Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Achina , anlaştık. Ancak 2. bir hattımda da ALO paketim var, orada da Turkcell içi aramalarım kontratlı paketten düşüyor. Hem ALO paketi hem kontratlı heryöne dakikası olan diğer arkadaşlar varsa durum nedir sizlerde?
  • Başvuruyu yaptık ama pek ümitli değilim. Bir arkadaş "şimdilik kimse aranmıyor, durduruldu, kapsamı genişletilerek daha iyi bir kampanya haline getirilebilir" diye yazmış. bekleyip görecez artık.
  • herkes aranırr merak etmeyin..
  • arkadaşlar
    en son gönderenler. 120 dakika her yöneyi almak için ne yazıp kaça gönderdiler.
    EVET 120H -> 7050 ye göndermeye hatalı diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodowns

arkadaşlar
    en son gönderenler. 120 dakika her yöneyi almak için ne yazıp kaça gönderdiler.
    EVET 120H -> 7050 ye göndermeye hatalı diyor.

arama ve mesaj geldikten sonra yollıyacaksın ama...geldimi mesajın?...
  • daha önceden arama gelmişti.ama 3 ay bedava kampanyasına katılmıştım ondan da önce.onu iptal etmek gerekiyordu.paket dakikaları bitsin öyle iptal edersiniz. ondan sonra müşteri hizmetlerini arayarak cayma bedelli kontratınızı aktif ederiz dediler.mesaj gelmedi yani o yüzden hattıma.sonra dün müşteri hizmetlerini aradım.tekrar BASVURU yazıp göndermemi istediler.onlar arayacaklarmış.ama önce öyle dememiştiniz diyom.yok işleyiş böyleymiş.akşam gönderdim ön başvurunuz alındı dedi arayan olmadı daha.
  • bir de bu bedava dakikaları aldıktan sonra tarife saniyeye geçsek saniye bazlı mı düşüyor ki?
  • quote:

daha önceden arama gelmişti.ama 3 ay bedava kampanyasına katılmıştım ondan da önce.onu iptal etmek gerekiyordu.paket dakikaları bitsin öyle iptal edersiniz. ondan sonra müşteri hizmetlerini arayarak cayma bedelli kontratınızı aktif ederiz dediler.mesaj gelmedi yani o yüzden hattıma.sonra dün müşteri hizmetlerini aradım.tekrar BASVURU yazıp göndermemi istediler.onlar arayacaklarmış.ama önce öyle dememiştiniz diyom.yok işleyiş böyleymiş.akşam gönderdim ön başvurunuz alındı dedi arayan olmadı daha.

o zaman tabiki hatalı der, sana kampanya daha tanımlanmamış...arama ve ardından mesaj gelmesini bekliyeceksin...
  • quote:

bir de bu bedava dakikaları aldıktan sonra tarife saniyeye geçsek saniye bazlı mı düşüyor ki?

fark etmez...aşağıda yazıyor;

Teklif 4: 12 ay kontratlı paketsiz teklif

12 ay boyunca Turkcell abonesi olma taahhüdü veren aboneler aşağıdaki seçeneklerden birinden yararlanabilirler. Hediye edilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.
  • forumda bir yerde bu bedavalarmıydı on saat kampanyasımıydı hatırlamıyorum ama normalde 6 sn demesine rağmen tarife saniyeye geçince saniye bazlı ücretlendiriliyordu bedava dakikalar.

teşekkürler Rapator verdiğiniz bilgiler için.
  • ewt arkadaşlar sonunda babamın hattını da kampanyaya dahil ettim.
    hepinize teşekkürler.
  • çok işe yaradı bu kampanya çoookk
  • arkadaşlar hattımın fatura kesim tarihi bu haftasonu ama bu kampanyadan kzandığım dakikalrın son günü online işlem merkezinde 19 ocak olarak görünüyor. Fatura kesim tarihinde dakikalar sıfırlanıyor mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

çok işe yaradı bu kampanya çoookk

Valla ben henüz faydalanamadım. Bu topikte ilk "arandım" yazanlardan biriydim. Bir önceki sayfada da hala onay mesajının gelmediğiyle ilgili MH'ye yaptığım şikayetlerimi ve sinirimi yazmıştım. Geçen gün MH'den bu konuyla alakalı bir hanım aradı; uyku sersemi dikkatlice dinlemeye ve derdimin ayrıntılarını anlatmaya çalıştım. Özetle, "evet, sizin gibi ilk başvuranlarda bir sorun var; düzeltilmesi için gerekeni yapıyoruz. Merak etmeyin; mutlaka kampanyadan faydalanacaksınız" dedi. Tabii bu durumda beklemekten başka çarem yok (sevgilimde de aynı durum var. O da benden bir gün sonra arandı ama hala onay mesajı almadı). O değil de, bir SMS'le halledilecek kadar küçük bir iş kalmışken, bu kadar uğraşmak zorunda kalmaya dair sinirim devam ediyor. Haa, bir de "dur aman aklımdan çıkmasın; bir süre daha mesaj gelmezse yine şikayet edeyim" düşüncesini kafada tutma stresi var. Neticede bir kere yapılacak ve bitecek; ona rağmen devlet dairesinde iş görür gibi uğraş dur, düşün dur. Neyse, dedikleri gibi bir gün hallolursa, bu topiğin önünde kurban keserim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 10 Aralık 2008; 19:07:37 >

• @Fenman, ben de uzunca bir süre senin durumundaydım, geçen hafta tekrar başvuru mesajı gönderdim, 10 dakika içinde herşey yapıldı. Tekrar başvuru mesajı gönder istersen.
  • Ben bugün tekrar yolladım, 3. mesaj oldu. Ne arayan var ne soran. Geçen günlerde bununla ilgili 2 email yazmıştım M.H.ne. İki kez aradılar, ilkinde daha önce burada da yazdığım gibi, "durduruldu, kimse aranmıyor vs." demişlerdi. Sonra aradıklarında ise "hergün başvurmanız gerekiyor, bize verilen bilgi böyle" dediler. Buradaki arkadaşların ilk msjı yolladıktan sonra 2 saat içinde işlerini hallettiklerini söyledim, "müşterilerin kullanım alışkanlıklarına göre değerlendirme yapılıyor olabilir vs vs" dediler...
    umarım hepimiz yararlanabilirz bu tekliflerden.
  • Arkadaşlar dakikalar dervrediyor mu?
    Bu dönem kalan 120 toplam kalan 222 yazıyor!!

• Bir ara taahhüt kampnayası yapmıştı (60dk Turkcell içi) oradakide de aynı madde yazıyordu. Sözünüze Hedye Dakiklar diye ve o devrediyordu.Şu anki durumu (60 dk kampanyası resmi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achina -- 14 Aralık 2008; 14:29:32 >
  • 120 her yone olması mükemmel oldu...
  • evet dakikalar devrediyor arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.