Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu her yöne sabit telefonlarda dahil mi?...
  • e tabikine adı üstünde her yöne..

yani bence öyle :) dahil
  • evet sabit hatlarda dahilmiş her yöneye...belli olmaz, ufacık yazarlar bir köşesine sabit hatlar dahil değildir diye...güme gitmeyelim diye kontrol ettim...
  • doya doya konuşun bakalım şimdi :)
  • 120 dakika her yöne gerçekten muhteşem şu faturalı hattı iyi ki almışım zamanında
  • Sonunda bugün tekrar arandım ve 120dk hattıma tanımlandı.
    Bu konuyu bizlerle paylaşan, konu hakkında yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • bugün beni de aradılar. ama haftada 2 gün kampanyasına taahhütlü olarak katıldığım için bu kampanyaya katılamadım. 40 ytl cezai bedel öderseniz. dakikalarınızı aktifleyelim dedi. ben de kalsın dedim. ama böyle bir bilginin web sitesinde yazmadığını ve mağdur olduğumu söyledim. baya uzun süre konuştuk. yapacak bir şey olmadığını falan söyledi. kapatır kapatmaz hemen şikayet vara yazdım. sonuç çıkacağını sanmıyorum ama bir umut işte...
  • benim tarifem şuan ALO 60+60 (turkcell ve sabit hatlar)

cayma bedelli kontrat kapsamında aldıgım her yöne 120 dk hediye ile beraber

mevcut tarifem de hala geçerli degil mi?

turkcell indirimli 2 gün hediyeleri de devam ediyor.... mu?
  • @bungee20, ne yazk ki Turkcell ve sabit aramalarda alo paketinden değil, cayma bedelli 120 dakikadan düşüyor. En azından bende öyle oldu. Dün 5 dakikalık sabit hat araması yaptım Alo120 paketinden düşeceğini beklerken cayma bedelli paketten düştü. İstersen bir araştır bu konuyu, olmazsa MH'ye yazalım.

Kontrat için arandığımda sormuştum bunu, senin dediğin gibi demişlerdi. Turkcell ve sabit hat görüşmeleri önce Alo paketlerinden düşecekti, Alo paketi bittikten sonra ve Vodafone ve Avea aramaları kontratlı paketten düşülecekti. Eğer uygulama böyle olmazsa Alo paketi almanın hiçbir anlamı kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirdenbirisi -- 5 Aralık 2008; 10:41:02 >
  • Şimdi MH ile görüştüm. Aradığım numarayı kontrol ettiler, sabit hat olduğunu gördüler. Form oluşturuldu, en fazla 48 saat içinde bilgilendirme yapılacakmış, bilgilendirme sonrası konuyu buraya da aktarırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

2 gün bedava kampanyasına taahhüdlü olarak katıldıysanız, mevcut durumda cayma bedelli kontratlara katılamazsınız. (2 gün bedava kampanyasına 14.11.2008 tarihinden önce katılanlar, cayma bedelli kontratlara katılabilir.)

tamam şimdi öğrendim. Ama benim kızdığım nokta bana bunu daha önce bildirmemeleri. web sitelerine yazmamış olmaları.
    şikayetim yayınlanmış bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum.
    http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--0-0-0--386265-.html

Edit. tam bunu yazarken 4440532 tarafından arandım ve istediğim şekilde haftada 2 gün bedavamın cezasız olarak iptal edilip cayma bedelliye tekrar başvuru yapabileceğim belirtildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 5 Aralık 2008; 12:47:18 >

• Cayma Bedelli kontratlar için beni aradıklarında ben sormuştum. Bu bir tarife değil dimi diye. Değil demişlerdi. Bende sonra şayet tarifemi alo paketlerden birine geçirebilir miyim diye sordum. Geçirebileceğimi söylediler. Peki dedim Turkcell aramalrında ilk önce hangisinden kullanacak. M.H deki bayan bişey söyleyemedi. İlk önce Cayma bedelliden gider dedi. Sonra aradan 5 dk sonra tekrar aradı. İlgili arkadaşlarla konuştum dedi. Sizi yanlış bilgilerndirmişim. İlk önce Alo paket tarifesinden düşer sonra cayma bedelliden gider dedi.
    Biras uzun oldu ama sonuç şu Turkcell aramaları Alo paketten diğer aramalar Cayma bedelliden!

quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

@bungee20, ne yazk ki Turkcell ve sabit aramalarda alo paketinden değil, cayma bedelli 120 dakikadan düşüyor. En azından bende öyle oldu. Dün 5 dakikalık sabit hat araması yaptım Alo120 paketinden düşeceğini beklerken cayma bedelli paketten düştü. İstersen bir araştır bu konuyu, olmazsa MH'ye yazalım.

Kontrat için arandığımda sormuştum bunu, senin dediğin gibi demişlerdi. Turkcell ve sabit hat görüşmeleri önce Alo paketlerinden düşecekti, Alo paketi bittikten sonra ve Vodafone ve Avea aramaları kontratlı paketten düşülecekti. Eğer uygulama böyle olmazsa Alo paketi almanın hiçbir anlamı kalmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

15 :00'da mesajı yolladım..15 :24 aranma saatim 15:25 kampanya mesajı geldi...

Yalnız hemen cevaplamak istemiyorum...Eğer şimdi cevaplarsam 6 gün var faturamın kesilmesine 6 gün için bir ayım gidicek

yanlız biliyorsun mesajı cevaplayan ilk 1000 kişi katılabiliyor kampanyaya...6 güne kadar mesaj geçerliliğini kaybedebilir...
  • Bugün amcam içinde yolladık mesaj...15 dakika içinde aradılar...Sistemi bayaa bi hızlandırmışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Bugün amcam içinde yolladık mesaj...15 dakika içinde aradılar...Sistemi bayaa bi hızlandırmışlar...

evet bende babama yapmıştım onuda aradılar hemen dakikaları tanımladılar bu sistemin kahrını biz çektik
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Bugün amcam içinde yolladık mesaj...15 dakika içinde aradılar...Sistemi bayaa bi hızlandırmışlar...

evet bende babama yapmıştım onuda aradılar hemen dakikaları tanımladılar bu sistemin kahrını biz çektik

evet hocam, 10 gün boyunca hergün mesaj yolladığımı biliyorum...şimdi en fazla 30 dakikada işlem tamam...

• quote:

Orjinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

2 gün bedava kampanyasına taahhüdlü olarak katıldıysanız, mevcut durumda cayma bedelli kontratlara katılamazsınız. (2 gün bedava kampanyasına 14.11.2008 tarihinden önce katılanlar, cayma bedelli kontratlara katılabilir.)

tamam şimdi öğrendim. Ama benim kızdığım nokta bana bunu daha önce bildirmemeleri. web sitelerine yazmamış olmaları.
    şikayetim yayınlanmış bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum.
    http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--0-0-0--386265-.html

Edit. tam bunu yazarken 4440532 tarafından arandım ve istediğim şekilde haftada 2 gün bedavamın cezasız olarak iptal edilip cayma bedelliye tekrar başvuru yapabileceğim belirtildi

benim 2 gün bedava cezasız olarak iptal edildi. sonra basvuru yazıp 7050 ye gönderdim hemen aradılar. dakikalarım tanımlandı. sonra tekrar bedava 2 güne kayıt oldum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Achina

Cayma Bedelli kontratlar için beni aradıklarında ben sormuştum. Bu bir tarife değil dimi diye. Değil demişlerdi. Bende sonra şayet tarifemi alo paketlerden birine geçirebilir miyim diye sordum. Geçirebileceğimi söylediler. Peki dedim Turkcell aramalrında ilk önce hangisinden kullanacak. M.H deki bayan bişey söyleyemedi. İlk önce Cayma bedelliden gider dedi. Sonra aradan 5 dk sonra tekrar aradı. İlgili arkadaşlarla konuştum dedi. Sizi yanlış bilgilerndirmişim. İlk önce Alo paket tarifesinden düşer sonra cayma bedelliden gider dedi.
    Biras uzun oldu ama sonuç şu Turkcell aramaları Alo paketten diğer aramalar Cayma bedelliden!

quote:

@bungee20, ne yazk ki Turkcell ve sabit aramalarda alo paketinden değil, cayma bedelli 120 dakikadan düşüyor. En azından bende öyle oldu. Dün 5 dakikalık sabit hat araması yaptım Alo120 paketinden düşeceğini beklerken cayma bedelli paketten düştü. İstersen bir araştır bu konuyu, olmazsa MH'ye yazalım.

