Şimdi Ara

Turkcell, 999TL’ye iPhone 4 Satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple iPhone 4 piyasaya çıkalı uzun bir süre oldu, ancak bu telefon halen epey kullanışlı akıllı telefonlar arasında. Eğer iPhone 4′ü uygun fiyatla satın almak istiyorsanız, Turkcell’in cazip bir teklifi var. Turkcell Mağaza’da iPhone 4′ün 8GB’lık modeli 999TL’den satılıyor.

Turkcellmagaza.com üzerinden satın alınabilen iPhone 4′e, ister parayı peşin vererek 999TL’ye 3 ay boyunca 250MB internet paketi fırsatıyla, isterseniz YapıKredi World kart ile peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla sahip olabiliyorsunuz.

• Bedava verse operatorden almam bir mokluk cikarir cunku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zamanda iPhone 4 8gb a 999 TL verilmez bence 50-100 TL daha eklenebiliyorsa s3 alınmalı. iPhone 5 kullanıyorum android fanboyu değilim. Bütçem yaklaşık 1000 TL olsa ben s3 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketrp -- 29 Nisan 2013; 20:06:40 >
  • cazip teklif?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Şu zamanda iPhone 4 8gb a 999 TL verilmez bence 50-100 TL daha eklenebiliyorsa s3 alınmalı. iPhone 5 kullanıyorum android fanboyu değilim. Bütçem yaklaşık 1000 TL olsa ben s3 alırdım.

Aynen

• Bide 8Gb haha.

• bende de ip4 var harika bir telefon apple izin verse 3 sene daha kullanırım ama malesef böyle bir şans yok ios 7 çıktığı gün telefonum malesef çöpe dönüşecek çünkü ip4'e ios7 gelmeyecek bir iki ay sonrada applicationları güncellerken sürümünüz ios7 olmalı diye uyarı almaya başlayacağım o yüzden bu saatten sonra ip4 alınmaz. 8gb lığı geçtim 64 gb lık bile alınmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL'ye İphone 6s Plus
    8 yıl önce açıldı
    İphone 12 64gb TR CİHAZI SIFIR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hafizam beni yaniltmiyorsa sabah hepsiburada da 900tl civarinda satiliyordu kampanyayla

Duzeltiyorum vatanda 989tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 29 Nisan 2013; 20:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

bende de ip4 var harika bir telefon apple izin verse 3 sene daha kullanırım ama malesef böyle bir şans yok ios 7 çıktığı gün telefonum malesef çöpe dönüşecek çünkü ip4'e ios7 gelmeyecek bir iki ay sonrada applicationları güncellerken sürümünüz ios7 olmalı diye uyarı almaya başlayacağım o yüzden bu saatten sonra ip4 alınmaz. 8gb lığı geçtim 64 gb lık bile alınmaz

Emin ol ios7 gelecek ama cihaz biraz daha yavaslayacak. Yinede degerli bi telefon i4. Symbian bile kullaniliyorken senin telefonun cop olacagi yok bence

• quote:

bende de ip4 var harika bir telefon apple izin verse 3 sene daha kullanırım ama malesef böyle bir şans yok ios 7 çıktığı gün telefonum malesef çöpe dönüşecek çünkü ip4'e ios7 gelmeyecek bir iki ay sonrada applicationları güncellerken sürümünüz ios7 olmalı diye uyarı almaya başlayacağım o yüzden bu saatten sonra ip4 alınmaz. 8gb lığı geçtim 64 gb lık bile alınmaz

Gelmezse forumu bırakırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Forumun suçu ney güzel kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_salih

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Forumun suçu ney güzel kardeşim

Bişey bilmediğimin göstergesi olarak bırakırım hocam

• ios 7 iphone 4 e gelir mi gelmez mi bilinmez ama bana göre gelicek kasma problemleri de sonradan cıkan güncellemeler ile giderilir bence.4 hemen 3gs gibi arka plana düşmez sanmıyorum
  • ya 4 kullanıyorum ios 6 da baya yavaşladı.
    free ram genellikle 100 mb civarında.
    garantiye vericem bu ne yavaşlıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

ya 4 kullanıyorum ios 6 da baya yavaşladı.

restore atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

ya 4 kullanıyorum ios 6 da baya yavaşladı.

restore atın

düzelmiyor hocam.
  • Yeni iphone modeli çıkacağı için,elindeki cihazları satmaya çalışıyor,
    16 gb olsaydı cazip bir teklif derdim ama şu haliyle vasat bir kampanya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iphoneci olarak 1000 tl ip4 alacağıma 100 tl fazlaya s3 alırdım

• 2 Ay Önce 1.200 TL Vatanda Ve Her Yerde O Rakamdı Ama 2 3 Gün Önce Baktım Birden Bire 989 TL Düşmüş Bayağı Şaşırdım Açıkcası Ama 4S 5 Fiyatlarında Tık Oynama Yok Hele 4S Hayla 1.689 TL Nezaman Düşecek Orası Mechul Büyük İhtimal Söyle Düşünüyorum 4S İOS 7 Destekleyeceği İçin Düşürmeyecekler Onuda Taki İOS 8 9 Cıkanekadar En Fazla 100 TL Oynar Ama İphone 4 989 TL Daha Aşşasına Düşür mi Orayı Bilmiyorum
  • inş ios7 ip4 ü destekler ama hiç sanmıyorum muhtemelen haziranda tanıtılır 7 1-2 ay sonrada dağıtımı başlar şahsen io7 ip4 e gelmez apple telefonlarını max 3-4 yıl destek veriyor ip3 şuan 4.2.1 den yukarı çıkamıyor mesla

ip3 2008 yazında çıktı 2011 mart ayında apple desteği kesti ip4 ünki uzun bile sürdü satsammı ne yapsam acaba bende hiçte satmak istemiyorum ama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.