen geldiğini, onunda onayladığını söyledi...
    Şu anda bedava dakikalarını kullanıyor...

Bana sen demekki ilk 1000 içine girememişsin dedi arkadaşım...

Benim sms niye bu kadar çabuk gelmedi acaba..??
    Yada gelmemezlik yapar mı acaba..??
    Gerçekten de 1000 kişi içine girememe durumu olurmu ??

Kampanya için m.h. de birşey bilmiyor...
    Muhatap ta bulamıyorum ki sorayım...
  • zaman herşeyin ilacı bekle yarına kadar... yine gelmezse şikayetvar a yaz kesin çözerler ben öyle çözdürdüm
  • " Hangi servis numarasına ne yazıp gönderdiğini sorabilir misiniz? "

Evet 15 yazıp 7400 e göndermiş...
  • 60 dakika kampanyasına katıldığım için bu kampanyalardan yararlanamıyorum.500 kişi şanslı kişinin arasına girdiğim için boşuna sevinmişim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuGGy -- 13 Kasım 2008; 18:24:25 >
  • hatlarımdan 1 tanesi için mesajı göndermemişim. bugün 14:30 gibi 7050'ye basvuru yazıp gönderdim. 1 saat sonra aradılar işlemleri başlattılar.
  • Bugun 2 defa aradılar. Derste olduğum için cevap veremedim. Akşam görünce M.H. aradım. "Arkadaşlar yarın son bir kez mesai saatleri içinde tekrar ararlar sizi" dedi M.H.
    Yarın elimde telefonla dolaşacam (yarın 5 e kadar dersim yok) Bakalım arayacaklar mı?
    Tekrar mesaj atsam mı?
    Bir de Sözünüze Taahhüt Kampanyasına (60 dk Turkcell içi Bedava) katılanlar bu kampanyadan yararlanamıyormuş. M.H. aradılar bugun arkadaşın hattını ona "140 Ytl cezası var öderseniz Geçirelim demişler" O da kalsın demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achina -- 13 Kasım 2008; 19:21:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

hatlarımdan 1 tanesi için mesajı göndermemişim. bugün 14:30 gibi 7050'ye basvuru yazıp gönderdim. 1 saat sonra aradılar işlemleri başlattılar.

ben 5 gündür her gün sms gönderiyorum.

10 yıldır aktif olarak kullandığım hattım. yukarıda yazılmıştı eski müşteriler için ayrıcalık tanındığı belki o nedenle hemen aranmışımdır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.