OİM'den bakıpta söyledim dakikaların nereden düştüğünü. MH'ni aradığımda kontrol ettiler, ALO paketinden düşmesi gerekirken kontratlı paketten düşmüş olduğu görüldü sabit hat aramanın ve bunun üzerine inceleme formu oluşturdular. Alıntıladığınız mesajımda yazdıklarımı tam anlayamadınız herhalde.

Düzeltme: Turkcell içi aramalarda ALO paketinden değil, kontratlı paketten düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirdenbirisi -- 5 Aralık 2008; 20:04:13 >

• Gayet net anladım.!!!
    Dediğim gibi sizin iş de bir yanlışlık var, olmaması gereken olmuş. Turkcell ve sabit hat görüşmelerinizin Alo Paket'den Diğer görüşmelerinizin de her yöne 120 den gitmesi lazım.
    Form doldurttuğıunuz iyi olmuş.
    Siz beni yanlış anladınız herhalde.
    Neyse sistem en azından düzgün çalışmaya başlamış arkadaşların dediğine göre yarım saatte mesaja cevap gelip kullanılmaya başlanabiliyormuş. Biz 3 haftada zar zor halletmiştik işimizi...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Achina

Cayma Bedelli kontratlar için beni aradıklarında ben sormuştum. Bu bir tarife değil dimi diye. Değil demişlerdi. Bende sonra şayet tarifemi alo paketlerden birine geçirebilir miyim diye sordum. Geçirebileceğimi söylediler. Peki dedim Turkcell aramalrında ilk önce hangisinden kullanacak. M.H deki bayan bişey söyleyemedi. İlk önce Cayma bedelliden gider dedi. Sonra aradan 5 dk sonra tekrar aradı. İlgili arkadaşlarla konuştum dedi. Sizi yanlış bilgilerndirmişim. İlk önce Alo paket tarifesinden düşer sonra cayma bedelliden gider dedi.

quote:

OİM'den bakıpta söyledim dakikaların nereden düştüğünü. MH'ni aradığımda kontrol ettiler, ALO paketinden düşmesi gerekirken kontratlı paketten düşmüş olduğu görüldü sabit hat aramanın ve bunun üzerine inceleme formu oluşturdular. Alıntıladığınız mesajımda yazdıklarımı tam anlayamadınız herhalde.

Düzeltme: Turkcell içi aramalarda ALO paketinden değil, kontratlı paketten düşüyor.

• Ben de geçen cumartesi yollamıştım, üstüne 3 gün boyunca günde 5-6 kez aynı "ön başvurunuz alınmıştır..." msjı geldi. bunun üzerine m.h.'ne yazdım. Arayan kişi "şimdilik kimse aranmıyor, durduruldu, kapsamı genişletilerek daha iyi bir kampanya haline getirilebilir, şu anda çok fazla kampanya oldu, biraz bekleyeceğiz, gelen tepkilere göre karar vereceğiz, bayramdan sonra tekrar haber veririm..." dedi. Ben de ona bu forumu söylerek tepkilerin olumlu olduğunu ancak herkesin aranmayı beklediğini söyledim.
    Bugün yeniden basvuru yazıp yolladım, yine 3-4 msj geldi, 3 hafta içinde aranacaksınız diye.

@metinbestil: Ben de yeni hatlarıma 2 gün bedava için basvurmustum. Şikayetvarda da belirttiğiniz gibi, hiçbiryerde yazmıyor basvuramayacağımız. Acaba sizin durum bir emsal oluşturur mu?

@meyan: ben de saat 15 gibi gönderdim ancak aranmadım.. Benim şansım mı??!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okircali -- 5 Aralık 2008; 23:42:50 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.