Şimdi Ara

Turkcell 8 gb internet paketi 4 tl Uçuran 6 GB plus alanlara özel (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
723
Cevap
44
Favori
26.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş. Yıldız 2 gb paketi olanlar yararlbiliyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat taşıma sebebi
  • Bende şimdi geçtim. Arkadaşlar hesabım uygulaması üstünden yapın işlemleri. Ben önce siteden yaptım hattınıza uygun değil hatası aldım. Uygulama üstünden yaptım oldu. Haberiniz olsun. Markette mevcut uygulama. . Haber veren arkadaşa teşekkürler..

Turkcell 8 gb  internet paketi 4 tl  Uçuran 6 GB plus alanlara özel

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Arkadaslar ben hattimi tasiycam da izlemem gereken yol nedir, direk standart tarifeye mi geceyim...tim de oyle gorevliler var ki insani fitik ediyorlar derdini anlatamiyorsun...direk standart tarifeye gecsem gerisini kendim halledebilirm demi?

Super tarifeye geçmeniz gerek. Gerçi o işlemler basit. En kötü mh yi arayıp yine geçersiniz istediğiniz tarifeye. Ama bu kampanya için super tarife oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Ah Turkcell ah, ne işler açtın başımıza. Önce eldeki haklardan olduk şimdi de hücresel veri açık kaldığı için 5 TL den olduk. Ve hala alamıyorum şu paketleri, yine sinire kesip gidip Vodafone'a geçeceğim o olacak sonunda. Hesapta sadece HY500DK paketi var başka hiçbir şey yok, tarife Süper Tarife, ama yok alamazsın diyor, deli olmak işten değil. Bari sms ile başvuru alın kardeşim, sadece internet sitesinden başvuru almak neden?

Hesabım uygulaması üstünden yapın işlemleri. Siteden yapınca bende hata aldım. Uygulama üstünden yaptım oldu.

• arkadaşlar şu konuya açıklık getirildi mi?

benim oaket süresm nisan 7 de bitiyor ben şimdi yıldız paketimi iptal edip geçebilmem için 7 nisanı mı beklemem gerekiyor?

yoka şimdi iptal edip hemen geçebilir miyim?

belirttiğim kriterlere benzer işlem yapıp paketi alabilen oldu mu ?

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Yaptık arkadaşım yaptık, sağolasın. Turkcell baya bir dolaştırdı uğraştırdı bizi bugün, sonu selamet olur inşallah.
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle geçebilirsin. Ben de aynı durumdaydım, eski paketi iptal ettim ama hep internet üzerinden başvurmaya çalıştığım için (ve MH de hep aynı kanal üzerinden kontrol ettiği için) başarılı olamamıştım. Eski paketi iptal ettikten sonra direk uygulama üzerinden başvuru yapsam olurdu diye düşünüyorum. Dene istersen, kaybın olmaz, eski paketi iptal etsen bile pakette kalan haklarını süre sonuna kadar kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

arkadaşlar şu konuya açıklık getirildi mi?

benim oaket süresm nisan 7 de bitiyor ben şimdi yıldız paketimi iptal edip geçebilmem için 7 nisanı mı beklemem gerekiyor?

Ben yaptım hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp mevcut paketlerimin hepsini iptal etmesini söyledim. Daha hy500dk yazıp 25 tl ye 500 dk aldım. SMS ve internet paketini ise Hesabım uygulaması üzerinden aldım.

• Hoşgeldin 4g turkcell e geçme vakti geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadima

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

arkadaşlar şu konuya açıklık getirildi mi?

Ben yaptım hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp mevcut paketlerimin hepsini iptal etmesini söyledim. Daha hy500dk yazıp 25 tl ye 500 dk aldım. SMS ve internet paketini ise Hesabım uygulaması üzerinden aldım.

süper hocam sağolun birazdan yapıyorum o zaman.

sms paketini nasıl aldınız hocam tam olarak nereden buluyoruz 1tl 1000 sms

• 2 gün sonra avea taahhüdüm bitiyor bu tarifeye geçerim ama 31 marta kadar taşıma işleminin bitmesi gerek inşallah yetişiriz

• Turkcell yine yaptı yapacağını

• quote:

Büyük ihtimalle geçebilirsin. Ben de aynı durumdaydım, eski paketi iptal ettim ama hep internet üzerinden başvurmaya çalıştığım için (ve MH de hep aynı kanal üzerinden kontrol ettiği için) başarılı olamamıştım. Eski paketi iptal ettikten sonra direk uygulama üzerinden başvuru yapsam olurdu diye düşünüyorum. Dene istersen, kaybın olmaz, eski paketi iptal etsen bile pakette kalan haklarını süre sonuna kadar kullanabilirsin.

Hocam önümüzdeki ay yenilemek için aynı işlemleri tekrar mı yapacağız? Konuşma, internet vs sms için..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Konuşma paketi otm yenilenir de diğerlerini mecburen her ay kendimiz almak zorunda kalacağız. Burada özellikle paketin son günlerinde çok dikkatli olmak lazım, süre veya kota biter ama veri açık kalırsa 100kb lik bir veri kullanımı için bile direk 5 TL kesiyor. 30 gün dolmadan yeniden alamıyoruzda, o yüzden 30 gün biter bitmez mutlaka veriyi kapatıp yenilemek lazım.
  • Hat taşıyanada 25 tl yemi oluyo paket..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konuşma paketi otm yenilenir de diğerlerini mecburen her ay kendimiz almak zorunda kalacağız. Burada özellikle paketin son günlerinde çok dikkatli olmak lazım, süre veya kota biter ama veri açık kalırsa 100kb lik bir veri kullanımı için bile direk 5 TL kesiyor. 30 gün dolmadan yeniden alamıyoruzda, o yüzden 30 gün biter bitmez mutlaka veriyi kapatıp yenilemek lazım.

uygulama üzerinden bir türlü bulamadım 8gb net nerede yahu

• Şöyle bir ifade var ne demek acaba:

Paket sadece internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Geniş Bant (MGB/MGBS) erişim noktaları pakete dahil değildir.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Menü -> Kampanyalar -> Hazır Kart - > Cepten İnternet -> Özel 8 GB Cepten İnternet Kampanyası
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.